Merhaba arkadaşlar bi problemim var kask alacağım fakat bilinen markaların nolan shoei gibi fiyatları bana pahalı geldi.Genede sağlam ama daha ucuza kask satan dükkanlar varmış iyiyi ucuza almak zor olsada 60-75 euro civarı(full face) bana kask alabileceğim yer ve marka önerilerinizi bekliyorum airoh iyi bir markamıdır?Karaköyde bu tip yerler varmış varmıymış? _________________ Virago 250--->Dragstar
Kayıt: Oct 26, 2005 Mesajlar: 562 Nereden: Beylikdüzü-YSTANBUL
Tarih: 25.11.2005 - 12:00 Mesaj konusu:
airoh italyan mali bir kaskk sirkecide aydında bulabilirsin lazer var asagi yukari o paralara honda ozen satiyor lazerin fiyati asagi yukari 100 euro gibi airoh biraz daha ucuz lazer belcika maliydi sanirim dukkanlariyan yana zate dogu bankin orda
Tarih: 25.11.2005 - 12:52 Mesaj konusu:
kilcik demiş ki:
held nerede satiliyor sitesi varmi bede bir bakim
arkadaşımın servis+galerisi var acıbademde orda gördüm birtande de yarım cruiser tarzı aldık sitesini bulamadım açıkçası..... _________________ Always Innovate , Never Imitate
ucuz kask ucuz bır ölüm demektir.... motoru almaya para var kaska ve korumaya para yok arkadaşlar öldünüzmü masraflar daha agır olur gerıde kalanlar için...
Kayıt: May 05, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: İstanbul/Bahçeşehir
Tarih: 25.11.2005 - 13:21 Mesaj konusu:
Alıntı:
ucuz kask ucuz bır ölüm demektir.... motoru almaya para var kaska ve korumaya para yok arkadaşlar öldünüzmü masraflar daha agır olur gerıde kalanlar için...
arkadasım karaköyü bilmem ama kask alacaksan nolanın 100 eurodan başlayan modelleri var ve hem güvenli hem güzel.ucuz kask alırsan seni korumaz.bence milyarlık makinaları kullanıp hız yapıp 100 milyonluk kask kullanılmaz.sonra yok ses yapıyo yok rüzgar giriyo yok yere düştü çatladı dersiniz.bekle biraz daha gerekirse bir ay daha bekle para biriktir ve iyi bişey al.zaten kış geldi motora fazla binemezsin.bence nolan ama sen bilirsin acele edip bir ay önce alıp kötü bişey alma.almışken iyi ols ve uzun vadede kullan.kask bu şakaya gelmez.
Kayıt: Nov 17, 2005 Mesajlar: 105 Nereden: Ystanbul/Acybadem
Tarih: 25.11.2005 - 13:47 Mesaj konusu:
saolun sanırım haklısınız 100 milyon ile 150 milyonluk kask arasında %50 kalite farkı olmayacağını duymuştum belki mezar haklı almışken en iyisi mantelitesi geneledede hep öyle yaparım aklımı çelmişlerdi geri geldi yerine...saolun nolan nerde bulurum trdeki modellerini?internetten bakayım
Tarih: 25.11.2005 - 14:02 Mesaj konusu:
Alıntı:
...Genede sağlam ama daha ucuza kask satan dükkanlar varmış iyiyi ucuza almak zor olsada 60-75 euro civarı(full face) bana kask alabileceğim yer ve marka önerilerinizi bekliyorum...
Yazının, sadece yukarıya alıntı yaptığım bölümüne yanıt vereceğim ontheroad.
Karaköy'den Eminönü'ne Galata Köprüsü'nden yürü, oradan da Sirkeci'ye, Doğubank'ın olduğu yere ilerle ve soruştur... SAFEBET markalı kaskların en kalitelisini iste (120 YTL.dir). Kaskı eline al ve iyice bir incele. Sonra, arkadaşların önerdiği markaların kasklarına da bak ve onları da incele (hemen her marka kask ve modelini oralarda bulursun). Ondan sonra kesene uygun en doğru kararı verirsin! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Nov 17, 2005 Mesajlar: 105 Nereden: Ystanbul/Acybadem
Tarih: 25.11.2005 - 14:36 Mesaj konusu:
makine er-6f olacak z-moto ile konuşmamam göre ocak sonu geliyormuş er6-n ler ise bu hafta sonundan sonra dedi heralde naked sevenlere duyurulur
şu an deer sahibiyim vitesli motor tecrubem var.
Kayıt: Oct 26, 2005 Mesajlar: 562 Nereden: Beylikdüzü-YSTANBUL
Tarih: 25.11.2005 - 14:46 Mesaj konusu:
o zaman pek ucuz kaska bakma ve fuul face olmali cene acilir kasklarin koruma orani daha az ve cok ses yapar nolan iyi bir secim bence dusun biraz daha pahalidir senin dusundugun rakama gore ama kulanirsin bir kaskin omru zaten 3 sene diye biliyorum _________________ kilcik
talat ozcelik
BMW R80GS
1 nisan 1975
Tarih: 25.11.2005 - 19:52 Mesaj konusu:
Held'i ben begenmedim. Airoh yada laser de koklu markalar degil. Ucuz ve kaliteli ve koklu bir marka oldugundan Nolan'a karsi sempatim var en az 5 kask eskittim nolan marka bu sebeple tavsiye ederim.
Yanlis hatirlamiyorsam 70 €'da basliyor Nolan kasklar. _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız