benim motorun aynısı yani hussar 125 in aynısını mondial yapmış ama o 150cc fiyat ise 1650 ben 2650 ye almıştım şimdi motoru değiştirmek istiyorum sizce alimi 2005 modeller gibi olmasın :(
----------
Emrah_R1, hayrola bu ne bicim baslik?? Kendi adini mesaj basligi yapan da ilk defa cikiyor...
Mesaj basliklari mesajinizla alakali olsun lutfen. Bunu edit ettim.
DD _________________ oflu ismailin torunu olan emrah hacysüleyman o?lu
Tarih: 04.12.2005 - 02:02 Mesaj konusu:
mondiallerden uzak durun ben yandım siz yanmayın allah aşkına biras şarkı gibi oldu ama idare edin ne demek istedigimi zaten anlamışsınızdır _________________ 2 ytl, 1 çocu?un 1 günlük gyda ihtiyacyny kar?ylamaya yeterli, haydi!
Tarih: 05.12.2005 - 01:58 Mesaj konusu:
VALLA ARKADAŞLAR BENDE MONDIAL RS 151 ALDIM DAHA 10 GÜN OLDU ŞÖYLE SÖYLİİM :!: ASLINDA FENA DEĞİL UFAK ÇAPTA İŞ GÖRÜR (Şahsen ben 6 kilometre offroad yolda motokroslarla birlikte denedim hala tek parça gerçi bütün vidaları yerinden oynadı bu bi gerçek!! ) esasında alış amacına bağlı gibi geliyo birazda yaklaşık 100 binlira yakıyor ! ama imkan dahilinde bin bi honda,yamaha derim ben parayı sokağa atma boşver !! aldığım günden beri servisle kardeş olduk !!! :alkış
VALLA ARKADAŞLAR BENDE MONDIAL RS 151 ALDIM DAHA 10 GÜN OLDU ŞÖYLE SÖYLİİM :!: ASLINDA FENA DEĞİL UFAK ÇAPTA İŞ GÖRÜR (Şahsen ben 6 kilometre offroad yolda motokroslarla birlikte denedim hala tek parça gerçi bütün vidaları yerinden oynadı bu bi gerçek!! ) esasında alış amacına bağlı gibi geliyo birazda yaklaşık 100 binlira yakıyor ! ama imkan dahilinde bin bi honda,yamaha derim ben parayı sokağa atma boşver !! aldığım günden beri servisle kardeş olduk !!! :alkış
Arkadaş, sana 1. kanaldan bilgi vermiş
Mademki durum böyle, 25cc. için alıştığın, modifiye ettiğin motorundan vazgeçme _________________ YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***B?FE TEAM***
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız