Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Satılık 99 Model Suzuki GS500

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Satılık 99 Model Suzuki GS500

Satılık 99 Model Suzuki GS500
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Nuestra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 18.07.2004 - 00:29    Mesaj konusu: Satılık 99 Model Suzuki GS500 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 cc. 'lik Racing modele geçiceğim için canım motorumu satıyorum. Aşağıda motorun bilgileri mevcuttur...

99 Model 27.000 Km'de. Motor yeni sıfırlanıyor( Motorun bir problemi yok sadece sıfırlatmak istedim aslında satmayacaktım ama 600'lük racing modeli almaya karar verdim) ve motorun tüm bakımları yapılıyor. Motorda sıfırlanırken kullanılacak bütün parçalar orjinal olup Suzuki yetkili bayii sinden poşetinde alınmıştır.0 km olacak yani anlayacağınız. Alacak kişinin bir süre Rodaj yapması gerkli olacaktır.Arka lastik yeni takıldı (80 km)

Fiyatı 5.500.000.000 TL

Antalya'dayım bana ulaşmak için özelden mesaj atabilirsiniz...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 18.07.2004 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadas sen gecen egzos sesinden bahsediodn ....soorada satiosn neyse hayirlisila satarsin isallah...
stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nuestra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2004 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yukarıyı okursan motorun sıfırlandığını ve bütün bakımlarının şu anda yapılmakta olduğunu anlarsın ve tabii buna egsoz sesi de dahil.. :!:
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.07.2004 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insan satıcağı motora halen bakım falan yaparmı yahu
Başa dön
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 19.07.2004 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ayhan_xv250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/Kadyk?y

MesajTarih: 19.07.2004 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"insan satıcağı motora halen bakım falan yaparmı yahu"

evet yapmaz..motor masraf çıkarmaya başladığı zaman bir acemi bulunur motor itelenir.alan kişinin hayır duası alınır. Üzgünüm bu çark ülkemizde maalesef böyle döner gider.selamlar.
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 19.07.2004 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bnde arakasımıza bunu ifade etmeye calıstım ama anlasamadık..neyse hayırlısı
stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 19.07.2004 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman dostlarım,bir polemik yaratmayın Gülümsüyorum Arkadaş bakım yaptırıp satacak işte yaw,olay bundan ibaret Gülümsüyorum
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 19.07.2004 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben satacağım motorlara mutlaka tamir ve bakım yaparım. Zaten tamir yapmazsanız değeri daha da düşürür. Üzgünüm

Berbat motoru satarsam bunları söyleyip değerini kendim düşürürüm.

Sonra yollarda karşılaştığımız zaman "abi iyi iteledin" lafını duymak hiç hoş olmaz. :-D

Nuestra, Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Nuestra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2004 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkamdan küfür edileceğine vade ile aldığım motoruma masraf yapıp peşin fiyatına satarım. Alan kişide yolda beni gördüğünde "Abi Allah razı olsun senden der" ve bu polemiğe girenler ve hurda motoru güzelmiş gibi kakalayanlara inşallah ders olur!!!
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.07.2004 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amin
Başa dön
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2004 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok iyi bir yaklasım nuestra Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 24.07.2004 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen motoru yeni almamışmıydın?????
Başa dön
rixen Çevrimdışı rixen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 24.07.2004 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sen motoru yeni almamışmıydın?????

Hay allah,nuestra senin motor yılan hikayesi gibi oldu..Net ve tam bir açıklama yap ki,kimsenin aklında soru işareti kalmasın.. Dil çıkarıyorum
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 25.07.2004 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyrun aciklama burda önce bi güzel okuyun Şok oldum

Nuestra den bi pm gelmisti , ona cevap icin motoservis te yaziyordum....
Alıntı:
Arkadaslar Nuestra arkadasimiz bana bi Pm atmis, ve bir soruna var, ben ona özelden yazmaktansa, buraya cevabimi yaziyorum, sizde okuyun, ve arkadasimiza yardimci olabileceginiz bilgilerinizi yazin, ne bilim, bu tür bi sorunla karsilastiysaniz onu, yada parca temini, usta tavsiyesi, ama lütfen samimi ve dogrucu olsun.

Kimden: Nuestra
Kime: FireBlade
Tarih: Cmt Tem 24, 2004 4:18 pm
Konu: Bir sorun yada sorun!
Merhaba Fireblade ,

Alıntı:
bir sorunum var ve hiç bir yerden mantıklı ve beni tatmin edecek bir cevap alamadım. 99 model Suzuki GS500 sahibiyim. Motoru yeni almıştım ki 2.haftası motor arıza yaptı. Tamirci açtığında psiton kollarının krank miline bağlandığı noktadaki yatakların kırılıdığını ve bir miktarda krank milini törpülediğini gösterdi bana. Sorun ise şurda bunu Antalya'da yapacak usta yok. Konya'ya yada Adana'ya gönderiyim diyor benim tamirci oralarda iyi ustalar vrmış. Fakat ben tamirciye inanıyım mi inanmıyım mi anlayamadım zira bu işer için benden 400 milyon gibi bir rakam istiyor. Suzuki servisini aradım ellerinde şu anda bu parçaların olmadığını söylüyor.Tamircinin bana dediğine göre Komple krank , 2 adet psiton kolu ve yataklarını alırsam da olurmuş sence ne yapmalıyım.Bu ilk motorum ve henüz çok bilgisizim. İçimde sanki kazıklandığıma dair bir his var. Sen olsan ne yapardın? Birde bu motoru satıcam yakında ona göre bir masraf yamak istiyorum.Lütfen yardımcı ol. Şimdiden teşekkürler...

benim cevabim yani ben fireblade

öncelikle gecmis olsun arkadasim.
simdi, motor ariza yaptigi sirada motordan ,sanki ritimli bi sekilde, ne bilim tik tik, tak tak, gibi bi ses geldiyse, büyük bi igtimalle yatak sarmistir, (adamin dedigi krank mili, ve krank yataklarinda olan problem; bu su demek, ya motor yagsizliktan, ya yag artik eskimis islevini kaybettiginden, ya da büyük bir hararete mahruz kalip, krankla krankin döndügü yarim ay gibi parcalari arasinda yaglama eksikliginden , krank , yataklara direk sürterek birbirlerini cizerler, ve motor arizalanir,
simdi anlattgim olasiliklardan yatark sarmis olabilir, yada bu olay sen satin alinmadan olmus olup, gecici carelerle, ne bilim krank taslanir(ciziklikler bi miktar azaltilir.. vb) düzeltilmis olup senin elinde patlamaya hazir bi sekilde satilmis da olabilir,
tabi tamirci belki kücük bir arizayi , böyle gösterip senden para koparmaya da calisabilir, tabi sen anlamiyorsan bu isten, yok adama güvenim var diyorsan,.... yoksa baskasina güvendigine baktirican.

diyelim evet motor yatak sarmis, tamiri nasil olur, krank ve krank yataklari arasinda yag ne bilim ,1-2 mm belki daha az bir inceliklte , yag pompasi tarafindan saglanir, (yani hassasiyeti dikkat), yani krankta , cok ama cok bir az bir hata olmasi lazim ki , taslansin(yani o bölüm tornaya gönderip, hata yok edilcek kadar alinir, sonra krank in o bölümüne bi numara felan büyük (yani kalin yatak takilarak) islem bitiriliyor. sana sunu söyliyim bu islevleri yapacak kisi cok profesyönel, ve cok iyi alet edevata sagip olmasi lazim, mesela o krank taslama islevi bitince rötgeni cekilip , gözle görünmeyen bi hata catlama bakilmasi lazim, sonra mazalla gazlarken krank kirilir yada kitler felan, motor direk arka tekeri kitler,
bu sekilde tamir ucuzdur, ama kaltiyi dedigim gibi!!!
yeni parca alman tabi tuzlu olur gibi, ama yinede sor derim, öyle kaca mal olur böyle kaca olur. ya da motoru böyle satsan ne olur, benim sana önericeklerim anca burdan bu kadar olabilir. ama sahsen gercekten böyle motor yatak sardiysa, yeni parca almani tavsiye ederim, ki toplatacagin ustayida iyi sec,

bende yardimci olmaya calisiyorum, son anda hatirladim bu topic i, hic üsenmedim arkadasim, sana bildigim ne varsa yazdim, ama anladigim kadariyla, sana yapilani sende baska birisine yapicak , sorunlu motoru , sorunsuz diye saticaktin, üzüldüm, sen, bu, su öyle yaparsa durum ne olacak, biliyorum TR böyle dolaplar her gün dönüyor, bilincli degilsen bir motor alirken bin kere düsünmek gerekiyor, ama böyle seyler yapicaginiza bilinclenmeye, bilgilenmeye calissak kimse üzülmez. Dil çıkarıyorum Öfkeliyim

simdi diyorum ki0
yaw kusura bak ma , senin kisiligin beni ilgilendirmez, Öfkeliyim ama bu sitede yazilanlar beni ilgilendiri ;-) r. Sakin ben motorcuyum felan deme, Öfkeliyim motoru o haliyle sat, sende vebale girme. Öfkeliyim.., bu sana bi abi tavsiyesi olsun, bu hatan bi ders olsun sana. :!:
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.42 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal