Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 8 Aralık Ankara MD Buluşması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

8 Aralık Ankara MD Buluşması

8 Aralık Ankara MD Buluşması
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

600 RR mı R6 mı?
a- Cevap veriyoruz: Hatırlayamadık :(
3%
 3%  [ 1 ]
b- Ben bilmem, beyim bilir.
18%
 18%  [ 6 ]
c- Lütfen bi yardım ediğn memedali beyyy!
9%
 9%  [ 3 ]
d- Ayy! Bilemiyorum çok heyecanlıyııııım!
9%
 9%  [ 3 ]
e- Hangisi hayırlıysa :))
60%
 60%  [ 20 ]
Toplam Oylar : 33

Yazar
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 07.12.2005 - 11:15    Mesaj konusu: 8 Aralık Ankara MD Buluşması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canlarım ciğerlerim,

1 sayfa yazıp gönder butonuna basıp, "hiçbir post metodu seçilmedi" ibaresini gördükten sonra, görev aşkıyla onca şeyi yeniden yazıyorum Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

Kısaca diyorum ki, bu hafta zaten yeterince vakit kaybettiğimiz için yer konusunu fazla tartışmayalım. Armada'da buluşalım. Hem nispeten merkezi, hem fiyatlar makul sayılır, hem park sorunu yok vb. Oradan istenen bir yere zıplarız gerekirse.

Ne diyorsunuz bu öneriye?

Ankara Kale Grubu
Başa dön
flynaked Çevrimdışı flynaked Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
biox2000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.12.2005 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayy bilemiyorum ki, ne yapsam nerde buluşsak. Ben nöbetçiyim olmazsa bizim hastanede buluşalım, gece olduğu için otoparkıda müsait. Ama nerde oturuuz onu bilemem :-D

Ben gelemeyeceğim için size şimdiden iyi eğlenceler :muz:
biox2000 Çevrimdışı biox2000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2005 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biox keşke gelebilseydin..Biriniz bile olmasa tadı olmuyor sanki.. Ağlıyorum

Hayırlısı...

Ankara Kale Grubu
Başa dön
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]

MesajTarih: 07.12.2005 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biox yazik yahu... yilbasinda yok toplantida yok Gülümsüyorum
Sayin frybaked armadada nereye gidek? o ust katta davul gibi oluyo kafam.. oturcak yer bulmak da cabasi.. Aksama kadar tartisir bulurz bi yer derim ben.

Oneri: Sikca garip mesajlarla ya da baglanti sorunlari ile karsilasabildigimiz icin, uzun bisi yazdiktan sonra sirasiyla ctrl+A ctrl+C tuslarina basip sonra gondere basiyoruz.. bi sorun olursa bi ctrl+V butun problemlerin ilaci oluyo.
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2005 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben geliyorum arkadaşlar.

Mesajınız En az 25 karakterden Oluşmalı.
Mesajınız Çok Kısa
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 07.12.2005 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben e sıkkına oy verdım, manevı olarak aranızda bulunmaktan sevınc duyarım Dil çıkarıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 07.12.2005 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maneviyat deyince, bende manevi olarak yanınızdayım o gün, malum yine yoğunluk...ayrıca motorda satılmadı !! parada yok, ayın 7.si olmuş daha maaşta alamamışım...OFFF Kİ OFFFFFFFFF
Başa dön
bbeyaz Çevrimdışı bbeyaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2005 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daralma Beyaz Hocaaa! Bravo Bravo Bravo

Ankara Kale Grubu
Başa dön
bbeyaz
Üye
Üye

MesajTarih: 07.12.2005 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu patron kısmı niye böyle oluyor ya..ben büyüyünce patron olmak istiyorum..Ne kadar daha büyüyünce patron olunuyor ? Bizim aramızda patron varmıydı ? Varsa bana eğitim versin....Yada bu dünya işlerinden biraz uzaklaşsakmı, ölümlü dünya.....Motor, para, iş...Maneviyata'mı yönelsek ? EVET önerilerinizi bekliyorum, Değerli Ankara MD ailesi.
Başa dön
bbeyaz Çevrimdışı bbeyaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 07.12.2005 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flynaked,
Alıntı:

sayfa yazıp gönder butonuna basıp, "hiçbir post metodu seçilmedi" ibaresini gördükten sonra, görev aşkıyla onca şeyi yeniden yazıyorum

Malesef Üzgünüm

Anketi oyladım... Çok gülüyorum

UzayKisi, Yakaladım gene seni, seni kaybedicez sonunda, ya Ankara yada İzmir Md ye kaptıracaz... :-D

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 07.12.2005 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyecan yaptım d ye verdim... Bravo karasızım.. Gülümsüyorum iiii buluşmalar efendim sizlere.. Dil çıkarıyorum
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 07.12.2005 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun inşallah.
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 07.12.2005 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana uyar neresi olursa... yalniz geçen sefer midyatla seyfo banka bulmak için zorlandi.. armadanin içinde banka vardi dimi?

En son kabusun tarafından 07.12.2005 - 13:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 07.12.2005 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bankamatik var onla idare etsinler bu sefer. ben midyat la seyfoya aksam gorevlerini bildirecem.

Son Mesajdan 1 ay günü sonra eklendi:
Her Yerde Izimiz Vardir

En son BikerstorM tarafından 07.12.2005 - 13:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 07.12.2005 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su hali saha isi de netlesmedi hala.. hadi ama mum diksin gelenler..emre ayarlamis sahayi fiyatlari almis adamin cabalari bosuna gitmesin...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal