Tarih: 03.12.2005 - 10:32 Mesaj konusu: Sizce en güzel ses çikaran motor hangisi?
arkadaslar ben bi honda gordum sesi 125 lik gibiydi ben yeni motor alacam seesi boguk ve cok sesli olmasini istiyorum.sizce 30.000 km gecen 2.el motorlar iyimi?ucuz ve kaliteli 2.el motor ilanlarini nerden bulabilirim??
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2711 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 03.12.2005 - 12:08 Mesaj konusu:
Hayır yok fakat temiz olarak 2.elini bulma imkanın vardır.Bunla az sayıda çıkan modellerdir.929.954 bulursan büyük bir şans olur _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
ses istiyorsan suzi derim.ikinci el ilanlara fikir acısından sahibinden.com adresinden bakabilirsin.30000 km çok bence ikinci el için para vermeye deymez.haa ilk sahibiysen ve temiz binmişsen fazla km olanlara lafımız yok yanlıs anlasılmasın
usta buyuk motor alacaksan zx10rr ve r1 lerin sesleri güzel bence en güzel ses cıkaran motor 73 model jawa dır (bizim burada kara jawa derler) küt küt küt sayar böyle
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız