Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI

ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Zorba-
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 18.12.2005 - 21:01    Mesaj konusu: ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet sonunda Ankara ekibi, hafta içi bozulan moralini,
kırsal alana çıkarak mücadelesine oksijen, doğa ve birlik motivasyonunu alarak devam ettirmeğe karar verdi.
Motorlar çalışana kadar bu tür etkinlikler legal olarak devam edecektir.
İlk program Kazan daki ,Emrahın bag evinde örgütsel bir biçimde,
yılbaşı kutlamaları ile başlayacak.Meze yapımı işi Yasemin, Katalitik soba temini işi Göksel, Tv temin işi Hakan ,dansöz temin işi Burçin,
sevişme temin işi Erkan, ışık ve ses düzeni temin işleride guruptaki diğer elemanlar tarafından yapılmak üzere herkes akşam
17 sıralarında hücerlerine intikal etti.
ilk resim buluşma yerimizden.4 teker le organize olan ekip ,arabalara dağılma planı yapıyor.
Az sonra kırsal alandaki mevizlerimze yerleşicez. Gülümsüyorum Çok gülüyorum

darbeci lider dae

Kırsala çıkmak zormuş.Yatırın üstünde bir mola verdik.yagmur çiseliyor.Ne kada çıkacagımız daha belli degil.Az sonra dolu yağmaya başlayacak.

Erkan yeni bir proje peşinde, hadi hayırlsı.

VE BU GURUP GÖZDEN KAYBOLUYOR.BAKALIM BİDA GÖREBELİCEKMİYİZ.!!! :alkış :alkış
Başa dön
Zorba- Çevrimdışı Zorba- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 18.12.2005 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bır dakıka yaa neden oralara motorla gıdemıyorsunuz kı? bak uzuldum kırsal alan deyınce enduro resımlerı beklıyordum oysakı, neyse Ankara MD yıne de Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.12.2005 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Meze yapımı işi Yasemin, Katalitik soba temini işi Göksel, Tv temin işi Hakan ,dansöz temin işi Burçin,
sevişme temin işi Erkan,

Sevişme temin işi derken.... :md:
atakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 18.12.2005 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohh ohh ne güzel, resimleri koyunda rahatlayalım derken valla görünce çatladım ne yalan söyleyim Çok gülüyorum Güzel bir doğa gezintisi yapmışsınız ayaklarınıza sağlık. Arkadaşlar aranızda olmayı çok isterdik. Resimlerle teselli bulalım bu seferde, nasıl olsa Erkan dan böyle fikirler çok çıkar bir dahakine katılırız bizde :alkış :alkış :alkış
Hakan abi resimler için eline sağlık

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Ya anlayamadığım bizim bu okan hep niye arkalarda kaldı gencecikte çocuk bir sebebimi var acaba Gülümsüyorum
Başa dön
atakan Çevrimdışı atakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gceterez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-ODTÜ

MesajTarih: 18.12.2005 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper demiş ki:
Alıntı:

Meze yapımı işi Yasemin, Katalitik soba temini işi Göksel, Tv temin işi Hakan ,dansöz temin işi Burçin,
sevişme temin işi Erkan,

Sevişme temin işi derken.... :md:

aaa ankara md birbiriyle çookk kaynaşık bir md topluluğudur 8)
bu kaynaşmayı da sevişmemize borçluyuz.
Merak edenleri,kaynaşmak isteyneleri aramıza bekliyoruz..

abi legal ne demek??

:md: :md: Orda anarşik dae ve oki varken bu münmkün mü Çok gülüyorum

Ayırıca Jackhummer.ı niye götürdünüz oraya Üzgünüm Fight Club'tan bilmiyomusunuz,oksijen çok iyi kafa yapar :md: bizimki yine dağıtmadı di mi :P :P
Başa dön
gceterez Çevrimdışı gceterez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
atakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.12.2005 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Abi demiş ki
Alıntı:

Erkan yeni bir proje peşinde, hadi hayırlsı.

Erkan kesin yılbaşı için çam ağacını burdan nasıl keser götürürüm diye düşünüyordur

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ARkadaşlar bu topicktede sevişme muhabbetine odaklanmayalım lutfen (Ah Erkan Ah dilini eşşek arısı soksaydıda söylemeseydin şu lafı Çok gülüyorum )

En son atakan tarafından 18.12.2005 - 22:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
atakan Çevrimdışı atakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mustiRR
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.12.2005 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kutlarım zisi doğa içinde böyle bir gezinti süper olmuş darısı istanbulda bizim için tabiki mangal şovuyla Dil çıkarıyorum
Başa dön
mustiRR Çevrimdışı mustiRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.12.2005 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beni cagırmıyorlarki Ankara'ya falan giderken.Yoksa gelecegim ama hep bensiz gittiler.Ayak uyduramassın bize deyip bırakıyorlar beni..
Duca
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.12.2005 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla bende camur icinde endurolar bekliyodum ne soyliyim hayal kirikligina ugradim. Ağlıyorum
Ama belliki eglenmissiniz. :alkış
Başa dön
Duca Çevrimdışı Duca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zorba-
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malsef bir enduro veya kros çalışması olmadı.Çünkü takımda herkeste enduro yok. Treking yaptık.makinaların hepsi 10 cc ve 1/2 beygir gücünde idi.Bunun için tüm motorseverlerden özür dileriz.
Başa dön
Zorba- Çevrimdışı Zorba- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 19.12.2005 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi motorlar nerede :md:

Ben motor resimleri bekliyordum ama bi baktım arabalar var :md:

Neyse güzel bir doğa gezisi olmuş Dil çıkarıyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 19.12.2005 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir doğa gezisi olmuş gibi gözüküo 8)

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46CeM46 demiş ki:,
Alıntı:

Abi motorlar nerede

6 aydır motor resmine boğduk topicleri, bir kere yürüyelim dedik ondada, millet, hemen isyan etti. NANKÖRLÜK, etmeyin kardeşim bize Çok gülüyorum Çok gülüyorum ,

Bu sitede bir tek nankör grup var oda biziz. Kimse bu ünvanımızı elimizden alamaz. Çok gülüyorum

Yaşasın Nankör Moturcular, Dil çıkarıyorum
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimleri görünce hayal kırıklığına uğradım... Motorsuz ilerleyen bir kafile...

Hele hele Tenere600 beni iyice şaşırttı...

Bu ne hal arkadaşlar? Herkes arabaya binebilir, herhangi bir engeli yoksa da yürüyebilir... Trekking miş !!!

Rüyam da görsem inanmazdım... Neyse yine de hayırlısı olsun...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oki
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aNKaRa

MesajTarih: 19.12.2005 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atakan demiş ki:

Ya anlayamadığım bizim bu okan hep niye arkalarda kaldı gencecikte çocuk bir sebebimi var acaba Gülümsüyorum

bekir abicim yaşlılık diyelim istersen... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oki Çevrimdışı oki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal