Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hırsızlığa önlem - ucuz ilave ikinci alarm 5 ytlye süper ko

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hırsızlığa önlem - ucuz ilave ikinci alarm 5 ytlye süper ko

hırsızlığa önlem - ucuz ilave ikinci alarm 5 ytlye süper ko
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oguzbalaban
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.12.2005 - 19:46    Mesaj konusu: hırsızlığa önlem - ucuz ilave ikinci alarm 5 ytlye süper ko Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim motosikletin ( kanuni tiger 250 ) orjinal alarmı ( ek para ödeyince takılanı ) motosikletin gövdesinde sarsılma veya hareket olunca bunu tespit edip ötüyor, yani bir arkadaşın şikayet ettiği gibi , hırsız kontağı zorluyor, kırıyor, zincirden vs dolayı götüremiyor, kızp depoyu deliyor vs, alarm işte o aralarda bi yerde ötüyor vs ( muhtelif çeşitleri vardır muhakkak ) .

Size önerim şöyle : Motosikletinizin brandası olsun ve branda altına hareket tespit eden ( pir dedektör ) koyun, üstelik bu pil destekli olduğu için akünüzü de yemez, şu an az bulunuyor ama , 40 ytl civarı fiyatları var bu aletlerin, el yapımı bir versiyonunu ben kendim elektronikçi bir arkadaşa 25 ytlye yaptırdım. Aynı mekanizmaya ucuz bir ceptel eklettirip motora müdahale olduğunda bu dedektörün tetiklemesi ile alarm yanısıra size telefon açmasını sağlamak da mümkün,bunu daha yaptıramadım, yaptırabilirsem yazarım. Brandanın mevcudiyeti otomobil içi benzeri alarm önlemleri almaya imkan sağlıyor. Tabii içine kedi girip yanlış alarm vermemesi için bir açıklık kalmamamlı vs.

[b]5 YTLYE ALARM :[/b] Ama öte yandan ;
5 ytlye motorlarınıza alarm :
şu pazarlarda 1 ytlye satılan basit alarmlar var, 2 parçalı, bi parça diğerinden ayrılınca ötüyor onlardan 4 - 5 tanesini motorun muhtelif yerlerine - branda altı , emniyet halatının temas ettiği, motorun dayandığı yer vs gibi mantıklı bir yere koyarsanız ; 2 - 3 tanesi bunların ötmeye başladığında adam bunları susturana kadar ( açma kapama tuşunu maket bıçağıyla kökünden keserseniz, sadece sivri tornavida ucuyla kapatılabilir ) siz veya birileri bunu duyacaktır; alarma biraz daha fazla para harcama imkanınız olana kadar bunu deneyebilirsiniz.
Başa dön
oguzbalaban Çevrimdışı oguzbalaban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ibrahim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.12.2005 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bişi bu Dil çıkarıyorum
chimeraby_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.12.2005 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"açma kapama tuşunu maket bıçağıyla kökünden keserseniz, sadece sivri tornavida ucuyla kapatılabilir " ii de o zaman biz nasıl susturucaz aleti Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum :muz: Dil çıkarıyorumh oh
Başa dön
chimeraby_ Çevrimdışı chimeraby_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CeLLaT86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.12.2005 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O mekanizmaya 20YTL masraf ederek gerçek bir alarm devresi yapabiliyorsun.Ben yaptım Dil çıkarıyorum Elektronik Mühendisiyim olsun bu kadar bilgi dimi Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
oguzbalaban
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.12.2005 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ii de o zaman biz nasıl susturucaz aleti

minik bir bıçağı , tornavidayı( denedim, çengelli iğnenin ucu da açıp kapatıyor ) sizin taşımanız gerekiyor. Öte yandan bu minik alarmlardan 4 - 5 tanesinin birden çaldığını düşünün, adam bunları susturmak yerine kaçmayı tercih eder.
Başa dön
oguzbalaban Çevrimdışı oguzbalaban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2005 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kedi DOKANSA ötecek kelebek konsa ötecek :P
ama güzel bişey tebrikler Dil çıkarıyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.12.2005 - 03:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağlam bi direğe zincirleyin bu kadar uğraşmayın Göz kırpıyorum
Başa dön
gagagotti Çevrimdışı gagagotti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Çaylak_Gökhan!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK-Yzmir

MesajTarih: 02.12.2005 - 05:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gagagotti demiş ki:
sağlam bi direğe zincirleyin bu kadar uğraşmayın Göz kırpıyorum
+ÇOK Göz kırpıyorum
voxodoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: New York

MesajTarih: 02.12.2005 - 06:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paranoyak yaptılar bizi bunlar ya, en güzeli biraz paraya kıyıp güzel bi alarm sistemi derim...hatta cep telefonuna haber vereninden Dil çıkarıyorum
Başa dön
voxodoo Çevrimdışı voxodoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ramrod
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Merter

MesajTarih: 02.12.2005 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor hırsızları hadım edilsin mesela önlem olarak.

Bravo
ramrod Çevrimdışı ramrod Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CeLLaT86
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2005 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda_delisi demiş ki:
Bütün hırsızları asalım Böylece alarma gerek kalmaz :P

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
McA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 02.12.2005 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağlam direk iyi fikir sanırım eski usul =)
Ancak kilit nasıl olmalı? Su kilit guvenilir,kesilmez kopmaz vs. diyebileceğiniz bir çeşit varmı?

*mondial kt 125
Başa dön
McA Çevrimdışı McA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
duffy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2005 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elciklere yüksek akım veren bişey yaparız sağ ve sola ikisi elleyince zıplatsın. Eldivenle gelirse yapacak bişey yok o zaman selenin altına bir mekanizma yapıp kazıklı voyvoda hesabı alttan bişey çıkabilir belki buda çalanın hoşuna gider her akşam gelebilir Çok gülüyorum Çok gülüyorum
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 02.12.2005 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya güzel fikir insan malının kiymetini bilince neler yapıyor helal olsun Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
ZX_ONuR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR/K.yaka

MesajTarih: 02.12.2005 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün bi arkadaşımdan duydum; aracınızın (özellikle arabalar için olduğunu duydum) görünmeyen bi yerine küçük bi cihaz takarak aracınızı GSM şebekesi yardımıyla izleme imkanınız varmış.yani şuan cep telefonlarımızın ekranında hangi semtte ve bölgede olduğumuzu görebiliyoruz.kendi telefonumuzdan araçtaki cihaza SMS atarak aracımızın bulunduğu bölgeyi öğrenmemiz mümkün.bu motorlarda neden kullanılmasın diye düşündüm.yeterince küçük ve motorun sele altına falan gizlenebilecek bi cihazsa eğer motor çalındığında bile kolaylıkla bulanabilmesine yardımcı olabilir. Dil çıkarıyorum bu konuyla ilgili detaylı bilgisi olan varmı?
SCOTTS DAMPER
Başa dön
ZX_ONuR Çevrimdışı ZX_ONuR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal