Tarih: 16.12.2005 - 19:25 Mesaj konusu: [b]oldman2003 ve son motoru KLR 650[/b]
""written by cycle-RR""
2004 yılında ufak tefek maviş bir scooter la motor dünyasına tekrar dönen vedat abimiz, namı diğer "oldman2003", hızını alamayıp kawa er5 almış daha da hızını alamayıp geçen gün bir KLR650 ye kavuşmuştur.
evet şimdi objektiflerimizi Ulusan Motor'a çevirelim,
tükkanın önünde heyacanlı bir bekleyiş içinde olan vedat abimiz -yüzünde mesut bir gülümseme- yanında ali bey ve ustamız nail amca
nail amcanın kutuyu parçalayışını ve ali beyin maket bıçağıyla kutuya girişini şaka zanneden vedat abimiz, olayı idrak edince --hööööyt diye araya girer ve motorununun ambalajını şefkatle açmaya başlar
motoru emniyete aldıktan ve ali beyi de olay mahallinden uzaklaştırdıktan sonra nail amcanın hünerli ellerinde motorunun oluşumunu izler.
oldman2003 burada cigarasını yakmış, bir yandan keyifle motoru seyretmekte, bir yandan da -ulen seneye ne alsak acep diye, düşünmektedir.
son parçalar da takılırken -hele bir de ben el atam, diyerekten motoru tuutuğu gibi kaldırır ve olaya yardımcı olur.
tam teçhizatlı motorcu abimiz (ki göğsünde ki alet edavattan anlaşılacağı gibi, -bilumum anahtar, çakı, büyüteç, düdük, mobil telefon, şişe açacağı, güreş müsabakalarında kazanılan madalyalar vb...-
ve nail abi.
motor yere indikten sonra, sele yüksekliğiyle, kendi bacak boyunu oranlayan vedat abimiz --ülen iyi hoş motoru aldık da, nası binecez ki bunun üstüne, diyerekten hülyalara dalmıştır...
ve mutlu son :MTR:
tüm motordelisi ekibi olarak vedat abimize hayırlı olsun der, kazasız belasız sürüşler dileriz. :alkış
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 16.12.2005 - 19:29 Mesaj konusu:
heytttt be oldman abim yakisir, hayirli olsun , kazasiz belasiz surusler, bu arada 2005 model oldugu icin artik oldman2005 olarak nikini degistir bence Yeni motorunla guzel gezi raporlarini bekliyoruz
Bu arada motoru aldigin yer cok profesyonel gozukuyor bakarsin ben de oradan alirim _________________
Abi çok güzel duruyor makine ya çok hayırlı olsun..BU arada UzayKisi abi sanırım ruhsata 2006 diye geçiyor aralık ayında alınan motorlar..o yüzden oldman2006 olsun _________________
[/url]
Tarih: 16.12.2005 - 19:43 Mesaj konusu:
Sn. UzayKisi,
Öncelikle ilginize teşekkür ederim... Ancak rumuzumu değiştirme gibi bir niyetim yok...
Şöyle ki; "oldman" yaşım itibariyle tercih edilmiş olup, "2003" yılında da tekrar vahi gelip yeniden motorculuğa döndüğüm için rumuzum "oldman2003" olmuştur...
Bu vesile ile tanrının herkese gönlündeki motoru vermesini diliyorum...
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 16.12.2005 - 19:50 Mesaj konusu:
Alıntı:
Sn. UzayKisi,
Öncelikle ilginize teşekkür ederim... Ancak rumuzumu değiştirme gibi bir niyetim yok...
Şöyle ki; "oldman" yaşım itibariyle tercih edilmiş olup, "2003" yılında da tekrar vahi gelip yeniden motorculuğa döndüğüm için rumuzum "oldman2003" olmuştur...
Bu vesile ile tanrının herkese gönlündeki motoru vermesini diliyorum
oldman abi biliyorum saka yapiyorum bu arada guzel duana anim diyor su an tum MD, ayrica abi sayin mayin de me yaa ne o sizli bizli _________________
En son UZAY tarafından 16.12.2005 - 19:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 16.12.2005 - 20:03 Mesaj konusu:
hayırlısı olsun oldman ağbiciğim. allah kaza bela vermesin. amin. 1 tur istiyorum bak ona göre. :md: _________________ cemil ALTUNBA?
YA?:25 YSTANBUL
YSTYKBAL MOBYLYA
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız