Tarih: 17.07.2004 - 13:35 Mesaj konusu:
o kadar komıkkı ınan bı baktım sonra ızledım bırısıyle kapısıyomus edası ve o el hareketlerı cok guzell :)harıkaaa _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Tarih: 17.07.2004 - 20:26 Mesaj konusu:
olm ne diyim ben sana git allahından bul _________________ TEAM OCAKBASI (TEAM BASI)
Efes ?cretsiz s?r?? kursu
adres: bostancy sahil
Her cumartesi i?in randevu alyn
Öbürkü de güzeldi bu da güzel _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
makbas, yok nokta değil sağa sola laf atan, biraz fevri bi' gif, hareketli smile yane ... Bu arada kusura bakmayın teknik sebeplerden dolayı bir süre burayı ihmal ettim, yakında muhteşem döneceğim... _________________ 34 PS 673
bitti...
Tarih: 21.07.2004 - 02:06 Mesaj konusu:
Bence bu avatar bi motosiklet kullanıcısıdır bakın eldivenleri bile var kaskını da 10 sn. önce çıkarmış. Kesinlikle bu avatar, cep telefonuyla konuşarak giden sağ eli vites topuzunda sol eli cep telefonunda dudaklar sigaraya yapışmış yemeğe giden ve giderken acaba urfa mı yoksa adana mı yesem diye düşünen bir sürücüsü olan Şahin S tarafından yolda sıkıştırılınca sinirlenip ortaya 1,5 karışık küfür söyleyen bir avatardır...
8) 8) 8) 8) _________________ ||||| Somethings are beyond verbal understanding..Sensations that defy words... |||||
Bence bu avatar bi motosiklet kullanıcısıdır bakın eldivenleri bile var kaskını da 10 sn. önce çıkarmış. Kesinlikle bu avatar, cep telefonuyla konuşarak giden sağ eli vites topuzunda sol eli cep telefonunda dudaklar sigaraya yapışmış yemeğe giden ve giderken acaba urfa mı yoksa adana mı yesem diye düşünen bir sürücüsü olan Şahin S tarafından yolda sıkıştırılınca sinirlenip ortaya 1,5 karışık küfür söyleyen bir avatardır...
yok o benim herhangi bir zaman, trafiğe çıkmış halim _________________ 34 PS 673
bitti...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız