Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaybolan sıte ??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaybolan sıte ??

kaybolan sıte ??

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DesertLion
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.11.2005 - 10:39    Mesaj konusu: kaybolan sıte ?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaslar zaten uzun ugraslardan sonra yapmayı becerdıgım avatar ekleme ısım yıne yalan oldu bugun sıteye bır gırdım yukledıgım avatar yok yerındede baska avatar var sonra yanlıs hatırlamıyorsam http://imageshock.us adresınden yapmıstım bu ıslemı sımdı ıslemı tekrarlıyayım barı dedım oda gıtmıs cok basıttı o sıte yaa resmı koyup submıt dıyordun ve ıslem tamam bu sıte yokmu oldu sımdı ?? ayrıca bu ıslemı gerceklestırecegım hemde bu kadar basıt sekılde baska bır sıte adresı bılen varsa baya yardımcı olucak sımdıden tesekkurler !!

Gazy ge? g?z?n? 4a? Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
DesertLion Çevrimdışı DesertLion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.11.2005 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DesertLion, aldıgın adresı bıryere kaydedıyorsun silınıyor sıtede hemen tekrar koyuyorsun.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DigitalCycle
Üye
Üye

Nereden: ?i?li_istanbul

MesajTarih: 28.11.2005 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet şekil mezar :-D
bu arada DesertLion http://imageshock.de adresinden devam...
DesertLion
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.11.2005 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DigitalCycle demiş ki:
evet şekil mezar :-D
bu arada DesertLion http://imageshock.de adresinden devam...

vayyyy saolun kardesım yaaa valla dıyordum bu lanet sıte nereye kayboldu ehehehhe bu arada toplantılara 2 haftadır katılamadım gorusemedık ama alıcagın olsun dıgıtalcycle sen neden oldugunu bılıyorsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum

yaaa senın verıcegın adreste bu kadar olur :öfke: :öfke: olum bu sıteyı bulamadı http://imageshock.de bu sıte yokmus :p baska varmı ??

Gazy ge? g?z?n? 4a? Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
DesertLion Çevrimdışı DesertLion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DigitalCycle
Üye
Üye

Nereden: ?i?li_istanbul

MesajTarih: 28.11.2005 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DesertLion işte geldim...
http://www.imageshack.us/index.php
duende
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 34 - Kazasker

MesajTarih: 28.11.2005 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.flickr.com

yahoo'nun resim paylaşım sitesi... yahoo üyeliğiniz varsa hemen kullanmaya başlıyorsunuz... valla ben gayet memnun kaldım bir deneyin isterseniz... Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

bu arada 100. mesajımı da buraya atarak tecrübeli üye olmuşum ne mutlu bana :muz:

15 A?ustos 1976
Başa dön
duende Çevrimdışı duende Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.11.2005 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duende, tebrıkler ama hevesın kursagında kalacak bır süre sonra ben 400 mesajdan berı rütbe alamadım...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 28.11.2005 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yaaa senın verıcegın adreste bu kadar olur olum bu sıteyı bulamadı http://imageshock.de bu sıte yokmus :p baska varmı ??

www.photobucklet.com çok memnunum sorunsuz çalışıyor
duende
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 34 - Kazasker

MesajTarih: 29.11.2005 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah be mezar, sağolasın ama dur kursağımda bırakma zaten motoru da alamadım hala, böyle teselli buluyorum işte Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama seninki de insafsızca olmuş gerçekten.... :-D aslında her 1000 mesajda kaskların rengi değişebilir, böylece senin gibi binlerce mesajdır rütbesiz kalan arkadaşlar da motive edilmiş olurlar Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

15 A?ustos 1976
Başa dön
duende Çevrimdışı duende Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 29.11.2005 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duende, Çok gülüyorum Güzel :-D

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
lansuki
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 07.12.2005 - 07:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Ağlıyorum
Başa dön
lansuki Çevrimdışı lansuki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
rika
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 07.12.2005 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canım arkadaşım mekanın cennet olsun.
Seni asla unutmayacağız.
rika Çevrimdışı rika Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozgegozde
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.12.2005 - 01:21    Mesaj konusu: ya arkadaşlar bişi sorcem Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yardımcı olursanız sevinirim bostancı beers kapandımı ve o mekanın internet sitesi yokmu telefonuna nasıl ulaşabilirim Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
ozgegozde Çevrimdışı ozgegozde Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bluesea83
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.12.2005 - 01:33    Mesaj konusu: Re: ya arkadaşlar bişi sorcem Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozgegozde demiş ki:
yardımcı olursanız sevinirim bostancı beers kapandımı ve o mekanın internet sitesi yokmu telefonuna nasıl ulaşabilirim Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Tamda sorulacak topigi bulmussun Öfkeliyim
Başa dön
bluesea83 Çevrimdışı bluesea83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal