Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1km/h ile ceza yedim:(92ytl

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1km/h ile ceza yedim:(92ytl

1km/h ile ceza yedim:(92ytl
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mr.yellow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: yalvaç/İsparta

MesajTarih: 28.11.2005 - 22:25    Mesaj konusu: 1km/h ile ceza yedim:(92ytl Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün sabah motorcu abilerimden birisi bizim dükkana gelmiş babama hocam sizin kamyonetle sanayii'den odun getirelim demiş babamda dur mahir'i çağırayım demiş tam sanayii'nin orayı kesmişler bizde sazanız ya 88'le gidilecek yerde 89'la dalmışız polis abiye dedim adamına göre muamele yaz cezayı dedim direk yazdı 92 ytl(92.000.000)evlat acısı gibi oturdu yüreğime var ya ah ah ben seni dek getiririm osman mete o 92 ytl senden'de çıksın emi allahından bul:(
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
raulozer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANYSA - BURSA

MesajTarih: 28.11.2005 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun allah beterinden korusun :öfke: :öfke: :öfke:
caylak1980
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.11.2005 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş,
az para değil.... :md:
Başa dön
caylak1980 Çevrimdışı caylak1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mr.yellow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: yalvaç/İsparta

MesajTarih: 28.11.2005 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle istese ona orda 50 ytl verirdim devlete gitceğine ona gitsin ama insafsız dingil Öfkeliyim
raulozer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANYSA - BURSA

MesajTarih: 28.11.2005 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

öyle istese ona orda 50 ytl verirdim devlete gitceğine ona gitsin ama insafsız dingil

neden :öfke: :öfke: :öfke:
sende suç işlemseydin o zaman iyi olmuş Dil çıkarıyorumh oh Dil çıkarıyorumh oh Dil çıkarıyorumh oh Dil çıkarıyorumh oh
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 28.11.2005 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hasta_07ul, Bilmem kaç yıl önce konulmuş sınırlarla, hemde 1 km. yüzünden bu cezayı yemek yazık... Tolerans göstermeliydi... Allahından bulsun Öfkeliyim :öfke:

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 28.11.2005 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu insafsızlık resmen. ben km. saatine sürekli bakarak gidemem ki kardeşim. millet daracık sokakta 150 basar bunlar neyin peşinde.
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 28.11.2005 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar şunu aklımıza sokalım.Polislerin çoğu bunu yaşadığım bir çok deneyimime dayanarak sölüyorum.motorcuları sev-mi-yor-lar.Tabi seven çok çok az sayıda polis memurumuz varsa ne diyim: allah razı olsun.
O yüzden dikkatli olucaz.kesinlikle bize iyi niyet göstermezler.

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorparca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.11.2005 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belirtmiş olduğunuz olay 80 km/h hız sınırının geçilmesi ve bu geçilmede kanunen size tanınan %10 tölerans hakkınızıda aşarak(toplam hakkınız 88 km/h) bir trafik cezası yemenizdir.ince detaylar yapsanız bile gösterge sapmaları olacağından dolayı tam hızınızı ayarlayamazsınız 1-2 km/h lık değerler detaylı bir olaydır.ancak burda dikkat edilmesi gereken hala motosikletin ağır vasıta türü araçlarla aynı hız limitine sahip olması,olası bir kaza anında dünya standartlarının altında hakkınız olmasıdır.nasılmı?.gelişmiş bir ülkede bir otomobile arkadan başka bir otomobille çarpmak normal bir trafik suçudur.gene gelişmiş bir ülkede motosiklete arkadan çarpmak yada herhangi bir şekilde kaza yolu ile hasar vermek "adam öldürmeye teşebbüs"suçuna girdiğinin ve ülkemizde "yav arabanın önünde ne durdun be motorcu"olarak algılandığının üzülerek altını çizerim.iyi günler..
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 28.11.2005 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun kardeş. İnsafsızadamlar ya 1kmye de ceza yazılırsa bişey diyemıyorum.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leonine
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / çorlu

MesajTarih: 28.11.2005 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizi svenler şahinler yunuslar ee nede olsa onlarda iki teker

honda TRANSALP
Başa dön
leonine Çevrimdışı leonine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Carmencita
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2005 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmış olsun
Başa dön
Carmencita Çevrimdışı Carmencita Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demogorgan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2005 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

esasen 1 km degil 9 km far için ceza yemişsin ,tabi bir türk olarak hız limitine opsiyonuda ekleyerek opsiyonu yok ediyoruz kendi kafamızda.Bunu yalnızca arkadaş için söylemiyorum örneğin şehirlerarası yolculuk otobüsleride hız sabitleyicilerini 88 km ye ayarlamakta dikkat ettiğim kadarı ile.Aslında olayın bir çok dalları var ,1300cc hayabusa'ya 80 km hız sınırı var deme biraz komik kalıyor,daha da komiği aynı şeyi tonlarca yük almış 80 model fargo kamyonlarada söylemek.Tabi dediğim gibi bunlar çoğaltılabilir,konunun özü hız limitinin 80 km olması öz olarak..
demogorgan Çevrimdışı demogorgan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 29.11.2005 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leonine demiş ki:
bizi svenler şahinler yunuslar ee nede olsa onlarda iki teker

Yerinde olsam buna çok ta güvenmezdim...
EMRAH_R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34_4.levent

MesajTarih: 29.11.2005 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel Dil çıkarıyorum
ben 40 lira vermiştim yırttım yoksa bağlıçaklardı :dil:
ben hep şöle derim vatan sağolsun
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal