Tarih: 07.12.2005 - 11:15 Mesaj konusu: 8 Aralık Ankara MD Buluşması
Canlarım ciğerlerim,
1 sayfa yazıp gönder butonuna basıp, "hiçbir post metodu seçilmedi" ibaresini gördükten sonra, görev aşkıyla onca şeyi yeniden yazıyorum
Kısaca diyorum ki, bu hafta zaten yeterince vakit kaybettiğimiz için yer konusunu fazla tartışmayalım. Armada'da buluşalım. Hem nispeten merkezi, hem fiyatlar makul sayılır, hem park sorunu yok vb. Oradan istenen bir yere zıplarız gerekirse.
Ne diyorsunuz bu öneriye? _________________ "Hiçbir ?ey ummady?yn sürece her ?eye sahipsin" BUDDHA
Ayy bilemiyorum ki, ne yapsam nerde buluşsak. Ben nöbetçiyim olmazsa bizim hastanede buluşalım, gece olduğu için otoparkıda müsait. Ama nerde oturuuz onu bilemem :-D
Ben gelemeyeceğim için size şimdiden iyi eğlenceler :muz: _________________ AB Rh (-), Tenere660
Ankara Kale Grubu
Kayıt: Jun 01, 2004 Mesajlar: 619 Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]
Tarih: 07.12.2005 - 11:33 Mesaj konusu:
Biox yazik yahu... yilbasinda yok toplantida yok
Sayin frybaked armadada nereye gidek? o ust katta davul gibi oluyo kafam.. oturcak yer bulmak da cabasi.. Aksama kadar tartisir bulurz bi yer derim ben.
Oneri: Sikca garip mesajlarla ya da baglanti sorunlari ile karsilasabildigimiz icin, uzun bisi yazdiktan sonra sirasiyla ctrl+A ctrl+C tuslarina basip sonra gondere basiyoruz.. bi sorun olursa bi ctrl+V butun problemlerin ilaci oluyo. _________________ Ankara Kale Grubu http://motorrehberi.blogspot.com/
Maneviyat deyince, bende manevi olarak yanınızdayım o gün, malum yine yoğunluk...ayrıca motorda satılmadı !! parada yok, ayın 7.si olmuş daha maaşta alamamışım...OFFF Kİ OFFFFFFFFF
Bu patron kısmı niye böyle oluyor ya..ben büyüyünce patron olmak istiyorum..Ne kadar daha büyüyünce patron olunuyor ? Bizim aramızda patron varmıydı ? Varsa bana eğitim versin....Yada bu dünya işlerinden biraz uzaklaşsakmı, ölümlü dünya.....Motor, para, iş...Maneviyata'mı yönelsek ? EVET önerilerinizi bekliyorum, Değerli Ankara MD ailesi.
sayfa yazıp gönder butonuna basıp, "hiçbir post metodu seçilmedi" ibaresini gördükten sonra, görev aşkıyla onca şeyi yeniden yazıyorum
Malesef
Anketi oyladım...
UzayKisi, Yakaladım gene seni, seni kaybedicez sonunda, ya Ankara yada İzmir Md ye kaptıracaz... :-D _________________ YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***B?FE TEAM***
bana uyar neresi olursa... yalniz geçen sefer midyatla seyfo banka bulmak için zorlandi.. armadanin içinde banka vardi dimi? _________________ -------------hyosung gv 250---------------
---------------06 af 8374-------------------
>>FaRyNyZ aÇyK GaZyNyZ KySyK oLSuN
En son kabusun tarafından 07.12.2005 - 13:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bankamatik var onla idare etsinler bu sefer. ben midyat la seyfoya aksam gorevlerini bildirecem.
Son Mesajdan 1 ay günü sonra eklendi: _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
En son BikerstorM tarafından 07.12.2005 - 13:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
su hali saha isi de netlesmedi hala.. hadi ama mum diksin gelenler..emre ayarlamis sahayi fiyatlari almis adamin cabalari bosuna gitmesin... _________________ -------------hyosung gv 250---------------
---------------06 af 8374-------------------
>>FaRyNyZ aÇyK GaZyNyZ KySyK oLSuN
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız