Tarih: 10.12.2005 - 14:13 Mesaj konusu: Er6-n test sürüşü
selamlar.ilk önce şunu belirteyim,er6n i 1-1,5 saat kadar kullandım ve bu süre içerisindeki düşüncelerimi paylaşıyorum.Türkiyede şu an er6n satılmadı fakat ben istisna olarak deneme şansı buldum Neyse anlatmaya başlıyayım.
ilk önce görüntüsü benim çok hoşuma gitti.çok farklı ilginç bi görüntüsü var.oturma şekli er5 ile nerdeyse aynı,vites ve fren pedalları biraz geride,gidonu biraz daha aşağıda.daha sport bi hava yaratmış bu.koltuk sünger olarak farklı bir maddedenmiş.bu sayede sürüşte oranız buranız uyuşmuyor..göstergeleri çok hoş,farları sinyalleri gayet yeterli.
performansa geçelim fakat rodaj aşamasında dahi olmadığı için fazla zorlayamadım bunu belirteyim..kalkışı er5 den farksız.fakat daha güçlü olduğunu hissediyorsunuz.2 3 viteste cidden şaşılacak bir performansı var çok çabuk ivmeleniyor.yapacağını hemen size gösteriyor.diğer viteslerde ivmelenmesi çok az düşüyor bu da beni cidden çok şaşırttı.sanki SS bir motosiklete biniyormuşum gibi geldi.top speed söyleyemiyorum bende o kadar zorlayamadım.şanzımanı gayet iyi.vites geçişleri çok rahat.er6n in güzel bi özelliğide çok çabuk devir alması.gaza tepkisi naked bir motosiklet için muhteşem.hatta bence bu konuda bindiğim en iyisi..Virajlarda kullanımı gayet rahat.hatta ben er5den daha çok rahat ettim.fakat er 5 gibi ağırlık problemi devam ediyor kendisinin..neyse frenlere geçelim.motorun denge dağılımı gayet iyi olduğu için frenleri iyi bekliyordum fakat er6n benden bu konuda geçer not alamadı.frenleri bence çok kötü..düşük hızlarda gayet iyi.olması gerektiği gibi rahat duruyor.ama yüksek hızlarda olmamış..ön fren gayet yerinde ve iyi ama arka fren çok yetersiz..bence arka disk biraz büyümeli..Ha birde aynaları olmamış.çok büyükler yüksek hızda çok fazla rüzgar çarpıyor..görüntüyüde kötüleştiriyor.küçük aynalar daha hoş olur bence..
Sonuç olarak ER-6n bence çok güzel bir motosiklet.performansı ve görüntü muhteşem..dediğim gibi çok farklı bi motosiklet olmuş.kawasaki bu işten anlıyor.Almaya düşünenlere hayırlı olsun.doğru karar _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Sonuç olarak ER-6n bence çok güzel bir motosiklet.performansı ve görüntü muhteşem..dediğim gibi çok farklı bi motosiklet olmuş.kawasaki bu işten anlıyor.Almaya düşünenlere hayırlı olsun.doğru karar
Ve bunları, ZX-10R sahibinden duyuyorsunuz...
Yorum için teşekkürler :alkış
Demekki, Kawa gene yapmış yapacağını...
I LOVE YOU KAWASAKI _________________ YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***B?FE TEAM***
ses çok tatlı olurda kanka görüntüyü bozar gibi geldi bana yav..egzoz yerleri şekli baya hoşuma gitti _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
izmirde nereye geldi biliyor musun flame?gidip bir üstüne oturalım :muz:
yaw daha kullanırsan izlenimleri yazar mısın yakıt tüketimi,artçı falan nası rahat ediyo mu gibisinden detaylar eğer imkanın olursa
Bende Perşembe günü Aşar Motordaydım. (İzmir) Yaşar abiyle sohbet ederken bir baktım sarı ER-6n vitrinde duruyor jeton biraz geç düştü.. Şaşırdım.. Hemen gittim yanına inceledim biraz.. Gerçekten hoş bir dizayn. Depo biraz tümsek gibi geldi ama vardır bildikleri adamların.. Motor harika görünüyor renk çok tatlı.. Çok güzel.. Görmek isteyen varsa Kahramanlarda Aşar Motor da bakabilir.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız