Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 26.11.2005 c.tesi ist. md bulusmasi..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

26.11.2005 c.tesi ist. md bulusmasi..

26.11.2005 c.tesi ist. md bulusmasi..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 24.11.2005 - 21:19    Mesaj konusu: 26.11.2005 c.tesi ist. md bulusmasi.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bu c.tesi fenere gidiyoruz. c.tesi gunu ishak abi ve cetesi korfez pistine gidecekler gazlamaya. bu yuzden arkadaslarinda bir kismi hazir anadolu yakasinda iken fenere gidelim dedik. once bahce cafe'ye bir ugrariz. herkes gelince isteyen olursa tesadufe gecer kagit, tavla v.s. oynar dalgamiza bakariz.

demin tv'den duydugum kadariyla c.tesi gunu hava 20 dereceye yakin olacak. umarim iskembeden sallamislardir da zevkle motorlari cikarir gezeriz.

saat 19.00 itibari ile cafe bahce'de toplaniyoruz.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.11.2005 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geleceksiniz arkadaşlar başka çıkar yol yok , hadi motorları ısıtmaya başlayın bakalım Dil çıkarıyorum

En son kuzey tarafından 24.11.2005 - 21:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2005 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuzey, tamam abi.
bluesea83
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.11.2005 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuzey demiş ki:
geleceksiniz

Abi bende gelebilirmiyim Bravo
bluesea83 Çevrimdışı bluesea83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2005 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murdocklawless, ne abisi :md: aramızda 5 yaş var , asıl sana abi 8)

bluesea83, istersen gelme yada canını seven gelmesin Çok gülüyorum

En son kuzey tarafından 24.11.2005 - 21:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2005 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geleceksiniz komutunu duyunca baska bisey diyemedim. Çok gülüyorum
ersekertug
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbulni?anta?y

MesajTarih: 24.11.2005 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr 125 sizin temponuza ayak uydurursa bende gelebilirim zira bahçe cafe neresi bilmiyorum ertugersek@yahoo.coma gelmemi ve bahaneyle tanışmamızı isterseniz mesaj atabilirsiniz
Başa dön
ersekertug Çevrimdışı ersekertug Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 24.11.2005 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya keske ben de gelebilsem ya gelmeyi çok isterdim ama ehliyetim olmadığı için istanbulda motora binemiyorum ama ehliyeti bi alıyım butun gezilere ve buluşmalara gelicem.
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Troil
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.11.2005 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bahçe cafe neresidir? Tesadüfün neresinde kalır yakınmıdır
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 24.11.2005 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 mt gerisinde..Troil,
ersekertug
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbulni?anta?y

MesajTarih: 24.11.2005 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz adresi açık yazarmısınız yoksa ybr125i aranıza almakmı istemezsiniz
Başa dön
ersekertug Çevrimdışı ersekertug Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.11.2005 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

size iyi eğlenceler arkadaşlar. Çok gülüyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 25.11.2005 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oraya uçak iniyormu hani iniyorsa bi çay içer geri izmir'e dönerim dicektim Çok gülüyorum Çok gülüyorum :-D :-D
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-mecidiyeköy

MesajTarih: 25.11.2005 - 02:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

size iyi eğlenceler cumartesi çalışıyorum
Başa dön
deer Çevrimdışı deer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2005 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ersekertug, fenerbahçeyi bildiğini varsayıyorum. ana cadde üzerinde hemen zaten. mutluhan var honda bayisi cadde üzerinde, onu 30 metre kadar geçince solda hemen. cafeler hep yanyana zaten göreceksin.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal