Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Düzce Efteni Gölü Güzeldere Şelalesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Düzce Efteni Gölü Güzeldere Şelalesi

Düzce Efteni Gölü Güzeldere Şelalesi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oduncu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 04.12.2005 - 21:43    Mesaj konusu: Düzce Efteni Gölü Güzeldere Şelalesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar dedigim gibi cumartesi pekte erken olamayan bir saatte kalkıp düzceye dogru yola koyuldum niyetim Sereye Hocamla buluşu Düzce içinde biraz turlayıp bi çay içtikten sonra geri dönmekti ama bakın plan neydi neler oldu.
Bu arada sezai hocam Mic_Chack arkadaşımızın babasıymış onunlada tanıştı.
Sezai Hocamın evinin önü biz motorları ısıtırken amcamlar geldi eski motorcularmış.

Düzce içinde biraz turladık sonra çok eskiden aklımda kalan biryere dogru sürdük (ben akpınar deyip duruyordum Sezai hocam biraz istihbarattan sonra buranın Aydınpınar oldugunu ögrendi ve sürmeye başladık Düzcede içeriz dedigimiz çayı nerede içiyoruz.

Daglara bakıp Hocam ilerde bigün bunlara çıkarız demi dedim o bigün bugünmüş meger.

Yol üstünde bu köprüyü gördüm üstünde resim çektirmek güzel olurdiye düşündüm ama köprü bana pekde tekin gelmedi. (Buna yorum istemem)

Ve Efteni gölü dogal hayatı koruma alanı burayı fazla gezemedik yalnızca yanından geçtik burası ve şelale ile ilgili bilgiler likte
http://www.aydinpinar.com/turizm2.htm

İşte şelaleye yolculuk daha dogrusu tırmanış başlıyor yol çamur ve taş karışımı dik ve keskin virajlar kaya kaya çıkıyoruz. Aşagıda efteni gölü ve düzce manzara harika ama pek resim yapamadık hemen söyleyeyim yolu gece indik ozaman manzara bir başka güzeldi aşagılarda uzaklarda şehir ışıkları filan.

Nihayet şelalenin oldugu yere geldik buraya bile tesis yapmışlar giriş 2 milyon balık 5 milyon çaylar beleş. Girişte büyük bir çayırlık var çadır ve kamp için mükemmel mangal, oturma yerleri, çocuk parkı, su wc.

Başta girişte alınan parayı yadırgamıştım ama hakediyorlar normalde bu şelaleyi görmek için dagcı olmak gerek ama adamlar çok güzel ahşap merdivenler seyir terasları ve oturma yerleri yapmışlar.

İşte şelale agaçların arasından görünmeye başlıyor çok büyük hocam çok büyük.

Çok büyükmü demiştim çokda ürkütücü aslında dibine kadar inip yukarı bakınca muhteşembir görüntü var oradan resim almayı denedim ama çok su geliyor. Neyse resimler konuşsun.

Ve Sezai Hocam

Ve Oduncu

Hocam adam nereye ev yapmış kayaların oldugu yerin sag tarafına bakın küçük beyaz bir silüet var orası ev yani adam sabah uyanıyor ve ve karşısında bu manzara acaba yaşadıgı yerin kıymetini biliyormu?

Çadırı olmayanlar için bungolovlarda var şimdi boş yazın içine biraz eşyada konuyormuş ama fiyatı bana biraz tuzlu geldi adam başı 10 kaat çadır iyidir abi.

Hava kararmadan bir iki manzara resmi. Daha sonra balıklarımızı yiyip çay içip görevliyle sohbet ettik hava kararıncada döndük.
Herşey çok güzeldi Sezai hocam taa oralara kadar tırmandın benle (gerçi aramızda kalsın şelaleye inerken ben kalpten gidicem filan dedi ama olsun)
Çok çok teşekkürler hocam.

Başa dön
oduncu Çevrimdışı oduncu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.12.2005 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elıne saglık fotograflar cok guzel temız hava ıyı gelmıstır streste sıfır ohh Çok gülüyorum turkıyenın her bır yerı cennet valla yazın gıdıp gormek lazım oraları.
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 04.12.2005 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canım memleketım yaa Bravo samandere cok güsel yerdır.gecen kış,dız boyu kar varken cıkmıstık oraya gecenın 1nde,bi rakı sofrası kurduk o şelaleye ınerkenkı masalardan bırıne.ben daha hayatımda okadar hosuma gıderek ıckı ıctıgımı hatırlamıyorum,feci güzel bi yer,gidilmeli görülmeli tez zamanda Dil çıkarıyorum
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 04.12.2005 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ii yaa cennet vatan şerefsizim.Alsan uğruna dünyayıda verme bir karış toprağını Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 05.12.2005 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oduncu, dostum yıne guzel bırsey yapıp gezmıssın, resımler de gezdıgın yerler de cok guzel, tek sorun var bence bıran once bır enduro al Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 05.12.2005 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KARTALLAR Yola çıkmadan Çok gülüyorum

Güzel gezi olmuş, bir hayli eğlenmişsiniz, tebrikler Dil çıkarıyorum

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
suzukirf
Üye
Üye

Nereden: Frankfurt//Sakaryali

MesajTarih: 05.12.2005 - 02:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler cok güzel tesekkürler.
Başa dön
suzukirf Çevrimdışı suzukirf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 05.12.2005 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oduncu, abi iikide sizle gelmemeşim haa. Ben olsaydım babam o yollarda kesin düşürürdü motoru :-D Sonra bide oraya ambulans felan da çıkamazdı Çok gülüyorumÇok gülüyorum Ama imrendim şindi sizeö neyse havanın güsel olduğu bi günde bvenim kafadan birini alır bakarım ben oralara Çok gülüyorumÇok gülüyorum

Bu arada bu amcamlar bizim apartmanda oyuruyo

Oduncu abinni motoru görünce tüm çoluk cocuk motorun başına toplandı.
"uff motora bak laynn. 250 görüyodur layn bu. Şafak(ben) abininkinin 3 katı yuhhh" :-D :-D

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Arvasi3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Sakarya

MesajTarih: 05.12.2005 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet kardeşim ben istanbula akşam geri gelmek üzere gitmiştim fakat ercüment abi ve diğer arkadaşlar çok ısrar edince kalmak mecburiyetinde kaldım.ve sabah saat 7,30 kadart arkadaşlarla sohbet faslından sonra 2 saatlik bir uyku ile yola çıktım ve zor geldim.yoksa sezai hocam ve seninle olmak tek dileğimdi.buna inan.geziniz güzel olmuş.teşekkür ederim.bizleri hatırladığuın için.
Ben yorgun bir ABHAZYALIYIM
Başa dön
Arvasi3 Çevrimdışı Arvasi3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 05.12.2005 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Hasan abi sen hiç konuşma. Nie gelmedin hııı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gözümüz yolarda kaldı Ağlıyorum

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Arvasi3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Sakarya

MesajTarih: 05.12.2005 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MiC_CheCK, kardeşim inanmazsın Taraklıya geldim yatağa kendimi zor attım ve hala çok hastayım.
Başa dön
Arvasi3 Çevrimdışı Arvasi3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
sereye
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 05.12.2005 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hasan'cığım; Geçmiş olsun sana.
Gelemediğine üzüldüm. Mehmet ile güzel vakit geçirdik. Çok sağolsun hatırımızı saydı.

Düzce'liyim ama 32 yaşıma kadar rahmetli babamın da memuriyeti ve benim de dışarılarda
oluşumla buraların güzel yerlerini görmek bir şekilde sebeplerle gerçekleşebiliyor ki
sevgili oduncu Mehmet'in sayesinde GÜZELDERE ŞELALESİNİ ilk defa 47 yaşımda görmüş
bulunuyorum. Kısmet olursa bir de SAMANDERE ŞELALESİ de var burada ki yaza kadar
orayı da görüp motor dostu arkadaşlarımı, kardeşlerimi davet etmeyi düşünüyorum.
Kesinlikle görülmesi, çadırlarda konaklamalı kalınması gereken bir yer olarak düşünüyorum.

Bir konu daha var ki;
1 - Abant buraya yakın. Bir tahminde bulunursam, 28 Düzce'ye, 36 Abant sapağına, 20 küsür de
E5 ten sonra sayayım 85 km. gibi Şelaleden.
2 - Akçakoca ise, 28 + 40 yaklaşık 70 km.

Aktivite için tek celsede bir kaç güzellik bir arada yaşanabilir.
Düzce'den Sakarya = 70 km.
Düzce'den İzmit Özdilek = 100 km.
Düzce'den İst. Harem = 190 km.
Düzce'den Taraklı = 130 km. ( Hasan zarfı aldın mı,? .?.?,?,? 8) Çok gülüyorum )

KALMALI GEZİ İÇİN YAZIN OLMAZSA OLMAZ YERLERDEN BİRİ DİYORUM.

Mehmet'ciğim, fotolar için ellerine, makinana sağlık.
Başa dön
sereye Çevrimdışı sereye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ibrahim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.12.2005 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çook güzel yaaa!!!
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 06.12.2005 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika yerler hele o merdiven fotosu çok sanatsal olmuş tebrikler...
TEKTEKEROKAN
Üye
Üye

MesajTarih: 07.12.2005 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış
Başa dön
TEKTEKEROKAN Çevrimdışı TEKTEKEROKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.51 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal