Tenere ellerine sağlık, aklına sağlık. Yine kopardın beni.
Yalnız ben ya gerçekten iğrenç bir tipim ya da objektiflerle aramda bir kan davası var
Çok güzel bir toplantıydı arkadaşlar. Sonrasında Biziz'de de eğlendik epey. Ama o kısmın iyi ki fotoğrafı yok çünkü hepimiz iyi içmişiz Eve nasıl gittim bilmiyorum, ama içimden sürekli "Ya aslında motor kullanmak ne kadar kolay bir şeymiş, ne kadar rahatım, dur şu viraja da yatalım" falan gibi şeyler söylediğimi hatırlıyorum (Tabi bir de annemin "kızım motora böyle mi bindin!" bakışları var ki oy oy oy ) _________________ "Hiçbir ?ey ummady?yn sürece her ?eye sahipsin" BUDDHA
güzel toplantıydı arkadaşlar hepinize teşekkürler içikiyi biraz fazla kaçırdım galiba kafasını şişirdigim olduysa kusura bakmasın _________________ Ankara Kale Grubu
Kayıt: Jun 01, 2004 Mesajlar: 619 Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]
Tarih: 02.12.2005 - 12:54 Mesaj konusu:
beni de saolsun ezikdaniel birakti eve gittigimde kafa 1500tu.
fotolar super yav burcin, ozellikle de senin piyanolu foto muhtesem. koptum valla.
hakkaten cok katilim vardi yahu... 30 kisiyi gectik, muhabbet de superdi.. (dejavu??) _________________ Ankara Kale Grubu http://motorrehberi.blogspot.com/
bı daaa kadar ıcmemek lazım yalnız ıcmeyneler ıcenlerı uyarsın bu ne yahu ayılıncaya kadar canımız cıktı. . . . _________________ Nerede o yi?itler ki gür
Sesleri ülkeyi bürür
Yürü dese da?lar yürür
Dur dese kalpler durur.
güzel geceydi valla 1 bardak birayi zor ictim 1 hafta once içtim kendımı kaybettım her tarafa kustum 2 gun uyudum 1 gun ayılmaya calıstım 2 saat işedim :muz: valla bu gece kı bıra bogazımdan gecmedı nıyeyse
Her Yerde Izimiz Vardir
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız