Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD ye özel indirimli yikama

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD ye özel indirimli yikama

Ankara MD ye özel indirimli yikama
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.12.2005 - 11:25    Mesaj konusu: Ankara MD ye özel indirimli yikama Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar dün yasar ustaya gittigimde arabayi yikatmak icin oradaki angora yikamaya ugradim ve sitemizden gostt nickiyle tanidigimiz Murat Öner abimizin orayi aldigini ögrendim. kendisinin de Kawasaki zx10 motoru var ve bundan dolayi bu yikama dükkaninin motor hamami olarak faaliyet gösterecegini söyledi. birer kahve içip mekanla ilgili bilgi alirken aklima bir fikir geldi. bildigim kadariyla Ankara MD grubumuzda hepimizi ya bir arabasi ya bir motoru ya da her ikisi birden var ve bunlari yikatmak (yikamak) için bir yerlere gidiyoruz. Murat abiye hemen dedimki abi biz motosiklet yikamaya getirsek bize indirim yaparmisin? sagolsun her zamanki güleryüzlülügüyle Gökhancim ayip ediyorsun sadece motosiklet degil her hususta yardimci olabilirim dedi.. söylesi bu sekilde devam etti. bende hemen fotograf çekmeye basladim. detaylari görebilesiniz diye..

Murat abi ve yeni mekani...

sagdaki pis pejo benimki Çok gülüyorum

müsteriler beklerken..

yikama islemi esnasinda

motor yikama

bu arada ejder abi motosikletini yikatmaya getirdi. biraz muhabbet falan derken al bi tur at dedi. inanilmaz keyif aldim. iste r1

bunlarda bize göz banyosu olsun

Murat abi motorun yikanmasina dair detay ve ipuçlarini verirken...

ooof offf acaip bir motor bu...

motosiklet önce köpük banyosu yapiyor.. baksaniza ne kadar keyifli..

kardan adam degil kardan r1 Çok gülüyorum

Murat abi özenle köpüklerken Ejder abi de özenle izliyor Çok gülüyorum

ben bu görüntüleri çekerken onlar da islerini yaparken inanilmaz keyif aldik..

motosiklet yikanma asamasinda

kiz gibi motor buna denir offff

yikama islemi bitmek üzere sirada cilalama fasli var

iste karsinizda tertemiz cillop r1..

Murat abi Ejder abiye siradaki islem hakkinda bilgi verirken...

arada bazi yerleri kacirdim ama cilalama biterken...

bu arada cila cila diyorum ama sanirim bunun asili boya koruma gibi birsey. hem parlatiyor hem cizilmelere karsi koruyor.. iste bitmis hali parliyor...

benim araba da bitmek üzere

dis yikama bitti sira icinde..

bu sirada arka taraftaki ulusan motordan bir motor daha yikamaya geldi..

o da ne bu bir kawasaki zx6 offf tam bir sölen.. gözler bayram ediyor Çok gülüyorum e kawasaki bayiinden yamaha gelecek degildi ya Çok gülüyorum saka bir yana yamahaci olmama ragmen Kawasaki Bayii Ali Ulusan ve Vehbi Ulusani inanilmaz seviyorum. mükemmel insanlar..

motosiklet yikamaya alinirken Murat abi hemen yikama ustalarini yanina çagiriyor ve yapilmasi gerekenleri özenle anlatiyor...

alin göz banyosu..

ustamiz is basinda. önce tozlardan arindiriyor motosikleti..

en ince noktasina kadar büyük bir gayretle ugrasiyor.. bizim yavrularimiza bizim kadar önem gösteriyorlar...

yikama basliyor..

motosikler yikanmaya baslarken arkada benim arabanin ic yikamasi hala devam ediyor. ee detayli bi temizlik haliyle zaman aliyor...

köpük kismini ve yikama faslini geçtikten sonra motor cila ve boya koruma için kurumaya aliniyor ancak benim de arabanin isi bittiigi ve vaktim olmadigi icin son halini kareleyemiyorum...

çok sevdigim dostum Kawasaki bayii Vehbi Ulusan

yikama faslindan sonra Ulusan Motor-Adventure motosiklet egitim okuluna geçiyoruz..

Ali Ulusan çok sevdigim abim.. motorla dükkanindan çiktigimizda arkamizdan kaza bela geçirmeyelim diye dua okudugunu ögrendigimde çok duygulanmistim. abi allah seni de bizden ayirmasin.. saygi ve sevgilerimle..

Yasar usta

Nail usta

Vehbi Ulusan

sitemizin has delilerinden DeLii midir nedir nicki Çok gülüyorum Ismet.. koçum benim gene yakmisin fotoda.. Çok gülüyorum

Ankara MD tayfasi fiyat listesi aldim sizler için. bu fiyatlar üzerinden ilk basta %10 indirim yapilmasi teklifini ettim Murat abi saolsun hiç kirmadan kabul etti. sonra düsündü tasindi yahu Gökhancim ben rahatsiz oldum %10 dan bunlarin hepsi kardesim onun icin %20 indirim yapalim dedi. abi dedim eywallah hemen bu bilgileri paylasiyorum eminim hepsi benim kadar sevinecek.. fiyatlar su sekilde: (bunlarin üzerinden %20 indirim vardir MD ye)

araba yikama iç-dis: 8 milyon
arabanin motorunun yikanmasi: 6 milyon
dis yikama: 5 milyon
iç yikama: 5 milyon
zift çikartma: 30 milyon
boya koruma: 140 milyon
kuaför (iç): 120milyon
motosiklet boya koruma: 50 milyon
motosiklet yikama: 7 milyon
motosiklet zift çikartma: 15 milyon
motor hamami (bunun içerisinde zincir temizleme, zincir yaglama,cant temizleme,özel yikama ve son kat cilalama var ve yaklasik 1,5-2 saat sürüyor): 25 milyon

dedigim gibi bu fiyatlar üzerinden %20 indirimimiz var MD ailesi olarak...
adres: inönü mh. yildirimlar sanai sitesi 90.sk no:1 batikent Ankara
rezervasyon tel: 0312 278 14 25
daha detayli bilgi icin Murat abi (gostt) cep: 0532 604 70 78

hayirli olsun MD yeni bir motor hamamimiz ve burada süper imkanlarimiz var artik...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.12.2005 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat abi mekanın hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.En kısa zamanda uğrıycam yanına
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 01.12.2005 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat abi hayırlı olsun. Gökhancım Ulusan ekibinin fotoğraflarını koyman da çok iyi olmuş. Özlemiştim hepsini, görmüş gibi olduk. Bravo

"Arabayı yıkamaya götür, R1'e bin" kampanyası da çok iyiymiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bunun R6'lı olanı varsa hemen gidiyorum yıkatmaya Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yalnız ben yıkama, parlatma vb. işlere oldum olası uzağım. Motor çok güzel oluyor, çok dikkat çekiyor. Korkuyorum Çok gülüyorum Anlayacağınız ben o TV reklamındaki, arabasını pis görünümlü bir brandayla kamufle eden sürücü gibiyim Çok gülüyorum

Murat abi tekrar hayırlı olsun Dil çıkarıyorum
Ulusan ailesine sevgiler!
(Nail abi virajlama dersi sözün baki di mi? Çok gülüyorum )

Ankara Kale Grubu
Başa dön
flynaked Çevrimdışı flynaked Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dormicum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.12.2005 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış :alkış :alkış

Ankara Kale Grubu
Başa dön
dormicum Çevrimdışı dormicum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 01.12.2005 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben bu konuda çok titizim. Üste para veririm ama yine de ben yıkarım!
DOKUNMAYIN MOTORUMA Çok gülüyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GoxL
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.12.2005 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat Abi hayırlı olsun... Allah hayırlı kazançlar versin inşallah. Kayhan dan ümidi kesmiştim zati iç yıkama için Üzgünüm

GoxL
Başa dön
GoxL Çevrimdışı GoxL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
biox2000
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.12.2005 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat abi hayırlı uğurlu olsun, Allah kazancını bol etsin Dil çıkarıyorum
biox2000 Çevrimdışı biox2000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
izmirimtam35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: IZMIR*ISTANBUL/GÖZTEPE

MesajTarih: 01.12.2005 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimleri cok guzel cekmişssin hocam....

Alayyna isyan ölümüne gözgöz.......
Başa dön
izmirimtam35 Çevrimdışı izmirimtam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sadi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara/ Y.mahalle

MesajTarih: 01.12.2005 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olay bu yaw... Çok gülüyorum

Ankarada motor yıkayan hemde motordelisi bir mekanımız var artık...Çay sıkıntısı falan yaşamıyoruz değilmi ?? Çok gülüyorum

İyi..O zaman uğramak yıkatmak vacip düşer... Dil çıkarıyorum
Başa dön
sadi Çevrimdışı sadi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.12.2005 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çay kahve çorba beleş. bende aç karnımı doyurmaya gidiyom zaten oraya Çok gülüyorum Murat abiyi çok severim gidin en azından bi çayını çorbasını için...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.12.2005 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat abinin yeni mekanı iyi olmuş.İnşaallah kazancı bol olur.Tüm motorcular için iyi bir mekan olacak. Zaten moto-kuaför olarak ankara da tek olacak.Başarılar Murat abi Dil çıkarıyorum :MTR:

Ankaranın bir numaralı ustasıda YAŞAR USTA biraz yorgunmuş heralde uyumuş canı sağolsun
benzinci
Üye
Üye

MesajTarih: 01.12.2005 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flynaked demiş ki:

"Arabayı yıkamaya götür, R1'e bin" kampanyası da çok iyiymiş Çok gülüyorum

yok böyle bi kampanya:)
Başa dön
benzinci Çevrimdışı benzinci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]

MesajTarih: 01.12.2005 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun, ama ben de YBRmi kendim yikarim.
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.12.2005 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzinci, acaba tahmin ettigim kisimisin? hani bugün bi tel konusmamiz oldu.. umarim degilsindir.. eger oysan bunun intikami olacak Çok gülüyorum
Başa dön
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 02.12.2005 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun allah bol kazançlar versin
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal