Tarih: 28.11.2005 - 22:25 Mesaj konusu: 1km/h ile ceza yedim:(92ytl
bugün sabah motorcu abilerimden birisi bizim dükkana gelmiş babama hocam sizin kamyonetle sanayii'den odun getirelim demiş babamda dur mahir'i çağırayım demiş tam sanayii'nin orayı kesmişler bizde sazanız ya 88'le gidilecek yerde 89'la dalmışız polis abiye dedim adamına göre muamele yaz cezayı dedim direk yazdı 92 ytl(92.000.000)evlat acısı gibi oturdu yüreğime var ya ah ah ben seni dek getiririm osman mete o 92 ytl senden'de çıksın emi allahından bul:( _________________ the myth-unforgiven child
Tarih: 28.11.2005 - 22:27 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun allah beterinden korusun :öfke: :öfke: :öfke: _________________ tanry beni motorsiklet için yaratty bende ona layyk olmak için hep elimden gelenin fazlasyny yapyyorum.......
Tarih: 28.11.2005 - 22:33 Mesaj konusu:
Alıntı:
öyle istese ona orda 50 ytl verirdim devlete gitceğine ona gitsin ama insafsız dingil
neden :öfke: :öfke: :öfke:
sende suç işlemseydin o zaman iyi olmuş h oh h oh h oh h oh _________________ tanry beni motorsiklet için yaratty bende ona layyk olmak için hep elimden gelenin fazlasyny yapyyorum.......
hasta_07ul, Bilmem kaç yıl önce konulmuş sınırlarla, hemde 1 km. yüzünden bu cezayı yemek yazık... Tolerans göstermeliydi... Allahından bulsun :öfke: _________________ YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***B?FE TEAM***
bu insafsızlık resmen. ben km. saatine sürekli bakarak gidemem ki kardeşim. millet daracık sokakta 150 basar bunlar neyin peşinde. _________________ Honda 600F -
Tarih: 28.11.2005 - 22:58 Mesaj konusu:
Arkadaşlar şunu aklımıza sokalım.Polislerin çoğu bunu yaşadığım bir çok deneyimime dayanarak sölüyorum.motorcuları sev-mi-yor-lar.Tabi seven çok çok az sayıda polis memurumuz varsa ne diyim: allah razı olsun.
O yüzden dikkatli olucaz.kesinlikle bize iyi niyet göstermezler. _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Tarih: 28.11.2005 - 22:59 Mesaj konusu:
belirtmiş olduğunuz olay 80 km/h hız sınırının geçilmesi ve bu geçilmede kanunen size tanınan %10 tölerans hakkınızıda aşarak(toplam hakkınız 88 km/h) bir trafik cezası yemenizdir.ince detaylar yapsanız bile gösterge sapmaları olacağından dolayı tam hızınızı ayarlayamazsınız 1-2 km/h lık değerler detaylı bir olaydır.ancak burda dikkat edilmesi gereken hala motosikletin ağır vasıta türü araçlarla aynı hız limitine sahip olması,olası bir kaza anında dünya standartlarının altında hakkınız olmasıdır.nasılmı?.gelişmiş bir ülkede bir otomobile arkadan başka bir otomobille çarpmak normal bir trafik suçudur.gene gelişmiş bir ülkede motosiklete arkadan çarpmak yada herhangi bir şekilde kaza yolu ile hasar vermek "adam öldürmeye teşebbüs"suçuna girdiğinin ve ülkemizde "yav arabanın önünde ne durdun be motorcu"olarak algılandığının üzülerek altını çizerim.iyi günler.. _________________ Let the good times roll.
www.motorparca.com
Tarih: 28.11.2005 - 23:01 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun kardeş. İnsafsızadamlar ya 1kmye de ceza yazılırsa bişey diyemıyorum. _________________ Salih Sepi 04/10/1986.
Mondial 125mt´05
A RH(+) Kastamonu.
37 PK 028.
esasen 1 km degil 9 km far için ceza yemişsin ,tabi bir türk olarak hız limitine opsiyonuda ekleyerek opsiyonu yok ediyoruz kendi kafamızda.Bunu yalnızca arkadaş için söylemiyorum örneğin şehirlerarası yolculuk otobüsleride hız sabitleyicilerini 88 km ye ayarlamakta dikkat ettiğim kadarı ile.Aslında olayın bir çok dalları var ,1300cc hayabusa'ya 80 km hız sınırı var deme biraz komik kalıyor,daha da komiği aynı şeyi tonlarca yük almış 80 model fargo kamyonlarada söylemek.Tabi dediğim gibi bunlar çoğaltılabilir,konunun özü hız limitinin 80 km olması öz olarak.. _________________ Ankara Kale GRUBU
http://www.kale.com.tr/kale_grubu/kale_grubu.asp
güzel
ben 40 lira vermiştim yırttım yoksa bağlıçaklardı :dil:
ben hep şöle derim vatan sağolsun _________________ oflu ismailin torunu olan emrah hacysüleyman o?lu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız