Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kuyruktan eksozmu yandan eksozmu?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kuyruktan eksozmu yandan eksozmu?

kuyruktan eksozmu yandan eksozmu?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
soulless
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2003 - 02:24    Mesaj konusu: kuyruktan eksozmu yandan eksozmu? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar görüşlerinizi almak istiyorum sizce kuyruktan eksozmu daha güzel bir görüntü veriyor yoksa yandanmı.tabı bunun artıları ve eksileride nedir? :roll:
Başa dön
soulless Çevrimdışı soulless Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.09.2003 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Görüntü olarak zevk meselesi ama..Artı ve eksi olarak düşünürsek,2004 yılında supersport ların hepsi kuyruktan egzoz koydular,o kadar mühendisin bir bildiği vardı demekki..Bence kuyruktan egzoz daha iyi.
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 21.09.2003 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Görüntü olarak zevk meselesi ama..Artı ve eksi olarak düşünürsek,2004 yılında supersport ların hepsi kuyruktan egzoz koydular,o kadar mühendisin bir bildiği vardı demekki..Bence kuyruktan egzoz daha iyi.En azaından arkaya binenlarin bacakları sıcak egzoza deyip yaralanmıcak.
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 21.09.2003 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende hakan a katılıyorum yaralanmalar olmaz.kuyrukta olması daha derlı toplu gösterıyo eehheeh ev hanımı olmanın faydaları.....herseyı terlı toplu ısterız
volkan_727
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 21.09.2003 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence motorda simetri çok önemli. eğer tek susuturucu olucaksa kuyrukta olması tercihimdir. ancak çift veya daha fazla susturucu varsa iki yanda olması tercihimdir. mesela kawasaki z1000 buna en iyi örnek. susturucular yanda ve oldukça seksi duruyor...
Başa dön
volkan_727 Çevrimdışı volkan_727 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.09.2003 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence görüntü olarak yanda olmasi daha güzel...
ama özellikle güvenlik bakimindan kuyrukta olmasi daha iyi.Artci nin kazayla egzoza dokunup yanmasi sikca rastlanir.Bir de Allah korusun motor saga devrilipte ayak o civarlarda kalirsa cok kötü bisey...

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
apoozenc
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 22.09.2003 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç egzoz olmasa daha iyi ama, bu defa da makine çatlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
apoozenc Çevrimdışı apoozenc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 22.09.2003 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kuyruktan tek egzoz olmasinda...kopegin anusu gibi duruyor arkadan bakinca... Çok gülüyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 22.09.2003 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yararlari , eksozun borulari daha uzun oldugu icin biraz daha fazla güc veriyor vede yarishalinde eksozun yere sürtme imkani sifir oluyor
zarari, en büyük zarari da kuyruktan olan eksozlar cok agir oluyor
Valla ben Aytunc un yalancisiyim
o söyledi ben yazdim Çok gülüyorum
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
soulless
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2003 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben buraya bır seyler yazmıstım gunduz ama aksam kaybolmus alla alla.neyse bıldıgım kadarıyla eksoz kuyrukta olunca arkada oturan ıcın tıtresım ve vıbrasyon gıbı problemler yasanıyormus.bırde kuyruktan eksoz olunca seslı ve performans eksozları nasıl takılıyor yada uretılıyormu mesela ben hıc bu sekılde akropovich yada yoşi görmedim bilen varmı?yoksa standartmı kullanmak zorunda kalınıyor
Başa dön
soulless Çevrimdışı soulless Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 22.09.2003 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soulless demiş ki:
ben buraya bır seyler yazmıstım gunduz ama aksam kaybolmus alla alla.

İmkan yok..
Diğer soruna gelince tabiki egzoz üretici firmaları bu modeller için egzoz üretiyolar yoksa nasıl para kazanacaklar çünkü bütün supersport lar kuyruktan egzoz a döndü,dönmeyenlerde bidahaki sene kesin kuyruktan yapacaklar..Vibrasyon ve titreşimde arkadan oturan için söz konusu degil..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2003 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı sen hıc ducati nin arkasına bınmedın sanırım bır dene de tıtresımı gor.resmen poponun altında bır seyler oynuyor...bu arada sanırım bu yenı model 1000r ve r1 ıcın seneyı beklemek gerekıcek eksoz ıcın.
Başa dön
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 23.09.2003 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ducatinin arkasina binince tabii titresim olur nede olsa 2 silindirli motor sallanmasi titremesi gayet normal Gülümsüyorum 4 silindirli motorda yapmaz onu.

Eksoza gelince Akrapovic vede Leovinci firmalari mesela CBR 600 RR icin eksoz satiyorlar yeni 2004 motorlar icinde yapilacak vede bunlar genelde motorlar piyasaya cikar cikmaz en gec 2-3 ay sonra satisa sunuluyor
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 23.09.2003 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Cbr600 RR ın arkasında hiç böyle bir problem yaşamadım..Arkadaşım Cenk te var onada sordum ..kesinlikle öyle bir titreme olmadıgını söyledi.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 23.09.2003 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuyrukta egzoz zararı..motordan çıkan bütün egzoz gazınarkadan takip edenin yüzüne çarpıyo dikkat zehirlenebilirsiniz (denemesini yaptım)
sonuç:bahçeli7 de (ankaralılar bilir) karizmayı çizdiriyoduk azkalsın Çok gülüyorum
faydası ise yarışlarda yere sürtmemesi olabilir
Başa dön
NeBu_La Çevrimdışı NeBu_La Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal