Tarih: 23.07.2004 - 00:36 Mesaj konusu: Az zamanda çok ve büyük işler yaptık..
Evet konu başlıgındada dediğim gibi "Az zamanda çok ve büyük işler yaptık.." 24 temmuz 2003 günü Motordelisi kişisel bir site kimliğinden sıyrılıp Portal olarak yayına başladı...
yani 2 gün sonra dogumgünün müz
başlangıçta bir elin parmakları kadardık ..Biz Motordelisi olarak başladıgımızda türkiye nin önde gelen motosiklet siteleri ve gerçekten alkışladıgımız topluluklar olan ikiteker.org.superevariders ve motosiklet.net başı çekiyorlardı..
bu güne geldiğimizde görüyorumki emeklerimiz boşa çıkmamış..Çünkü şu anda resmi olarak Motordelisi.com sitesi Türkiye'nin en çok üyeye sahip olan Motosiklet sitesi oldu..
verilere baktıgımızda..
Motor Delisi: Toplam: 2879
İkiteker.org: Toplam: 2738
Superevariders: Toplam: 994
Motosiklet.net: Toplam: 724
1 yıl önce yola çıkarken demiştimki:Motordelisi bir bebek gibi dogup büyüyecek,gelişecek,büyük ve bilinçli bir toplulugun ugrak yeri olacak..Hedeflerimizin arasında bir çok şey vardı..Peki bunların hepsini gerçekleştirdik mi?Tabikide hayır,daha halen gelişmekte olan bir portalız..Amacımız Türkiye de ve Yurt dışındaki Motorcu arkadaşlarımızı buluşturup,ortak tutkumuz olan motosiklet sevgimizin aracılığıyla dostluklar kazanmak,bilgi alışverişi yapmak...
Sadece bu gün sitemize 32 yeni üye katıldı..Bu çok büyük bir rakam ve şu anda yaz mevsiminde oldugumuzu ve herkezin internete giremediğinide düşünürsek ,kışın bu sayı çok daha artacak ve forumlarımızda çok daha renkli konular,simalar olacaktır...
Ben be rabbit gecemizi gündüzümüzü bu portal için çalışarak harcıyoruz..Şu anda izmir dernekler masasına başvurumuzu yaptık ve dernekleşme aşamsının son adımındayız..Bunun dışında bir alışveriş bölümü oluşturuyoruz.bu online alışverişi mümkün kılan bölümde üyelerimize kask,giyim,egzoz,aksesuar ve motosiklet ile ilgili herşeyin satış kolaylıgını ve avantajlarını saglıyacagız..
avantaj ne olacak peki?? axo,nolan,akrapoviç,yoshimura,ufo,dainese,clover,arai gibi markaların bayiliğini alan motordelisi bu ürünleri üyelerine çok hesaplı bir şekilde temin edecek..ve yine bir çok magaza ve işyeri,otel,cafe,bar ile anlaşmalar yapıyoruz..Örneğin:Motordelisi derneğine üye olanlar ellerindeki üye kartlarıyla gittikleri bir Pizzacıda,yada cafe de,yada bar da, belli indirimlerden faydalanacaklar...
T-shirt lerimiz şu anda baskıda,sticker larda öyle,aynı zamanda anahtarlıklarda baskıda...yani organize ve planlı bir şekilde oluşumu tamamlamak üzereyiz..
Bir kaç bilgi vermek gerekirse:Dernek için Valilik bizden bir dernek binası istedi ve bende kendime ait olan bir iş yerini bu iş için düzenledim yani dernege ait bir binamız bile hazır..Dernek telefon numaraları için başvuru yaptık..ve sıra şimdi belirli İL ' ler için sorumlular belirlemekte tabiki yurt dışı içinde Dernek sorumluları olacak..Bu kişileri hep beraber seçecegiz..
Haaaa bu kadar şeyin sonunda ne olacak..Süperr olacak..Artık bir dernek kimliğine sahip olacaz..sesimizi yükseltebilecez,grup şeklinde geziler,eglenceler,aktiviteler düzenliyecegiz...İnanın bu oluşumda yer alan herkez çok şanslı ve özel hissedecek kendisini..Motorlarımıza logolarımızı yapıştıracaz,ve gazlıyacaz..
Tabiki olumsuz şeylerde olacak bunlara hazırlıklıyım..
Mesela diyeceklerki bu işten çıkar saglıyorsun..Desinler benim 1 yıldır verdiğim zamanım hiç bişeyle ölçülmez ve karşılıksızdır..Alnım hep açık ve bu işe önderlik yapmak benim için en büyük onur olacak..
Dernek tüzüğümüz hazır ..yakında üyelik kayıtları başlıyacak...önümüzde az zaman kaldı...
gelelim son söze:
Bu oluşumda ben sadece taşlardan birisiyim ..taaaa en baştan beri burayı destekleyen ve abilik yapan,engin tecrübesini bizlerle paylaşan Donald Duck..
Yine zamanının çogunu buraya harcayan ve en baştan beri destekleyen,site oluşumunda tavsiyeler ve yönlendirmeler yapan FireBlade
Moderatorluk görevini üstlenen diğer arkadaşlarım Knight,Flowrider
Her zaman arka plandaymış bigi gözüken kendisini hiç ön plana çıkartmayan ama gerçekten Motordelisi için büyük fedekarlıklar yapan ..kankam ,dostum R1 Seiko..
Yine araştırma ve geliştirmede katkı saglayan Auslander..
Bizi hiç yalnız bırakmayan CBR954RR (Aytunç)
ve tabikide Rabbit
bu günlere gelmemizde çok büyük emekler harcadılar...
(yaaa bu kısım sanki biraz oscar ödül törenindeki special Thanks gibi oldu )
ama buda yetmez çünkü bu günlere gelmemizde tümmmm üyelerin katkısı var..isimlerini tek tek sayamıyacagıma göre ..Bizim yanımızda yer alan tümmmmm üyelere sonsuz teşekkür ederim...
Kanarya sevenlerin bile bir dernegi varken ..Bence dünyadaki en keyifli ve 8.harika dediğim Motosiklet in bir degil 10 larca dernegi olmalı diye düşünüyorum..
Unutmayın 2 gün sonra yani 24 Temmuz da 1. yaşımızı dolduruyoruz..Umarım Motordelileri hiç kaza yapmazlar ve burda yaşlanırlar...Dostluklar çok önemli diye düşünüyorum...Ve buna sahip çıkmalıyız...Çünkü Motordelisi hepimizin...herkezin...
Sevgiler... _________________
En son HakanDincer tarafından 04.09.2004 - 02:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 23.07.2004 - 06:48 Mesaj konusu:
Ne guzel yazmıssın Hakkan be ,agzına saglık .Ha gayret arkadaslar bir insan birsey yapmayı cok ısterse yaparmıs.Gurur duydum valla Allah yuzunuzu kara cıkarmasın ısler yolunda gıtsın ınsallah.Biz guzel bi aileyiz. _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Tarih: 23.07.2004 - 08:52 Mesaj konusu:
Bu kadar kısa süre içinde böylesine bir gelişme harika gerçekten Hakan_R1 ! Bahsettiğin yakında gelecekteki gelişmeler de inanılmaz. Umarım tümü en kısa zamanda gerçekleşir.
Asıl derdim bu kadar bin üyeye karşılık aktif üyemiz çok az, umarım bunda yaz rehavetinin payı vardır ve dediğin gibi kışın çok daha fazla sayıda katılımcıyla devam ediyor oluruz.
T-Shirt, Sticker ve diğerlerini herkes dört gözle bekliyor Hakan_R1, haberin olsun... ;-) _________________ SYM Joyride 200
Kayıt: Mar 20, 2004 Mesajlar: 562 Nereden: istanbul/kozyatagy
Tarih: 23.07.2004 - 09:47 Mesaj konusu:
Bu sıcacık sitenin uzun zamanlar bu sıcaklıkla,en güzel dostluklarla,daha başarılı olması dileğiyle tüm motor delilerine iyi seneler _________________ Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Tarih: 23.07.2004 - 09:57 Mesaj konusu:
WaLLA gözlerim doldu Biz sana teşekkür ederiz biricik adminim ve abim,haaa şimdi dünyanın en güzel ve en iyi yengesini de unutmamak lazm ..Sana da çok teşekkürler Arzu abla. .Hepimizi bir arada tutmaya çalışan ender bir sitedir bu..Kıymetini bilelim
Alıntı:
Kanarya sevenlerin bile bir dernegi varken
Walla adamlar "Kanarya" ları ile kapına bi dadansında gör.. :-D _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Kayıt: Mar 02, 2004 Mesajlar: 287 Nereden: Ystanbul/Kadyk?y
Tarih: 23.07.2004 - 10:11 Mesaj konusu:
ne mutlu bizeki kıyısından köşesinden bizde bu oluşumun içindeyiz ve gelişimini adım adım takip edebiliyoruz.çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.selamlar. _________________ Ynsano?lu'nun yapty?y hi?bir?eye ?a?yrmam !
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız