Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Karaköydeki Motorsiklet giyim dükkanları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Karaköydeki Motorsiklet giyim dükkanları

Karaköydeki Motorsiklet giyim dükkanları
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ontheroad
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul/Acybadem

MesajTarih: 25.11.2005 - 11:54    Mesaj konusu: Karaköydeki Motorsiklet giyim dükkanları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar bi problemim var kask alacağım fakat bilinen markaların nolan shoei gibi fiyatları bana pahalı geldi.Genede sağlam ama daha ucuza kask satan dükkanlar varmış iyiyi ucuza almak zor olsada 60-75 euro civarı(full face) bana kask alabileceğim yer ve marka önerilerinizi bekliyorum airoh iyi bir markamıdır?Karaköyde bu tip yerler varmış varmıymış?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kilcik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü-YSTANBUL

MesajTarih: 25.11.2005 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

airoh italyan mali bir kaskk sirkecide aydında bulabilirsin lazer var asagi yukari o paralara honda ozen satiyor lazerin fiyati asagi yukari 100 euro gibi airoh biraz daha ucuz lazer belcika maliydi sanirim dukkanlariyan yana zate dogu bankin orda
Başa dön
kilcik Çevrimdışı kilcik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ontheroad
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.11.2005 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lazaeri bilmiyordum sağol güvenilir kaskmıdır bu iki marka boşyere 100 milyon vermiyim ne dersiniz?
Başa dön
ontheroad Çevrimdışı ontheroad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 25.11.2005 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

held'de fena değil tok bir mal fiyatıda 100-120 ytl civarı
kilcik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2005 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

held nerede satiliyor sitesi varmi bede bir bakim
1 nisan 1975
Başa dön
kilcik Çevrimdışı kilcik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 25.11.2005 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kilcik demiş ki:
held nerede satiliyor sitesi varmi bede bir bakim

arkadaşımın servis+galerisi var acıbademde orda gördüm birtande de yarım cruiser tarzı aldık sitesini bulamadım açıkçası.....
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.11.2005 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ucuz kask ucuz bır ölüm demektir.... motoru almaya para var kaska ve korumaya para yok arkadaşlar öldünüzmü masraflar daha agır olur gerıde kalanlar için... Öfkeliyim

full koruma ve kalıte şart.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
danyal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Bahçeşehir

MesajTarih: 25.11.2005 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ucuz kask ucuz bır ölüm demektir.... motoru almaya para var kaska ve korumaya para yok arkadaşlar öldünüzmü masraflar daha agır olur gerıde kalanlar için...

full koruma ve kalıte şart....

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum :alkış :alkış :alkış
danyal Çevrimdışı danyal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 25.11.2005 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım karaköyü bilmem ama kask alacaksan nolanın 100 eurodan başlayan modelleri var ve hem güvenli hem güzel.ucuz kask alırsan seni korumaz.bence milyarlık makinaları kullanıp hız yapıp 100 milyonluk kask kullanılmaz.sonra yok ses yapıyo yok rüzgar giriyo yok yere düştü çatladı dersiniz.bekle biraz daha gerekirse bir ay daha bekle para biriktir ve iyi bişey al.zaten kış geldi motora fazla binemezsin.bence nolan ama sen bilirsin acele edip bir ay önce alıp kötü bişey alma.almışken iyi ols ve uzun vadede kullan.kask bu şakaya gelmez.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ontheroad
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.11.2005 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun sanırım haklısınız 100 milyon ile 150 milyonluk kask arasında %50 kalite farkı olmayacağını duymuştum belki mezar haklı almışken en iyisi mantelitesi geneledede hep öyle yaparım aklımı çelmişlerdi geri geldi yerine...saolun nolan nerde bulurum trdeki modellerini?internetten bakayım
Başa dön
ontheroad Çevrimdışı ontheroad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 25.11.2005 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

...Genede sağlam ama daha ucuza kask satan dükkanlar varmış iyiyi ucuza almak zor olsada 60-75 euro civarı(full face) bana kask alabileceğim yer ve marka önerilerinizi bekliyorum...

Yazının, sadece yukarıya alıntı yaptığım bölümüne yanıt vereceğim ontheroad.
Karaköy'den Eminönü'ne Galata Köprüsü'nden yürü, oradan da Sirkeci'ye, Doğubank'ın olduğu yere ilerle ve soruştur... SAFEBET markalı kaskların en kalitelisini iste (120 YTL.dir). Kaskı eline al ve iyice bir incele. Sonra, arkadaşların önerdiği markaların kasklarına da bak ve onları da incele (hemen her marka kask ve modelini oralarda bulursun). Ondan sonra kesene uygun en doğru kararı verirsin!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kilcik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2005 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaski hangi makinede kulanacaginda onemli tabiki
1 nisan 1975
Başa dön
ontheroad
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.11.2005 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makine er-6f olacak z-moto ile konuşmamam göre ocak sonu geliyormuş er6-n ler ise bu hafta sonundan sonra dedi heralde naked sevenlere duyurulur
şu an deer sahibiyim vitesli motor tecrubem var.
Başa dön
kilcik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2005 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman pek ucuz kaska bakma ve fuul face olmali cene acilir kasklarin koruma orani daha az ve cok ses yapar nolan iyi bir secim bence dusun biraz daha pahalidir senin dusundugun rakama gore ama kulanirsin bir kaskin omru zaten 3 sene diye biliyorum
1 nisan 1975
Başa dön
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.11.2005 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Held'i ben begenmedim. Airoh yada laser de koklu markalar degil. Ucuz ve kaliteli ve koklu bir marka oldugundan Nolan'a karsi sempatim var en az 5 kask eskittim nolan marka bu sebeple tavsiye ederim.
Yanlis hatirlamiyorsam 70 €'da basliyor Nolan kasklar.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal