Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SATILIK 2005 (Kawasaki ER 5)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SATILIK 2005 (Kawasaki ER 5)

SATILIK 2005 (Kawasaki ER 5)

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.11.2005 - 14:01    Mesaj konusu: SATILIK 2005 (Kawasaki ER 5) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 Model
14.200 Km'de
10.000 km bakımı yapılmış.
Bakımları Yetkili Serviste Yapılmıştır.

Givi marka ön cam
Kappa 46 lt TopCase ve bağlantı aparatları üzerinde.

Fiyat : 7.200.-YTL

İletişim : 0532 416 69 70

[/img]
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DesertLion
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.11.2005 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anaaaaaaa saka gıbı tertemız motoru neden satıyorsun kardesım yaa valla gecen haftakı bulusmada motorunu ıyıce gormustum alanada satanada hayırlı olsun cok temız bakıyorsun makınana herkes boyle olsa keske kardes gorusmek uzere Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Gazy ge? g?z?n? 4a? Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
DesertLion Çevrimdışı DesertLion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 21.11.2005 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten temiz motor neden satiyosun er6 mı alcan Çok gülüyorum
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.11.2005 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni bir motor almayı planladığım için satıyorum
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 22.11.2005 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok ii ya param olsada alsam keşke neysekaldı bizim er5 bidahaki bahara Ağlıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.11.2005 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

up Dil çıkarıyorum
-Tek rakibim THY-
Başa dön
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 30.11.2005 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla çok güzel motor
Başa dön
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.11.2005 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir semuteyo klasiği pırıl-pırıl Göz kırpıyorum hayırlı olsun Kemal
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 30.11.2005 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzelmiş bakımlı motor. Hayırlısı olsun.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Newrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa...

MesajTarih: 30.11.2005 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim için şimdilik hayal ama.... ilerde seni alacam er-5 Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Hayatta en dogru gönlünden geçen
Denemek istersen baska bi yerden
Başa dön
Newrider Çevrimdışı Newrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal