slm benim motor tecrubem fazla deil. bi sene kadar scooter ardından bi 15 gun glera 125 kullandım. trafigi yoğun olmadıgı bi tatil kasabasında yaşıyorum. 750lik bi chopper almayı düşünüyorum sizce kullanabilirmiyim
Kayıt: Mar 20, 2004 Mesajlar: 562 Nereden: istanbul/kozyatagy
Tarih: 16.07.2004 - 17:20 Mesaj konusu:
Bende EN500 var ve ben onunla ilk defa iki teker üzerine bindim çok zor olmuyor ama dikkat etmen lazım :!: :!: mr-metal'in dediği gibi ağırlık zorluyor alışıncada zevki çıkıyor
Alıntı:
trafigi yoğun olmadıgı bi
demişşin o zaman çok sorun yaşamazsın ağırlık trafikte zorluyor _________________ Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Tarih: 16.07.2004 - 21:37 Mesaj konusu:
Dostum ben ilk motor tecrübem 3 sene önce inturder 800 ile oldu..Bindim,taktım vitese,lem bi baktım gidiyor melet..Ama dümdüz bir şekilde..Sonra inanamayacağın kadar hafif bir viraja geldim,baktım motor yavaş yavaş yere yaklaşıyor.."Yaw amma kolaymış" diye bindiğim motordan,yere düşmesin diye (eh birazda kas war hani.. ) abandığım kollarımın ağrısından duramadım..Eğer kasabanızın yolları dümdüz ise(Yada otoyolda yaşamıyosan ) sorun yok..Ama maalesef öle değildir..250 kglık motor düz giderken sinek gibi geliyor ama viraja geldin mi eşek ölüsü oluyor.. :evil: Haaa unutmadan Donald Duck'ın teorilerinide okumadan geçme _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Tarih: 17.07.2004 - 08:33 Mesaj konusu:
Ya arkadaslar bırturlu anlamadıgım sey su, neden 125 lıkten 250 lıge geceyım 500 e ve ya 600 e degılde, 750 lıge? 125 lıkten sonra bıraz fazla degılmı? Sonra benım gıbı vırago 535 ını satıp(donerken yerle pek samımı olmaya baslamıstımda:) honda 250 lık alırısın. _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
dostum biraz boş trafikte dur kalk ve viraja girip çıkarsan hiç şüphem yokki kullanırsın _________________ HAYAT D?N?P ARKANA BAKACAK KADAR UZUN DE?YLDYR
Tarih: 18.07.2004 - 23:05 Mesaj konusu:
Test sürüşleri yapmadan, tavsiye ve dış görünümlerine bakarak daha önce kullanmadığınız motor almayın.
Motorun amacı sizin kişisel ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize maksimum cevap vermesidir.
Bunun için önce ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize karar verip ona göre motor tercihi yapılmasıdır. ;-)
Alıntı:
15 gun glera 125 kullandım
Vitesli, son derece ağır, ve manevra kabiliyeti düşük, düz gitme meyilli, kullanımı pratik ve tecrübe isteyen motoru kullanman için yeterli olmayabilir. _________________ HAYATTAYKEN KEYFYNY ?IKARIN.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız