Tarih: 21.11.2005 - 13:24 Mesaj konusu:
ımkansızı basarmıs dıye buna denır sanırım saka gıbı o adam o halde yurume modunda cektırıp gıdıyormus susu vermesınmı _________________ motorumu sattym yenysynyn plakasy cyktygy gyby koycam
Tarih: 21.11.2005 - 13:54 Mesaj konusu:
gaffar, sanırım senin ilk önce CBR125 gibi bir makina ile başlaman mantıklı olur. Tabiki deneyimin varsa o ayrı bir konu.... _________________ ||||| Somethings are beyond verbal understanding..Sensations that defy words... |||||
Kayıt: May 24, 2004 Mesajlar: 360 Nereden: Bandyrma/Ystanbul
Tarih: 21.11.2005 - 14:36 Mesaj konusu:
Ahhbee gerçekten çok yakışıklı bi motor ,600 yerine 1000 olsa ne olurdu sanki.
Burdan yetkililere seslerniyorum ;Ula caponlar bide su R1 bi kasasını değiştirin ,kardeşi daha yakışıklı (Allah rızası için bide borda renk i kaldırın ne o oyle aile arabası renk'i yakışmıyorr) _________________ (Hayatta ya tozu dumana katarsyn yada tozu dumany yutarsyn)
gaffar, sanırım senin ilk önce CBR125 gibi bir makina ile başlaman mantıklı olur. Tabiki deneyimin varsa o ayrı bir konu....
Nuestra, zaten Honda CBR 125'im var :-D . İlerisi için fazer düşünüyordum ama şu 2006 R6 nın resmini görünce rüyalarıma girmeğe başladı. Hayırlısı bakalım
gaffar, sanırım senin ilk önce CBR125 gibi bir makina ile başlaman mantıklı olur. Tabiki deneyimin varsa o ayrı bir konu....
Nuestra, zaten Honda CBR 125'im var :-D . İlerisi için fazer düşünüyordum ama şu 2006 R6 nın resmini görünce rüyalarıma girmeğe başladı. Hayırlısı bakalım
gel ben sana verım fz6 :muz: _________________ yamaha yzf r6 blue 133 ps 20.000 d/d
(0 rh +)
SHOW içerikli bir yatış..O yatışda dirsek ve kol yere o kadar yakınlaşmadan yada deydirilmeden de dönülür....
Tamamen reklam bazlı bir foto olduğundan bu motor nasıl yatıyo değil adam nasıl show yapıyo menşeili bir foto.....
Sonuçta GSXR 600 DE Yatar zx6 da.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Nov 11, 2005 Mesajlar: 151 Nereden: istanbul/kozyata?y
Tarih: 21.11.2005 - 16:34 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750,
Alıntı:
SHOW içerikli bir yatış..O yatışda dirsek ve kol yere o kadar yakınlaşmadan yada deydirilmeden de dönülür....
Tamamen reklam bazlı bir foto olduğundan bu motor nasıl yatıyo değil adam nasıl show yapıyo menşeili bir foto.....
Sonuçta GSXR 600 DE Yatar zx6 da....
bu işten anlayanlar nasil belli diyor kendini +1000000000000000 _________________ KAZASIZ SEVGY DOLU GÜNLERE...
(NOT: Hemen hemen herkesin gönlünde bir kawasaki vardyr)
Tarih: 21.11.2005 - 16:42 Mesaj konusu:
İsak baba sen piste cıktın olayı bitirdin. Neyseki ben motoru sattım. Bu arada lastikler michelin pilot yani pist lastigi sakın yolda denemeyin bunu nasıl olsa yatıyor diye aynen yapışırsınız R6 nızla asfalta. _________________ HONDA FOREVER
BAD LUCK...
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 445 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 21.11.2005 - 16:46 Mesaj konusu:
uzun zamandan beri yazacak bişey bulamamıştım.motorumu satıncada biraz moral bozukluğununda etkisiyle tabi...
2007 de yeni kasa R1 almak istiyorum ama bu r6 da beni mahvediyo.cok şık.yani eger fotomontaj gibi bişey değilse süper yatmış eleman.tabi motorunda denge olayının etkisi yok değil.bakalım nasip _________________ UNUTTUNUZ hep R1i anlatmayı bize;
UYUTTUNUZ hep önce kamil koç vardı diye..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız