arkadaslar bu izmit pisti nerede..yarısları izlemek istiormda...yerini acık olarak bilen varsa vede yardımcı olusa cok sewinirim... _________________ 2004 Suzuki SV650
ODURC
Ben de gelmek istiyorum ama makbas bu pistin yerini biraz daha tarif edermisin? TEM den hangi çıkıştan çıkcaz, sonra nereye döncez, zahmet olmazsa biraz tarif edermisin? _________________ Siyah NX4
Hayat onunla daha guzel
Tarih: 21.07.2004 - 13:00 Mesaj konusu:
Arkadaşlar, Pazar sabah ekip olarak yola çıkıp gideceğiz. Tarifle filan uğraşacağınıza gelin bizimle hep beraber gidelim. Diğer forum aşağıda, onu takip edin, Pazar sabah, yani öğlene doğru yola çıkıp TEM'den gideceğiz. Araba varsa arabayla takip edersiniz bizi o da yoksa o zaman otobüslerle gidebilirsiniz ki o zaman da tarife gerek yok zaten.
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 22.07.2004 - 13:31 Mesaj konusu:
Yakon mesafede yarış düzenlenecek yürüyerek çıkarım yola Nasıl kaçırıyorsunuz yada gitmiyorsunuz böyle şeylere anlamıyorum. Benim hercules dayansa yola ben giderim Sivastan oralara kadar. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Tarih: 22.07.2004 - 13:35 Mesaj konusu:
Valla black o kadar az motorcu katılıyor ki bu organizasyonlara görsen ağlarsın ! Ben yine elimden geldiğinde çok duyurmaya çalışıyorum... _________________ SYM Joyride 200
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız