Evet hocalar 03-12-2005 cumartesi Düzceye Sereye (Sezai) Hocanın yanına gidiyorum. Olmaz ama olurda biri gelmek ister yada yakınlarda civardadır gelir görüşürüz. Benden duyurması.
------------------------------------------------------
arkadaşım forum dahilinde büyük harflerle topic başlığı yazmak yasaktır. lüften bir dahaki sefere bu konuya dikkat edelim.
------------------------------------------------------
Tarih: 01.12.2005 - 11:58 Mesaj konusu:
Ya hocam, inadına mı yapıyorsun?
Bu başlıkta böyle kendi başına gezi ilanatı yapamazsın! YASSAH HEMŞERUM...
Ama bak, "Duyurular" diye bir forum başlığı var. Orada duyurursan kimse bir şey diyemez!
Ben bundan böyle hafta sonu gezi planlarımı "duyurular" başlığında yayınlamaya başlayacağım. İlanen duyurulur...
:muz: h oh :MTR: _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
sakaryaya ve duzceye selam olsun.akcakocaya geldım ben aslen rızelıyım rızeyle arasında hıc fark goremedım bır yer bu kadarmı bırbırıne benzer saa ıyı eglenceler
Tarih: 02.12.2005 - 11:37 Mesaj konusu:
cise, Hocam ben Sakaryada bir yere götüreyim asıl orayı gör Küçük Karadeniz diyorlar ama denize uzak.
UzayKisi, Hocam cuma akşamı esipte bitarafa gitmezsem Sakaryadan gidicem. Ama buradan oraya yol çok hanginden giderim onu bilmiyorum.
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 02.12.2005 - 12:27 Mesaj konusu:
hayddaa oduncu, abi sen babami nerden taniyon yaa Motosiklet.net ten mi yoksa. Ula babam bana hic haber vermedi... conan81, Sun an duzce de mi oturuyorsun.
Yaa milley hadi cumartesi toplanip gelin buraya. Acayip egleniriz. hadi yaaa _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!
En son MiC_CheCK tarafından 02.12.2005 - 12:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 02.12.2005 - 12:53 Mesaj konusu:
yok yok naptinconan81, abi. Orasi Dadas motor. Duzce nin tek ve Yamaha + honda yetkili servisi. + yani Kucuk e-bay denilebilir
Bu arada abi bi daha gelirken felan haber ver bulusalim bi yerlerde. Tanisiriz, muhabbet, sohbet ne istersen yapariz _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Tarih: 02.12.2005 - 13:01 Mesaj konusu:
ewt o motor Metin Buyuk un oglunun. (Balli herif:D) Ama sonradan o bi r1 aldiydi galipa (Belkide almadi bilmiyom ) Ama yzf-r6 var onda fazer deil _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız