millet biz motorcular için bir gece düzenleyeceğim :muz: :MTR: mekan şaşkınbakkaldaki barbekü restoran-bar. mekanın fotolarını, hazırlayacağım bir tasarımı da sonra buraya ekleyeceğim. etrafta lcdler var ve motorların park halinde olacağı yere kamera koyulmuş ve motorlarınızı içere masanızda oturken izleyebiliyorsunuz :alkış . fiyatları uygun gelmişti bana geçen cumartesi gittim mekana. mekanda nasıl müzik olsun istenir diye anket açtım lütfen istekleriniz için oy kullanın. başka istekleriniz varsa lütfen söyleyin. sadece biz bize olacağız herkes sadece yazılarından tanıdığı veya tanışmaya fırsatı olmadığı herkesle tanışabilsin. döktürrelim hep beraber . önceden yemek te ayarlayabilirim tabi istek olursa. bence iyi olur aslında o sırada ısınırız gece muhabbetten çeneler düşer. 2 aralıkta cuma olacak. Bu arada canlı müzikteki arkadaşım olacak eğer istenirse ve sesi güzeldir. yemek kısmı için bana gelenler söylemeli yalnız onun için rezerv yapmam gerekiyor. muhtemelen carlsberg ya da efes pilsen sponsor olacak. diğer motor sitelerinden de haber verilecektir.
yer: şaşkınbakkal`daki home art barbecue
zaman: 2 aralık cuma
iletişim için: 0505 252 57 27
0535 342 05 25
Kayıt: Apr 22, 2005 Mesajlar: 1751 Nereden: geldim ben dünyaya, lütfen geri al1n beni imdaaaat !!!
Tarih: 23.11.2005 - 22:43 Mesaj konusu:
ya niye orada
rap
hip hop
metallica
hard metallica
yok keşke olsaydı ne güzel olurdu ya _________________ [php]<a href="http://imageshack.us"></a>[/php]
arkadaşlar yalnız değiliz motosiklet .net te de ilan var iki sitenin müdaimerini de tanıştırmış oluruz...
asıl amaç muhabbet çeneler düşsün hep beraber içelim söyleyelim eğlenelim :muz: :muz: :MTR: h oh
Tarih: 24.11.2005 - 01:21 Mesaj konusu:
Böyle bir organizasyon yetkisini Motorelisi Kulübü ADINA SİZE KİM VERDİ SORMAK İSTERİM?
Henüz 3 mesajınız var,bir tanışma mesajınız bile yok ama burda MOTORDELİSİ adına bir partiden bahsediyorsunuz..
Motosiklet.net ile ortak bir organizasyon yapılacaksa eger Motordelisi İSTANBUL bölgemizin bu işlerden sorumlu Moderator arkadaşlarımızla temasa geçmeli ve mekan,yer,tarih,saat gibi bilgileri belirlemelisini,z..
Sizin yaptıgınızı herkez yaparsa yani her önüne gelen "Biz MOTOSİKLET partisi düzenliyoruız" dese bunun sonu ne olur hiç düşündünüzmü?
İçeriğini bilmediğimiz ve organizasyonun oluşumunda söz hakkımızın olmadıgı etkinliklerde MD adını kullandırtmıyoruz...
Motosiklet.net editörü ERHAN bu konuda bana hiç bir şey söylemedi.
Eger bir parti olacaksa MD Kulübü adına Kuzey,murdocklawless,Uyuss nickli sorumlu arkadaşlarımızla diyaloga girmelisiniz. _________________
hah ben de ne zaman böyle bi mesaj gelecek diye bekliyordum
şöle açıkliim ben motsikletnet le ortak demedim ordanım ve burdaki arkadaşlarla da kaynaşalım dedim mesaj atmamış olabilirim ama siteyi okuyorum ayrıca...
md adına filan yapmıyorum kendim kendi çabalarımla yapıyorum insanlarla buluşmak kaynaşmak ve muhabbet etmek adına yaptım sitenizin amacı motorcuların birbirleri ile konuşması kaynaşması deil mi e ben de buna aykırı birşey yaptığımı düşünmedim
ha eğer bunun bir prosedürü warsa tmm o zaman haklısın ama her bulşma düzenleyen gelip izin mi alıyor(ciddi bi sorudur dalga geçme amaçlı deil yanlış anlaşılmasın)
yani bunun diğer buluşmalardan farkı soktur skull ın veya motesiklet net in adıyla düzenlenen birşey deildir öyle olduğunu söylememişimdir...
teşekkür ederim saygılarımla
Son Mesajdan 36 saniye:
TheWind demiş ki:
hah ben de ne zaman böyle bi mesaj gelecek diye bekliyordum
şöle açıkliim ben motsikletnet le ortak demedim ordanım ve burdaki arkadaşlarla da kaynaşalım dedim mesaj atmamış olabilirim ama siteyi okuyorum ayrıca...
md adına filan yapmıyorum kendim kendi çabalarımla yapıyorum insanlarla buluşmak kaynaşmak ve muhabbet etmek adına yaptım sitenizin amacı motorcuların birbirleri ile konuşması kaynaşması deil mi e ben de buna aykırı birşey yaptığımı düşünmedim
ha eğer bunun bir prosedürü warsa tmm o zaman haklısın ama her bulşma düzenleyen gelip izin mi alıyor(ciddi bi sorudur dalga geçme amaçlı deil yanlış anlaşılmasın)
yani bunun diğer buluşmalardan farkı soktur skull ın veya motesiklet net in adıyla düzenlenen birşey deildir öyle olduğunu söylememişimdir...
o mesaj bana ait deil 1
org. yapmışlığım var ve en iyisini yapıcam diye bir iddaam yok 2
ewet havalar bozdu buluşmalar sık ama bu buluşmamıza sohbetimize eğlenmemize engel deil diye düşünüyorum 3
sen bilirsin gelirsen başımızın üstünde yerin var 4
yorumların için teşekkürler 5
Tarih: 24.11.2005 - 02:37 Mesaj konusu:
TheWind, Motordelisi organize bir gruptur..Gezilerimizi,buluşmalrımızı,eglencelerimizi duyururken onların sorumluklarınıda almış oluruz.
MD grubnun oluşturdugu Local yönetimler var,İstanbul-İzmir-Ankara illerinde belirlediğimiz yönetici arkadaşlar bu etkinliklerin planlamasını yapıyor ve sorumlulugunu taşıyorlar..
Seninkisi bir davetdir tabikide ama "ben bir davet düzenliyecegim" şeklinde açılan bir topicde MD olarak nereye,nasıl bir ortama gidecegimizi bilmek ve en önemlisi eger böyle bir etkinliğe dahil olacaksak bundan haberdar olmak isteriz..
MD de yazdıgın 3 mesaj var ve hepsini bu yaptıgın Parti için yazmışsın..Keşke ilk önce bir MERHABA yazısı yazsaydında bizde neden böyle oldu diye düşünmeseydik..
Bak bundan öncesinde bir çok kere MD bu gibi işlerde kullanıldı,adam geldi GEZİ DÜZENLİYORUM TÜM MD DAVETLİDİR dedi bisürü adam topladı yaptıgı geziye burdan ama sonra gidip "Bakın ne kadar kalabalık grubuz" diyerek bir gruplaşma yaptı..Seni tenzi ederek yazıyorum bunları..Biz programlı ve bu konuda dikkatliyiz.
Bence ilk önce MD yönetimine bu konuyu açsaydın belki bizlerinde katacagı fikirler olurdu,
sENİN PARTİNDE OLABİLCEK HER TÜRLÜ OLUMSUZLUKTAN SONRA KİMSE SENİ TANIMAZ HERKEZ md Yİ YADA DİĞER OLUŞUMLARI HEDEF ALIR.
Bu sebeple dahil olacagımız her etkinliğin içeriğinden daha önce haberdar edilmek istiyoruz..
Senin davetin iyi niyetli şüphesiz ama daha önce çok tecrübelerimiz oldu..
Şimdi benden sana bir soru...
Bu işlere müsama gösterirsek bu zamanla kullanılmazmı?
Örnek adam gider bir mekanla anlaşır "Size şu kadar adam getirecem bana % de bilmem kaç komisyon verin" şeklinde ve bunu ticariye döker..Bak bu söylediğim senin için degil ama dediğim gibi herkez kafasına göre MD yi bu şekilde kullanmaz..
Sen demişsin" BEN PARTİ YAPIYORUM bu parti MD için degil"
tamam ama bu partiye burdan bisürü adam gidecek ve o andan itibaren bizler üyelerimizden sorumluyuz demektir...
Kuzey ve Murdock arkadşlarımızla bu konuyu konuşun..Bu arkadaşlarımıza PM le ulaşabilirsin. _________________
Kayıt: Apr 22, 2005 Mesajlar: 1751 Nereden: geldim ben dünyaya, lütfen geri al1n beni imdaaaat !!!
Tarih: 24.11.2005 - 02:44 Mesaj konusu:
Alıntı:
ya niye orada
rap
hip hop
metallica
hard metallica
uzay kısı niye oylediyosun ya beyenmedinmi sana tavsiyem nefretten dinle ve kapılar kapandı parçasını pentegram dan sır bir ölümlü şeytanbunun neresinde adlı parçaları dinle
sonra asıl bak en güzel şarkı nedir _________________ [php]<a href="http://imageshack.us"></a>[/php]
Tarih: 24.11.2005 - 02:45 Mesaj konusu:
TheWind, tanışmak kaynaşmak gibi bir amacın varsa , her hafta düzenli olarak yaptığımız çarşamba toplantılarına gelebilirsin , burada fikirlerini bizimle paylaşabilir uygun olanları gerçekleştirebilirsin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız