Tarih: 01.12.2005 - 11:25 Mesaj konusu: Ankara MD ye özel indirimli yikama
arkadaslar dün yasar ustaya gittigimde arabayi yikatmak icin oradaki angora yikamaya ugradim ve sitemizden gostt nickiyle tanidigimiz Murat Öner abimizin orayi aldigini ögrendim. kendisinin de Kawasaki zx10 motoru var ve bundan dolayi bu yikama dükkaninin motor hamami olarak faaliyet gösterecegini söyledi. birer kahve içip mekanla ilgili bilgi alirken aklima bir fikir geldi. bildigim kadariyla Ankara MD grubumuzda hepimizi ya bir arabasi ya bir motoru ya da her ikisi birden var ve bunlari yikatmak (yikamak) için bir yerlere gidiyoruz. Murat abiye hemen dedimki abi biz motosiklet yikamaya getirsek bize indirim yaparmisin? sagolsun her zamanki güleryüzlülügüyle Gökhancim ayip ediyorsun sadece motosiklet degil her hususta yardimci olabilirim dedi.. söylesi bu sekilde devam etti. bende hemen fotograf çekmeye basladim. detaylari görebilesiniz diye..
Murat abi ve yeni mekani...
sagdaki pis pejo benimki
müsteriler beklerken..
yikama islemi esnasinda
motor yikama
bu arada ejder abi motosikletini yikatmaya getirdi. biraz muhabbet falan derken al bi tur at dedi. inanilmaz keyif aldim. iste r1
bunlarda bize göz banyosu olsun
Murat abi motorun yikanmasina dair detay ve ipuçlarini verirken...
ooof offf acaip bir motor bu...
motosiklet önce köpük banyosu yapiyor.. baksaniza ne kadar keyifli..
kardan adam degil kardan r1
Murat abi özenle köpüklerken Ejder abi de özenle izliyor
ben bu görüntüleri çekerken onlar da islerini yaparken inanilmaz keyif aldik..
motosiklet yikanma asamasinda
kiz gibi motor buna denir offff
yikama islemi bitmek üzere sirada cilalama fasli var
iste karsinizda tertemiz cillop r1..
Murat abi Ejder abiye siradaki islem hakkinda bilgi verirken...
arada bazi yerleri kacirdim ama cilalama biterken...
bu arada cila cila diyorum ama sanirim bunun asili boya koruma gibi birsey. hem parlatiyor hem cizilmelere karsi koruyor.. iste bitmis hali parliyor...
benim araba da bitmek üzere
dis yikama bitti sira icinde..
bu sirada arka taraftaki ulusan motordan bir motor daha yikamaya geldi..
o da ne bu bir kawasaki zx6 offf tam bir sölen.. gözler bayram ediyor e kawasaki bayiinden yamaha gelecek degildi ya saka bir yana yamahaci olmama ragmen Kawasaki Bayii Ali Ulusan ve Vehbi Ulusani inanilmaz seviyorum. mükemmel insanlar..
motosiklet yikamaya alinirken Murat abi hemen yikama ustalarini yanina çagiriyor ve yapilmasi gerekenleri özenle anlatiyor...
alin göz banyosu..
ustamiz is basinda. önce tozlardan arindiriyor motosikleti..
en ince noktasina kadar büyük bir gayretle ugrasiyor.. bizim yavrularimiza bizim kadar önem gösteriyorlar...
yikama basliyor..
motosikler yikanmaya baslarken arkada benim arabanin ic yikamasi hala devam ediyor. ee detayli bi temizlik haliyle zaman aliyor...
köpük kismini ve yikama faslini geçtikten sonra motor cila ve boya koruma için kurumaya aliniyor ancak benim de arabanin isi bittiigi ve vaktim olmadigi icin son halini kareleyemiyorum...
çok sevdigim dostum Kawasaki bayii Vehbi Ulusan
yikama faslindan sonra Ulusan Motor-Adventure motosiklet egitim okuluna geçiyoruz..
Ali Ulusan çok sevdigim abim.. motorla dükkanindan çiktigimizda arkamizdan kaza bela geçirmeyelim diye dua okudugunu ögrendigimde çok duygulanmistim. abi allah seni de bizden ayirmasin.. saygi ve sevgilerimle..
Yasar usta
Nail usta
Vehbi Ulusan
sitemizin has delilerinden DeLii midir nedir nicki Ismet.. koçum benim gene yakmisin fotoda..
Ankara MD tayfasi fiyat listesi aldim sizler için. bu fiyatlar üzerinden ilk basta %10 indirim yapilmasi teklifini ettim Murat abi saolsun hiç kirmadan kabul etti. sonra düsündü tasindi yahu Gökhancim ben rahatsiz oldum %10 dan bunlarin hepsi kardesim onun icin %20 indirim yapalim dedi. abi dedim eywallah hemen bu bilgileri paylasiyorum eminim hepsi benim kadar sevinecek.. fiyatlar su sekilde: (bunlarin üzerinden %20 indirim vardir MD ye)
araba yikama iç-dis: 8 milyon
arabanin motorunun yikanmasi: 6 milyon
dis yikama: 5 milyon
iç yikama: 5 milyon
zift çikartma: 30 milyon
boya koruma: 140 milyon
kuaför (iç): 120milyon
motosiklet boya koruma: 50 milyon
motosiklet yikama: 7 milyon
motosiklet zift çikartma: 15 milyon
motor hamami (bunun içerisinde zincir temizleme, zincir yaglama,cant temizleme,özel yikama ve son kat cilalama var ve yaklasik 1,5-2 saat sürüyor): 25 milyon
dedigim gibi bu fiyatlar üzerinden %20 indirimimiz var MD ailesi olarak...
adres: inönü mh. yildirimlar sanai sitesi 90.sk no:1 batikent Ankara
rezervasyon tel: 0312 278 14 25
daha detayli bilgi icin Murat abi (gostt) cep: 0532 604 70 78
hayirli olsun MD yeni bir motor hamamimiz ve burada süper imkanlarimiz var artik... _________________ -------------hyosung gv 250---------------
---------------06 af 8374-------------------
>>FaRyNyZ aÇyK GaZyNyZ KySyK oLSuN
Murat abi hayırlı olsun. Gökhancım Ulusan ekibinin fotoğraflarını koyman da çok iyi olmuş. Özlemiştim hepsini, görmüş gibi olduk.
"Arabayı yıkamaya götür, R1'e bin" kampanyası da çok iyiymiş Bunun R6'lı olanı varsa hemen gidiyorum yıkatmaya
Yalnız ben yıkama, parlatma vb. işlere oldum olası uzağım. Motor çok güzel oluyor, çok dikkat çekiyor. Korkuyorum Anlayacağınız ben o TV reklamındaki, arabasını pis görünümlü bir brandayla kamufle eden sürücü gibiyim
Murat abi tekrar hayırlı olsun
Ulusan ailesine sevgiler!
(Nail abi virajlama dersi sözün baki di mi? ) _________________ "Hiçbir ?ey ummady?yn sürece her ?eye sahipsin" BUDDHA
Tarih: 01.12.2005 - 11:50 Mesaj konusu:
Valla ben bu konuda çok titizim. Üste para veririm ama yine de ben yıkarım!
DOKUNMAYIN MOTORUMA _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
abi çay kahve çorba beleş. bende aç karnımı doyurmaya gidiyom zaten oraya Murat abiyi çok severim gidin en azından bi çayını çorbasını için... _________________ -------------hyosung gv 250---------------
Murat abinin yeni mekanı iyi olmuş.İnşaallah kazancı bol olur.Tüm motorcular için iyi bir mekan olacak. Zaten moto-kuaför olarak ankara da tek olacak.Başarılar Murat abi :MTR:
Ankaranın bir numaralı ustasıda YAŞAR USTA biraz yorgunmuş heralde uyumuş canı sağolsun _________________ Geç frenaj; iyi viraj!!!!!!
benzinci, acaba tahmin ettigim kisimisin? hani bugün bi tel konusmamiz oldu.. umarim degilsindir.. eger oysan bunun intikami olacak _________________ -------------hyosung gv 250---------------
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız