Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1 Aralık Ankada MD Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1 Aralık Ankada MD Fotoğrafları

1 Aralık Ankada MD Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.12.2005 - 11:37    Mesaj konusu: 1 Aralık Ankada MD Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abilerim ablalarım, şahane gece oldu yaw, zaten bunu belirtmeme gerek yok, eğlence, şamata, harala, gürele, herşey yine şahaneydi dün gece

Şimdi başlayalım resimlere :-D

Mehmet abi bakınız nasıl da dertli dertli bakıyor, bende Beşiktaş'ın yüzü gözü hürmetine giymişim Siyah- Beyaz kravatı ama neye yarar Ağlıyorum

Toplantının başında herkesde bir dert bir keder havası, bakınız Ersin nasılda dertli dertli çekiyor, cuvarayı

Bekir abi elinde makina, magazin fotoğrafçılığı yaparken bakınız solunda ki garson kız bize nasılda ayar olmuş cins cins bakıyor.

Herkesin kafasına göre, takıldığı bir fotoğraf

Emre, yaş için yaptığımız kamuoyu araştırmasında, en küçük olduğunu öğrenince kendini kaybetti.

Kabusungirl başak

Oki burda kulis yapıyor halen inandırmaya çalışıyor milleti.Zongshen yokuş yukarı 140 yapıyor diye, Çok gülüyorum

Oki: Olum harbi diyorum inanmıyormusun
Dae Harun: lan olum dur 2 dakika, fotoraf çekliyokkk
Erkan: Şöyle yandan 3 numaralı bakış, tamamdır abicim

Başak ve Emre

Steive Wonder

Ağır Abiler Göksel ve Mehmet

Erkan ve Gökhan

Flynaked Çağla

Tolga başkan aradan sıyrılma çabasında, Mehmet abi Garson kızla muhabbette,Hakan abide ortama, ayar olmuş ince ince kesiyor ortamı Çok gülüyorum

Başak, allahım kurtar beni bu delilerin arasından diye, dua ediyor.

Yeni üye elif

Gökhan : Hangisi abi sana artislik yapan göster şu mu
Erkan : Bırak olum değmez

Harun: Lan gubidik, sen ağzını böyle yapabiliyonmu lannn
Erkan: Harbi yapıyor yawwww

Çağla: Ya Başakcımmm bırak gitsin takma kafana, ijjjjelimmm

Volkan: Hoppp garson, hoppp kime diyorum yawwww

Bekir abi, aradan poz verirken Hakan abi aynı şekilde ortamı kesiyor

Ezik_Daniel's arkadaşımız

Adem ve Irmak

Oki : 3 dediğimde sen yukarı ben aşağı
Harun : tamam

Genel foto (o da neyse :md: )

Hakan abi anlatıyor, Emrah dinliyor, elif'de gitmek için hazırlanıyor.

Kızlar klubü

Oki : Harun sen benim en yakın dostumsun sen inan bari rampa yukarı 140 bastığıma
Harun: Yaw oki inanmak gelmiyor içimden, gerçekten anla beni dostum

Ne gülüyon oğlum pişmiş kelle gibi dedik.

Sonra bozuldu küstü

Sonrada Karizma yaptı

Mehmet çok neşelendi, gecenin sonuna doğru

Gökhan: ulen ne gıcık oldum arkadaş yaw

ve gecenin sonu hesap Ağlıyorum

Hesaba karşı oluşturduğumuz, 2 li takımlar

Team-1
Emre-Kabusun Gökhan

Team-2
Gökhan-Bekir abi

Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 02.12.2005 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere ellerine sağlık, aklına sağlık. Yine kopardın beni.
Yalnız ben ya gerçekten iğrenç bir tipim ya da objektiflerle aramda bir kan davası var Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Çok güzel bir toplantıydı arkadaşlar. Sonrasında Biziz'de de eğlendik epey. Ama o kısmın iyi ki fotoğrafı yok çünkü hepimiz iyi içmişiz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Eve nasıl gittim bilmiyorum, ama içimden sürekli "Ya aslında motor kullanmak ne kadar kolay bir şeymiş, ne kadar rahatım, dur şu viraja da yatalım" falan gibi şeyler söylediğimi hatırlıyorum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum (Tabi bir de annemin "kızım motora böyle mi bindin!" Şok oldum bakışları var ki oy oy oy Çok gülüyorum )

Ankara Kale Grubu
Başa dön
flynaked Çevrimdışı flynaked Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oki
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aNKaRa

MesajTarih: 02.12.2005 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyy oyy fotoroman yine muhteşem olmuş... Dil çıkarıyorum
burcin eline sağlık... Bravo
:alkış :alkış :alkış

En son oki tarafından 02.12.2005 - 12:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
oki Çevrimdışı oki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 02.12.2005 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi çok güzel olmuş katılım mepey varmış güzel bir ortam olduğuna eminim Allah tekrarını nasip etsin Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ConqueroR-06
Üye
Üye

MesajTarih: 02.12.2005 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel toplantıydı arkadaşlar hepinize teşekkürler içikiyi biraz fazla kaçırdım galiba kafasını şişirdigim olduysa kusura bakmasın Çok gülüyorum
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2005 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125 KT teşekkür ederiz Dil çıkarıyorum

ConqueroR-06 kim fazla kaçırmadı ki? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ankara Kale Grubu
Başa dön
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2005 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, resimler Oki'nin makinasında olanlardı esas bombaları Volkan'dan bekliyoruz Çok gülüyorum
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dormicum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.12.2005 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıskaaananlaaar çatlasın
kıskananlar çatlasın

ankara md nin engellenemez yükselişi dewam ediyor... :muz:

Burçin ellerine yorumlarına sağlık abijim kopardın beni yaw Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
:alkış :alkış :alkış

Ankara Kale Grubu
Başa dön
dormicum Çevrimdışı dormicum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 02.12.2005 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzelmiş gerçekten elleriene sağlık.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]

MesajTarih: 02.12.2005 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beni de saolsun ezikdaniel birakti eve gittigimde kafa 1500tu. Çok gülüyorum
fotolar super yav burcin, ozellikle de senin piyanolu foto muhtesem. koptum valla.
hakkaten cok katilim vardi yahu... 30 kisiyi gectik, muhabbet de superdi.. (dejavu??)
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2005 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dae666, Sen, Salih'den daha fazla sarhoş olduysan, durumun dün gece hakikaten, kritikmiş beee Gülümsüyorum
Başa dön
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]

MesajTarih: 02.12.2005 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahaha.
Raki yoktu olm bu sefer sayilmaz...
Çok gülüyorum :-D
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
doksanalti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.12.2005 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bı daaa kadar ıcmemek lazım yalnız ıcmeyneler ıcenlerı uyarsın bu ne yahu ayılıncaya kadar canımız cıktı. . . . Dil çıkarıyorum
Dur dese kalpler durur.
Başa dön
doksanalti Çevrimdışı doksanalti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 02.12.2005 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel geceydi valla 1 bardak birayi zor ictim 1 hafta once içtim kendımı kaybettım her tarafa kustum 2 gun uyudum 1 gun ayılmaya calıstım 2 saat işedim Çok gülüyorum :muz: valla bu gece kı bıra bogazımdan gecmedı nıyeyse Çok gülüyorum

pazar a gelebılırım kımın arkası bos artcı geliim... olmazsa ezikdaniel kardesım arabayla gelırse onla takılırım ben.. korkmayın benzıne ortak oluruz Çok gülüyorum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2005 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BikerstorM demiş ki:
1 hafta once içtim kendımı kaybettım her tarafa kustum 2 gun uyudum 1 gun ayılmaya calıstım 2 saat işedim

Emre Allah iyiliğini versin çok güldüm ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ankara Kale Grubu
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal