Arkadaşlar yeni 2005 1000RR aldığım için eski motorumu satıyorum.
Motoru forumdaki arkadaşların çoğu biliyor motor son derece temiz ve bakımlı resimlerde üzerinde yoshimura eksoz ve çelik fren hortumları var fakat şu an motorda orjinal eksozu ve orjinal fren hortumları takılı durumda yani motor tamamen standart halde. Motorum şu anda Kızıltoprak Honda bayisi MOTOTAL de duruyor (yeni yerde)
TEL: 0532 521 26 69 ZAFER
özellikleri :
tamamen standart orjinal
7000 km'de
arka lastik 0
Tarih: 20.11.2005 - 21:29 Mesaj konusu:
Alana satana hayırlı olsun mükemmel bi alet renk te bitirdi beni zaten... _________________ tanry beni motorsiklet için yaratty bende ona layyk olmak için hep elimden gelenin fazlasyny yapyyorum.......
Tarih: 20.11.2005 - 21:48 Mesaj konusu:
Ooo çok güzel alan kişi için mükemmem bir seçim olur diyorum..şimdiden hayırlı olsun... _________________ Rüzgarın nasıl estiği farketmez asıl fark yaratan yelkenlerinizi rüzgara karşı nasıl açtığınızdır.
Tarih: 20.11.2005 - 23:32 Mesaj konusu:
zaferRR,
Alıntı:
hehehehehehe yemezlerrrrr
GARGARA YAP KARDES O ZAMAN
saka bı yana kardesler ıstanbulda bunun temızlıgınde bır baska motor yoktur sagolsun zafer kardesımıze 16ytl de vermıslerdıde vermemısdı sımdı nıye 2003 fıyatı ıstedıgınıde anlamıs degılım anlasılan alan kardesımızın ıyı karı olacak hırto arka lastıgı bıle yenı koymus mıllet motor satarken yenı lastıgı soker bızımkının yaptıgına bak anlayın ısde boyle bırınden motor alıcaksınız o kadar _________________ HONDA TEAM 954RR-X9 250-GP1 250
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
En son VOLKANRR tarafından 20.11.2005 - 23:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 31, 2004 Mesajlar: 87 Nereden: Ystanbul/Bostancy
Tarih: 20.11.2005 - 23:42 Mesaj konusu:
bence motor çok güzel geçen hafta lastik almak için mototal daydım motoru gördüm dikkatimi çekmişti demekki buymuş.walla param olsa alırdım heralde çok temize benziyor.anlamadığım şey neden herkes pahalı diyo herkes istediği fiyata satar malını serbest piyasa ekonomisi her malın bi alıcısı vardır arkadaşlar.
Tarih: 21.11.2005 - 13:22 Mesaj konusu:
alanada satanada hayırlı olsun bende gordum motor harbı cok temız sımdı bındıgı 1000 rr da cok temız onuda satarsan haberımız olsun kuzeyle ben dusunuyoruz soylemedı deme :p _________________ motorumu sattym yenysynyn plakasy cyktygy gyby koycam
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız