Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AnkaraMD 10 Aralik "en buyuk asker naute" gecesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AnkaraMD 10 Aralik "en buyuk asker naute" gecesi

AnkaraMD 10 Aralik "en buyuk asker naute" gecesi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]

MesajTarih: 07.12.2005 - 11:53    Mesaj konusu: AnkaraMD 10 Aralik "en buyuk asker naute" gecesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. Ankara MD Geleneksel Asker Ugurlama Gecesi

Supriz bi sekilde askere cagrilan naute'yi ugurlama bahanesiyle yine gurultu, yine $amata, yine halay...

Vakit:
10 Aralik cumartesi gecesi. 20:00 civari.
Mekan: Bay Ö (Emek pazar yeri yani)
Giyim: Kamuflaj.
Kusam: Siyah tukenmez kalem, temiz yesil don.
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.12.2005 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yihuuuuuuu, En Büyük Asker, Bizim Asker
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 07.12.2005 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

naute, hayırlı teskereler dostum, sag salım gıdıp gelmen dılegıyle Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2005 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte bu geceye gelirim bak, nöbetimde yok :md:
biox2000 Çevrimdışı biox2000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Bey@zMarty
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul Semalary

MesajTarih: 07.12.2005 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

naute, Allah kurtarsın Bravo Hayırlı teskereler olsun inşallah Dil çıkarıyorum
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 07.12.2005 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Naute, hayırlı teskereler olsun inşallah.

Astek mi gidiyon, kısa dönem mi, uzun dönem mi ve nereye? Dönemin, tertibin kaç, bilelim.

Güle güle git, güle güle gel dostum.
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 07.12.2005 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Bay Ö'de rezervasyon yapıldı mı peki ? ?

Serhan'ım sen de mi gidiyosun yaw Ağlıyorum Ağlıyorum Neyse, çabucak git gel hayırlısıyla inşallah..

Motoru da satman gerekir şimdi senin. 4 vereyim, nakit! Çok gülüyorum Çok gülüyorum (Leş yiyici Çağla Çok gülüyorum )

Ankara Kale Grubu
Başa dön
flynaked Çevrimdışı flynaked Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2005 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flynaked, Bay Ö ile ben konuşurum, yalnız sayı konusu önemli onun için geleceklerden yaklaşık bir fikir edinmemiz lazım.

Lütfen gelecek olanlar, forumda belirtsinler
dormicum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.12.2005 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serhanım özel timimi cendermem. Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin. Bende geliyorum arkadaşlar. Dil çıkarıyorum

Ankara Kale Grubu
Başa dön
dormicum Çevrimdışı dormicum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2005 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben gelirim, Ankara'nın kara bağrından çıkmış en yanık denizci olan Naute'yi de yolcu ederiz. Gelinin (pardon, askerin) Wee-Strom amcasından da 2 çift siyah çorap çalışır Çok gülüyorum
Wee-Strom Çevrimdışı Wee-Strom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2005 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bendende 2 çift yeşil Don Gülümsüyorum
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 07.12.2005 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

naute ıstanbuldan ben de hakı ıclık gondereyım sana ıstermısın?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2005 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eh bende askerde bol bol mektup yazması için kağıt/kalem getireyim.

"Asker mektubu, görülmüştür."
biox2000 Çevrimdışı biox2000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 07.12.2005 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı tezkereler dostum
Dil çıkarıyorum
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 07.12.2005 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkol olur, sohbet muhabbet olur da felaket Çok gülüyorum Çok gülüyorum (Cumoninin tabiri) eksik olur mu? Beni de yazın. İçiceeeeeeeezzzzzzz! Çok gülüyorum

Ben de Serhan kardeşime tıraş bıçağı hediye edeceğim. Çok gülüyorum

Ankara Kale Grubu
Başa dön
flynaked Çevrimdışı flynaked Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal