Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - EMRAH_R1 (Mondial 150cc almayi dusunuyorum)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

EMRAH_R1 (Mondial 150cc almayi dusunuyorum)

EMRAH_R1 (Mondial 150cc almayi dusunuyorum)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EMRAH_R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34_4.levent

MesajTarih: 04.12.2005 - 02:00    Mesaj konusu: EMRAH_R1 (Mondial 150cc almayi dusunuyorum) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim motorun aynısı yani hussar 125 in aynısını mondial yapmış ama o 150cc fiyat ise 1650 ben 2650 ye almıştım şimdi motoru değiştirmek istiyorum sizce alimi 2005 modeller gibi olmasın :(

----------
Emrah_R1, hayrola bu ne bicim baslik?? Kendi adini mesaj basligi yapan da ilk defa cikiyor...

Mesaj basliklari mesajinizla alakali olsun lutfen. Bunu edit ettim.
DD

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 04.12.2005 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondiallerden uzak durun ben yandım siz yanmayın allah aşkına biras şarkı gibi oldu ama idare edin ne demek istedigimi zaten anlamışsınızdır Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 04.12.2005 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu Emrah_R1,hem ''Patlıyacak bunlar patlıyacaaaak''diyorsun,hem almayı düşünüyorsun Şok oldum .(Sende Yamaha R-1 yokmuydu ? )
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 04.12.2005 - 03:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emrah sen de soruyosan artık Şok oldum

modeli yenilerken hacmini değil de tekerleğini büyüt bence.. :P
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 04.12.2005 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko, yok kardeşim EMRAH_R1 de hussar wardı :-D
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
baracuda
Üye
Üye

Nereden: MARMARİS

MesajTarih: 05.12.2005 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VALLA ARKADAŞLAR BENDE MONDIAL RS 151 ALDIM DAHA 10 GÜN OLDU ŞÖYLE SÖYLİİM :!: ASLINDA FENA DEĞİL UFAK ÇAPTA İŞ GÖRÜR (Şahsen ben 6 kilometre offroad yolda motokroslarla birlikte denedim hala tek parça gerçi bütün vidaları yerinden oynadı bu bi gerçek!! ) esasında alış amacına bağlı gibi geliyo birazda yaklaşık 100 binlira yakıyor ! ama imkan dahilinde bin bi honda,yamaha derim ben parayı sokağa atma boşver !! aldığım günden beri servisle kardeş olduk !!! :alkış
Başa dön
baracuda Çevrimdışı baracuda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 05.12.2005 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baracuda demiş ki:
VALLA ARKADAŞLAR BENDE MONDIAL RS 151 ALDIM DAHA 10 GÜN OLDU ŞÖYLE SÖYLİİM :!: ASLINDA FENA DEĞİL UFAK ÇAPTA İŞ GÖRÜR (Şahsen ben 6 kilometre offroad yolda motokroslarla birlikte denedim hala tek parça gerçi bütün vidaları yerinden oynadı bu bi gerçek!! ) esasında alış amacına bağlı gibi geliyo birazda yaklaşık 100 binlira yakıyor ! ama imkan dahilinde bin bi honda,yamaha derim ben parayı sokağa atma boşver !! aldığım günden beri servisle kardeş olduk !!! :alkış

Arkadaş, sana 1. kanaldan bilgi vermiş Çok gülüyorum

Mademki durum böyle, 25cc. için alıştığın, modifiye ettiğin motorundan vazgeçme Dil çıkarıyorum

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 07.12.2005 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

.......................................................next, Bravo Bravo Bravo Bravo güzeldi yani
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal