bu sezon duyduğuma göre 125 lik lerde yarışlara girecek bu tarz motor larla sokak yarışları yapanlara büyük fırsat
üstelik iiyi bir yarışçı hayatı temeli atmak için şansınızı kendiniz zorlayacaksınız... :alkış :alkış :alkış
125 lik motor yarışları olmasını isteyen ve katımak isteyenler
parmağını kaldırsın _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
amaç o hiç yapmamaktansa en ufaktan başlayıp yavaşta olsa yapmak
çok güzel andrenalin ve zaman gerimek için bomba gibi birhobby _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Tarih: 22.11.2005 - 15:04 Mesaj konusu:
Kesinlikle olsun, hatta olmaması saçma, açıkçası ben yarışmak istiyorum ama bütcem 600 veya 1000 lik kaldırmıyor ama 125lik olabilir.. Ayrıca katılım fazla olur; yarışlar çakişmeli ve eğlanceli olur... :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış
MUTLAKA YAPILMALI...
2 zamanlı olmaz sanırım 125lik 4 zamanlı olabilir herkesin katılabilmesi amaçlı nasıl oto draglarında sponsor yapıştırıp yarış bitince söküyolar aynı muhabbet
gerçi dediğiniz doğru rs125 yarışları felaket olurdu... _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız