Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 750lik chopperı kullanabilirmiyim?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

750lik chopperı kullanabilirmiyim?

750lik chopperı kullanabilirmiyim?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SAURON
Üye
Üye

MesajTarih: 16.07.2004 - 16:27    Mesaj konusu: 750lik chopperı kullanabilirmiyim? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm benim motor tecrubem fazla deil. bi sene kadar scooter ardından bi 15 gun glera 125 kullandım. trafigi yoğun olmadıgı bi tatil kasabasında yaşıyorum. 750lik bi chopper almayı düşünüyorum sizce kullanabilirmiyim
Başa dön
SAURON Çevrimdışı SAURON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 16.07.2004 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kullanırsın.. fakat iyi bir alışman lazım.. beygir gücü fala olmadığı için gaza değil de, ağırlığına alışman lazım Gülümsüyorum
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redbull
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatagy

MesajTarih: 16.07.2004 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende EN500 var ve ben onunla ilk defa iki teker üzerine bindim çok zor olmuyor ama dikkat etmen lazım :!: :!: mr-metal'in dediği gibi ağırlık zorluyor alışıncada zevki çıkıyor
Alıntı:

trafigi yoğun olmadıgı bi
demişşin o zaman çok sorun yaşamazsın ağırlık trafikte zorluyor

Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Başa dön
redbull Çevrimdışı redbull Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 16.07.2004 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum ben ilk motor tecrübem 3 sene önce inturder 800 ile oldu..Bindim,taktım vitese,lem bi baktım gidiyor melet..Ama dümdüz bir şekilde..Sonra inanamayacağın kadar hafif bir viraja geldim,baktım motor yavaş yavaş yere yaklaşıyor.."Yaw amma kolaymış" diye bindiğim motordan,yere düşmesin diye (eh birazda kas war hani.. Çok gülüyorum ) abandığım kollarımın ağrısından duramadım..Eğer kasabanızın yolları dümdüz ise(Yada otoyolda yaşamıyosan Gülümsüyorum ) sorun yok..Ama maalesef öle değildir..250 kglık motor düz giderken sinek gibi geliyor ama viraja geldin mi eşek ölüsü oluyor.. :evil: Haaa unutmadan Donald Duck'ın teorilerinide okumadan geçme Dil çıkarıyorum
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 17.07.2004 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya arkadaslar bırturlu anlamadıgım sey su, neden 125 lıkten 250 lıge geceyım 500 e ve ya 600 e degılde, 750 lıge? 125 lıkten sonra bıraz fazla degılmı? Sonra benım gıbı vırago 535 ını satıp(donerken yerle pek samımı olmaya baslamıstımda:) honda 250 lık alırısın.
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NeBu_La
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 17.07.2004 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum biraz boş trafikte dur kalk ve viraja girip çıkarsan hiç şüphem yokki kullanırsın Dil çıkarıyorum
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.07.2004 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tecrube kazanmaya calısmak 750 lık motorda biraz pahalı olur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 18.07.2004 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

tecrube kazanmaya calısmak 750 lık motorda biraz pahalı olur

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 18.07.2004 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Test sürüşleri yapmadan, tavsiye ve dış görünümlerine bakarak daha önce kullanmadığınız motor almayın.

Motorun amacı sizin kişisel ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize maksimum cevap vermesidir.

Bunun için önce ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize karar verip ona göre motor tercihi yapılmasıdır. ;-)

Alıntı:

15 gun glera 125 kullandım

Vitesli, son derece ağır, ve manevra kabiliyeti düşük, düz gitme meyilli, kullanımı pratik ve tecrübe isteyen motoru kullanman için yeterli olmayabilir. Gülümsüyorum
Vae_victis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2004 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAURON, şüphen varsa ki bizlere sorduğuna göre var gözüküyor bence daha hafif bir şeyle başlamalısın.
Başa dön
Vae_victis Çevrimdışı Vae_victis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal