Tarih: 21.11.2005 - 04:53 Mesaj konusu: 16 Kasım Beşiktaş Toplantı Resimleri ..taze taze :))
Selamlar arkadaşlarım , işte güzel bir Çarşamba toplantısını geride bıraktığımızda çektiğimiz fotoğrafları aşırı yoğun tepkiler üzerine yayınlıyorum tepki gelmeseydi de yayınlayacaktım ya neyse , bu resimlerin geç gelmesindeki sebebi hemen açıklıyorum ; daha eve yeni girdim yalanım varsa ölmüş kargalar gözümü oysun
Gelelim resimlere Beşiktaş’ta 57_neronun büyük katkılarıyla ilk defa gittiğimiz mekanda oldukça sıcak bir ortamda toplanmaya başladık (ortamı ısıtan bizler olduk tabiki) orda bowling turnuvamızı ve milli maç keyfimizi yaptıktan sonra , acıkan ve boğaz havası almak isteyen arkadaşlarımızla ortaköye kaçtık , kumru muhabbeti ridersta çay muhabbeti ve langırttan da sonra , bazı arkadaşlarımızla havanın güzel olması ve bir daha böyle havayı bulamayız düşüncesiyle taaaaaaaa karşıya fenere geçtik burada da güzel muhabbete devam edip gecemizi sonlandırdık bazı arkadaşlarımız evlere dağıldı fakat biz bu gecenin daha uzun olabileceğini oturup kararlaştırdıktan sonra , 4 motor 5 arkadaş aralarında kuzey(ben) , desertlion, zzzzzz, aspire,semuteyo otobana çıkmaya karar verdik ,yanımızda olan kamerayla yaptığımız yolları çekip sizlerle paylaşma düşüncesiyle gecenin körü 2-3 suları otobana koştuk ,orda soğuk ve karanlığın ne olduğunu öğrendikten sonrada cadde de tın tın gezdik , aaaaa bu arada Üsküdar altunizade de 24 saat açık olan patsoya da uğradık yemeğimizi yedik , sonradan öğrendiğimize göre meğerse otobana çıkan sadece bizler değilmişiz bizden hemen önce seventy ve zaferrr da otobanda gaz açma olayına girenler arasındaymış, sabah ezan okunmadan hemen önce fenerde çorbacıda kahvaltımızı ettikten sonra dağıldık ama harbiden de dağıldık hatta en çok dağılanımız da desertlion oldu detaya gerek yok, işte bunların en güzeltarafı soguk hava , yağmur yağma tehlikesi olan gecede bu kadar arkadaşımı bir arada görmek onlarla vakit geçirebilmektir, stres atmaktır.
Bu resimlerin dışında kameramanlığını aspirenin yaptığı çok güzel yol görüntüleride var becerebilirsem onlarıda ekleriz artık.
Tarih: 21.11.2005 - 08:59 Mesaj konusu:
kuzeyım guneyım olum ınsan yorumları fotoların altına yazar !! ınan o kadar fotografa bakarken yazılanlarıda unuttum kı bıtonda eksık var 8) bu arada ece sanada bır sorum var o scooterla olan resmıne bır bak ılgını bırsey cekecekmı yoksa denkmı geldı ayrıca kuzey kardesım vıdeolarıda koyarsan cok sevınırız bırde cok ıyı eglendık o gun yaa hele otobanda 260 270 lerı gormek o vırajlarda cok ıyıydı barıs bu arada motorun harbı saglam cıktı kardesım allah kaza bela vermesın :MTR: :MTR: kuzey harbıden bıtmısız yaa o son fotograf herseyı acıklıyor sanırım o corbalar sabah 05.30da ıcılıyordu ve kuzey kardesım sana katılıyorum o gece en sarsılan ben oldum degılmı :muz: :muz: _________________ motorumu sattym yenysynyn plakasy cyktygy gyby koycam
Gazy ge? g?z?n? 4a?
En son DesertLion tarafından 21.11.2005 - 09:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
abi çok güzel geçmiş geceniz anlaşılan.
bir daha ki sefere fotoların altına soldan sağa isimde yazabilirsen iyi olur abilerimizi ablalarımızı tanırız hiç olmazsa...
Tarih: 21.11.2005 - 09:49 Mesaj konusu:
FatihYILMAZ demiş ki:
o gece bir de Türkiye tur atlasaydı çok güzel olacaktı.
eline, klavyene sağlık kuzey, şey Sn. Moderatörüm
evet abı ama saygıda kusur etmeyelım moderatorumuz bıtane dıycem ama carsıdan aldım 1 tane eve geldım 1000 tane oluyorlar saka bır yana kuzey yenı vıdeoları beklıyoruz onlarıda koymayı becerırsen sen kıvırdın bu ısı hadı bakalım :alkış :alkış _________________ motorumu sattym yenysynyn plakasy cyktygy gyby koycam
Kayıt: May 24, 2004 Mesajlar: 360 Nereden: Bandyrma/Ystanbul
Tarih: 21.11.2005 - 10:05 Mesaj konusu:
En kısa zamanda M.D Bandırama Toplantısı düzenlicem ,ya boyle boy boy resimleri görünce kötü oluyorum ,200 tanede resim çekicem uşenmicem koyacam buraya _________________ (Hayatta ya tozu dumana katarsyn yada tozu dumany yutarsyn)
Tarih: 21.11.2005 - 10:59 Mesaj konusu:
burakcrazy demiş ki:
En kısa zamanda M.D Bandırama Toplantısı düzenlicem ,ya boyle boy boy resimleri görünce kötü oluyorum ,200 tanede resim çekicem uşenmicem koyacam buraya
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız