arkadaslar bu c.tesi fenere gidiyoruz. c.tesi gunu ishak abi ve cetesi korfez pistine gidecekler gazlamaya. bu yuzden arkadaslarinda bir kismi hazir anadolu yakasinda iken fenere gidelim dedik. once bahce cafe'ye bir ugrariz. herkes gelince isteyen olursa tesadufe gecer kagit, tavla v.s. oynar dalgamiza bakariz.
demin tv'den duydugum kadariyla c.tesi gunu hava 20 dereceye yakin olacak. umarim iskembeden sallamislardir da zevkle motorlari cikarir gezeriz.
saat 19.00 itibari ile cafe bahce'de toplaniyoruz. _________________ Honda 600F -
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 3103 Nereden: istanbul/Kozyata?y
Tarih: 24.11.2005 - 23:20 Mesaj konusu:
Ya keske ben de gelebilsem ya gelmeyi çok isterdim ama ehliyetim olmadığı için istanbulda motora binemiyorum ama ehliyeti bi alıyım butun gezilere ve buluşmalara gelicem.
ersekertug, fenerbahçeyi bildiğini varsayıyorum. ana cadde üzerinde hemen zaten. mutluhan var honda bayisi cadde üzerinde, onu 30 metre kadar geçince solda hemen. cafeler hep yanyana zaten göreceksin. _________________ Honda 600F -
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız