Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Er6-n test sürüşü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Er6-n test sürüşü

Er6-n test sürüşü
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.12.2005 - 14:13    Mesaj konusu: Er6-n test sürüşü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar.ilk önce şunu belirteyim,er6n i 1-1,5 saat kadar kullandım ve bu süre içerisindeki düşüncelerimi paylaşıyorum.Türkiyede şu an er6n satılmadı fakat ben istisna olarak deneme şansı buldum Göz kırpıyorum Neyse anlatmaya başlıyayım.

ilk önce görüntüsü benim çok hoşuma gitti.çok farklı ilginç bi görüntüsü var.oturma şekli er5 ile nerdeyse aynı,vites ve fren pedalları biraz geride,gidonu biraz daha aşağıda.daha sport bi hava yaratmış bu.koltuk sünger olarak farklı bir maddedenmiş.bu sayede sürüşte oranız buranız uyuşmuyor..göstergeleri çok hoş,farları sinyalleri gayet yeterli.
performansa geçelim fakat rodaj aşamasında dahi olmadığı için fazla zorlayamadım bunu belirteyim..kalkışı er5 den farksız.fakat daha güçlü olduğunu hissediyorsunuz.2 3 viteste cidden şaşılacak bir performansı var çok çabuk ivmeleniyor.yapacağını hemen size gösteriyor.diğer viteslerde ivmelenmesi çok az düşüyor bu da beni cidden çok şaşırttı.sanki SS bir motosiklete biniyormuşum gibi geldi.top speed söyleyemiyorum bende o kadar zorlayamadım.şanzımanı gayet iyi.vites geçişleri çok rahat.er6n in güzel bi özelliğide çok çabuk devir alması.gaza tepkisi naked bir motosiklet için muhteşem.hatta bence bu konuda bindiğim en iyisi..Virajlarda kullanımı gayet rahat.hatta ben er5den daha çok rahat ettim.fakat er 5 gibi ağırlık problemi devam ediyor kendisinin..neyse frenlere geçelim.motorun denge dağılımı gayet iyi olduğu için frenleri iyi bekliyordum fakat er6n benden bu konuda geçer not alamadı.frenleri bence çok kötü..düşük hızlarda gayet iyi.olması gerektiği gibi rahat duruyor.ama yüksek hızlarda olmamış..ön fren gayet yerinde ve iyi ama arka fren çok yetersiz..bence arka disk biraz büyümeli..Ha birde aynaları olmamış.çok büyükler yüksek hızda çok fazla rüzgar çarpıyor..görüntüyüde kötüleştiriyor.küçük aynalar daha hoş olur bence..

Sonuç olarak ER-6n bence çok güzel bir motosiklet.performansı ve görüntü muhteşem..dediğim gibi çok farklı bi motosiklet olmuş.kawasaki bu işten anlıyor.Almaya düşünenlere hayırlı olsun.doğru karar Çok gülüyorum

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
otrivine
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.12.2005 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonunda bir yorum .tşkler flame
Başa dön
otrivine Çevrimdışı otrivine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 10.12.2005 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sonuç olarak ER-6n bence çok güzel bir motosiklet.performansı ve görüntü muhteşem..dediğim gibi çok farklı bi motosiklet olmuş.kawasaki bu işten anlıyor.Almaya düşünenlere hayırlı olsun.doğru karar

Ve bunları, ZX-10R sahibinden duyuyorsunuz...

Yorum için teşekkürler :alkış

Demekki, Kawa gene yapmış yapacağını...

I LOVE YOU KAWASAKI Dil çıkarıyorum

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
atakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.12.2005 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flame, eksoz sesi nasıl bu makinanın er5 gibimi
Başa dön
atakan Çevrimdışı atakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flame
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.12.2005 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atakan, er5den daha gür bi sesi var ama sonuçta orjinal egzoz..Bence ses çok yakışmış Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
Başa dön
next
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.12.2005 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flame,

Performans egzoz takıldığında, eminimki çok tatlı ses verir Dil çıkarıyorum

***B?FE TEAM***
Başa dön
flame
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.12.2005 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ses çok tatlı olurda kanka görüntüyü bozar gibi geldi bana yav..egzoz yerleri şekli baya hoşuma gitti

Başa dön
next
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.12.2005 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flame,

Boşver egzozu, fazla yakar zaten, hem komşuları rahatsız etmeye gerek yok Çok gülüyorum

***B?FE TEAM***
Başa dön
flame
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.12.2005 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

next,

önüde kalkmaz dimi :P böle güzel canım Çok gülüyorum

Başa dön
next
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.12.2005 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flame,

Kaldıramazsan kaldırılar Dil çıkarıyorum

ER-6 fena geliyor yani, alacak olanlara hayırlı olsun Dil çıkarıyorum

***B?FE TEAM***
Başa dön
SpArK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Kar?yyaka

MesajTarih: 10.12.2005 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirde nereye geldi biliyor musun flame?gidip bir üstüne oturalım :muz:
yaw daha kullanırsan izlenimleri yazar mısın yakıt tüketimi,artçı falan nası rahat ediyo mu gibisinden detaylar eğer imkanın olursa
Başa dön
SpArK Çevrimdışı SpArK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 10.12.2005 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende Perşembe günü Aşar Motordaydım. (İzmir) Yaşar abiyle sohbet ederken bir baktım sarı ER-6n vitrinde duruyor jeton biraz geç düştü.. Şaşırdım.. Hemen gittim yanına inceledim biraz.. Gerçekten hoş bir dizayn. Depo biraz tümsek gibi geldi ama vardır bildikleri adamların.. Motor harika görünüyor renk çok tatlı.. Çok güzel.. Görmek isteyen varsa Kahramanlarda Aşar Motor da bakabilir.. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.12.2005 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazıldıgına gore tek sorun frenler
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.12.2005 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten ER-6n ABS li ve ABS siz olmak üzere iki seçenekli satılıyor. ABS li ER-6n için 800 € fazla ödemek zorundasınız..
Başa dön
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
next
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.12.2005 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda,
Alıntı:

800 € fazla ödemek zorundasınız

800 € için kesinlikle, ABS li model tercih edilmeli...

***B?FE TEAM***
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal