Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 16 Kasım Beşiktaş Toplantı Resimleri ..taze taze :))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

16 Kasım Beşiktaş Toplantı Resimleri ..taze taze :))

16 Kasım Beşiktaş Toplantı Resimleri ..taze taze :))
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.11.2005 - 04:53    Mesaj konusu: 16 Kasım Beşiktaş Toplantı Resimleri ..taze taze :)) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar arkadaşlarım , işte güzel bir Çarşamba toplantısını geride bıraktığımızda çektiğimiz fotoğrafları aşırı yoğun tepkiler üzerine yayınlıyorum Çok gülüyorum tepki gelmeseydi de yayınlayacaktım ya neyse , bu resimlerin geç gelmesindeki sebebi hemen açıklıyorum ; daha eve yeni girdim yalanım varsa ölmüş kargalar gözümü oysun Çok gülüyorum

Gelelim resimlere Beşiktaş’ta 57_neronun büyük katkılarıyla ilk defa gittiğimiz mekanda oldukça sıcak bir ortamda toplanmaya başladık (ortamı ısıtan bizler olduk tabiki) orda bowling turnuvamızı ve milli maç keyfimizi yaptıktan sonra , acıkan ve boğaz havası almak isteyen arkadaşlarımızla ortaköye kaçtık , kumru muhabbeti ridersta çay muhabbeti ve langırttan da sonra , bazı arkadaşlarımızla havanın güzel olması ve bir daha böyle havayı bulamayız düşüncesiyle taaaaaaaa karşıya fenere geçtik burada da güzel muhabbete devam edip gecemizi sonlandırdık bazı arkadaşlarımız evlere dağıldı fakat biz bu gecenin daha uzun olabileceğini oturup kararlaştırdıktan sonra , 4 motor 5 arkadaş aralarında kuzey(ben) , desertlion, zzzzzz, aspire,semuteyo otobana çıkmaya karar verdik ,yanımızda olan kamerayla yaptığımız yolları çekip sizlerle paylaşma düşüncesiyle gecenin körü 2-3 suları otobana koştuk ,orda soğuk ve karanlığın ne olduğunu öğrendikten sonrada cadde de tın tın gezdik , aaaaa bu arada Üsküdar altunizade de 24 saat açık olan patsoya da uğradık yemeğimizi yedik , sonradan öğrendiğimize göre meğerse otobana çıkan sadece bizler değilmişiz bizden hemen önce seventy ve zaferrr da otobanda gaz açma olayına girenler arasındaymış, sabah ezan okunmadan hemen önce fenerde çorbacıda kahvaltımızı ettikten sonra dağıldık ama harbiden de dağıldık hatta en çok dağılanımız da desertlion oldu detaya gerek yok, işte bunların en güzeltarafı soguk hava , yağmur yağma tehlikesi olan gecede bu kadar arkadaşımı bir arada görmek onlarla vakit geçirebilmektir, stres atmaktır.

Bu resimlerin dışında kameramanlığını aspirenin yaptığı çok güzel yol görüntüleride var becerebilirsem onlarıda ekleriz artık.

İşte MD.

son
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
meraklim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YALINCAK

MesajTarih: 21.11.2005 - 07:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güzel eğlenmişsiniz,kıskanıyor insan :öfke:
DesertLion
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.11.2005 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuzeyım guneyım olum ınsan yorumları fotoların altına yazar !! ınan o kadar fotografa bakarken yazılanlarıda unuttum Çok gülüyorum Çok gülüyorum kı bıtonda eksık var 8) bu arada ece sanada bır sorum var o scooterla olan resmıne bır bak ılgını bırsey cekecekmı yoksa denkmı geldı Çok gülüyorum Çok gülüyorum ayrıca kuzey kardesım vıdeolarıda koyarsan cok sevınırız Göz kırpıyorum bırde cok ıyı eglendık o gun yaa hele otobanda 260 270 lerı gormek o vırajlarda cok ıyıydı barıs bu arada motorun harbı saglam cıktı kardesım allah kaza bela vermesın :MTR: :MTR: kuzey harbıden bıtmısız yaa o son fotograf herseyı acıklıyor sanırım o corbalar sabah 05.30da ıcılıyordu Çok gülüyorum Çok gülüyorum ve kuzey kardesım sana katılıyorum o gece en sarsılan ben oldum degılmı :muz: :muz:

Gazy ge? g?z?n? 4a? Gülümsüyorum Gülümsüyorum

En son DesertLion tarafından 21.11.2005 - 09:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
DesertLion Çevrimdışı DesertLion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 21.11.2005 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine hiçbir fotoğrafta yokum :P
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.11.2005 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok güzel geçmiş geceniz anlaşılan.
bir daha ki sefere fotoların altına soldan sağa isimde yazabilirsen iyi olur abilerimizi ablalarımızı tanırız hiç olmazsa... Çok gülüyorum
Başa dön
dalyan Çevrimdışı dalyan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FatihYILMAZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Merter - Ystanbul

MesajTarih: 21.11.2005 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o gece bir de Türkiye tur atlasaydı çok güzel olacaktı. Dil çıkarıyorum

eline, klavyene sağlık kuzey, şey Sn. Moderatörüm Dil çıkarıyorum

Fatih Yylmaz, 2004 Hayabusa unlimited
Başa dön
FatihYILMAZ Çevrimdışı FatihYILMAZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DesertLion
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.11.2005 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FatihYILMAZ demiş ki:
o gece bir de Türkiye tur atlasaydı çok güzel olacaktı. Dil çıkarıyorum

eline, klavyene sağlık kuzey, şey Sn. Moderatörüm Dil çıkarıyorum

evet abı ama saygıda kusur etmeyelım moderatorumuz bıtane dıycem ama carsıdan aldım 1 tane eve geldım 1000 tane oluyorlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum saka bır yana kuzey yenı vıdeoları beklıyoruz onlarıda koymayı becerırsen sen kıvırdın bu ısı hadı bakalım :alkış :alkış

Başa dön
DesertLion Çevrimdışı DesertLion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 21.11.2005 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

eline, klavyene sağlık kuzey, şey Sn. Moderatörüm

Tam zamanında kıvırmışsın Gülümsüyorum Moderatör o öyle sulu yaklaşımlardan hoşlanmaz Çok gülüyorum Kuzey muzey diye hitap edeni banlar valla.. Çok gülüyorum :P
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bandyrma/Ystanbul

MesajTarih: 21.11.2005 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En kısa zamanda M.D Bandırama Toplantısı düzenlicem ,ya boyle boy boy resimleri görünce kötü oluyorum ,200 tanede resim çekicem uşenmicem koyacam buraya Çok gülüyorum

burak1000rr@hotmail.com
Başa dön
burakcrazy Çevrimdışı burakcrazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.11.2005 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıne iyi cıkmamışım... Çok gülüyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
enDo
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 21.11.2005 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler cok guzel Dil çıkarıyorum
enDo Çevrimdışı enDo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DesertLion
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.11.2005 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burakcrazy demiş ki:
En kısa zamanda M.D Bandırama Toplantısı düzenlicem ,ya boyle boy boy resimleri görünce kötü oluyorum ,200 tanede resim çekicem uşenmicem koyacam buraya Çok gülüyorum

imrenilmek guzel bır duygu 8) 8)

Başa dön
memom
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.11.2005 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum :MTR: :alkış
Başa dön
memom Çevrimdışı memom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 21.11.2005 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sene dolmadan yayınladıgın ıcın sagolasın guney kardesım Göz kırpıyorum
hersey fazlasıyla guzeldı Dil çıkarıyorum
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DesertLion
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.11.2005 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
sene dolmadan yayınladıgın ıcın sagolasın guney kardesım Göz kırpıyorum
hersey fazlasıyla guzeldı Dil çıkarıyorum

hahahahha +++++trılyon volkan bakalım vıdeoları ne zaman koyacak :p

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal