Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SATILIK 2004 HONDA 600RR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SATILIK 2004 HONDA 600RR

SATILIK 2004 HONDA 600RR
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.11.2005 - 21:27    Mesaj konusu: SATILIK 2004 HONDA 600RR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yeni 2005 1000RR aldığım için eski motorumu satıyorum.
Motoru forumdaki arkadaşların çoğu biliyor motor son derece temiz ve bakımlı resimlerde üzerinde yoshimura eksoz ve çelik fren hortumları var fakat şu an motorda orjinal eksozu ve orjinal fren hortumları takılı durumda yani motor tamamen standart halde. Motorum şu anda Kızıltoprak Honda bayisi MOTOTAL de duruyor (yeni yerde)

TEL: 0532 521 26 69 ZAFER

özellikleri :
tamamen standart orjinal
7000 km'de
arka lastik 0

fiyatına gelince 14.500 YTL istiyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
raulozer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANYSA - BURSA

MesajTarih: 20.11.2005 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alana satana hayırlı olsun mükemmel bi alet renk te bitirdi beni zaten...
kokomango
Üye
Üye

MesajTarih: 20.11.2005 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım motorun çok güzel ama paramız yetmiyor malesef önerebileceğin başka motor var ise 10000ytl ye söle teşekkür
Başa dön
kokomango Çevrimdışı kokomango Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 20.11.2005 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

renk fenaaaaaaa.....Motoru kacırmayın temız guzel...
independent
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.11.2005 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ooo çok güzel alan kişi için mükemmem bir seçim olur diyorum..şimdiden hayırlı olsun...
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.11.2005 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf be kardeş motorun çok güzel nazar değmesin alan satana hayırlı olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ben
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.11.2005 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oha yanı pıyasada 12ytl ye dolu be kardesım sen mılletı kerızmı sandın :muz:
Başa dön
ben Çevrimdışı ben Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.11.2005 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

oha yanı pıyasada 12ytl ye dolu be kardesım sen mılletı kerızmı sandın

varsa hemen alın kardeş o zaman hehehehehehe yemezlerrrrr Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 20.11.2005 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaferRR,
Alıntı:

hehehehehehe yemezlerrrrr

GARGARA YAP KARDES O ZAMAN
saka bı yana kardesler ıstanbulda bunun temızlıgınde bır baska motor yoktur sagolsun zafer kardesımıze 16ytl de vermıslerdıde vermemısdı sımdı nıye 2003 fıyatı ıstedıgınıde anlamıs degılım anlasılan alan kardesımızın ıyı karı olacak hırto arka lastıgı bıle yenı koymus mıllet motor satarken yenı lastıgı soker bızımkının yaptıgına bak anlayın ısde boyle bırınden motor alıcaksınız o kadar Dil çıkarıyorum

En son VOLKANRR tarafından 20.11.2005 - 23:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 20.11.2005 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaferRR Hayırlı müşteriler. Umarım tez zamanda satılır. Dil çıkarıyorum

VOLKANRR demiş ki:
zaferRR,
Alıntı:

hehehehehehe yemezlerrrrr

GARGARA YAP KARDES O ZAMAN

Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
hermanRS
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul/Bostancy

MesajTarih: 20.11.2005 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence motor çok güzel geçen hafta lastik almak için mototal daydım motoru gördüm dikkatimi çekmişti demekki buymuş.walla param olsa alırdım heralde çok temize benziyor.anlamadığım şey neden herkes pahalı diyo herkes istediği fiyata satar malını serbest piyasa ekonomisi her malın bi alıcısı vardır arkadaşlar.
Başa dön
hermanRS Çevrimdışı hermanRS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 20.11.2005 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zafer inşallah istediğin fiyata satarsın, hayırlı müşteriler
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rika
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 21.11.2005 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum
rika Çevrimdışı rika Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DesertLion
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.11.2005 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanada satanada hayırlı olsun bende gordum motor harbı cok temız sımdı bındıgı 1000 rr da cok temız onuda satarsan haberımız olsun kuzeyle ben dusunuyoruz soylemedı deme :p

Gazy ge? g?z?n? 4a? Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
DesertLion Çevrimdışı DesertLion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mkmurat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara-Konutkent

MesajTarih: 21.11.2005 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 rr arıyan bırısı bence hemen almalı
Başa dön
mkmurat Çevrimdışı mkmurat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.59 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal