Tarih: 18.12.2005 - 21:01 Mesaj konusu: ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI
Evet sonunda Ankara ekibi, hafta içi bozulan moralini,
kırsal alana çıkarak mücadelesine oksijen, doğa ve birlik motivasyonunu alarak devam ettirmeğe karar verdi.
Motorlar çalışana kadar bu tür etkinlikler legal olarak devam edecektir.
İlk program Kazan daki ,Emrahın bag evinde örgütsel bir biçimde,
yılbaşı kutlamaları ile başlayacak.Meze yapımı işi Yasemin, Katalitik soba temini işi Göksel, Tv temin işi Hakan ,dansöz temin işi Burçin,
sevişme temin işi Erkan, ışık ve ses düzeni temin işleride guruptaki diğer elemanlar tarafından yapılmak üzere herkes akşam
17 sıralarında hücerlerine intikal etti.
ilk resim buluşma yerimizden.4 teker le organize olan ekip ,arabalara dağılma planı yapıyor.
Az sonra kırsal alandaki mevizlerimze yerleşicez.
darbeci lider dae
Kırsala çıkmak zormuş.Yatırın üstünde bir mola verdik.yagmur çiseliyor.Ne kada çıkacagımız daha belli degil.Az sonra dolu yağmaya başlayacak.
Erkan yeni bir proje peşinde, hadi hayırlsı.
VE BU GURUP GÖZDEN KAYBOLUYOR.BAKALIM BİDA GÖREBELİCEKMİYİZ.!!! :alkış :alkış
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 18.12.2005 - 21:10 Mesaj konusu:
bır dakıka yaa neden oralara motorla gıdemıyorsunuz kı? bak uzuldum kırsal alan deyınce enduro resımlerı beklıyordum oysakı, neyse Ankara MD yıne de _________________
ohh ohh ne güzel, resimleri koyunda rahatlayalım derken valla görünce çatladım ne yalan söyleyim Güzel bir doğa gezintisi yapmışsınız ayaklarınıza sağlık. Arkadaşlar aranızda olmayı çok isterdik. Resimlerle teselli bulalım bu seferde, nasıl olsa Erkan dan böyle fikirler çok çıkar bir dahakine katılırız bizde :alkış :alkış :alkış
Hakan abi resimler için eline sağlık
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Ya anlayamadığım bizim bu okan hep niye arkalarda kaldı gencecikte çocuk bir sebebimi var acaba
Tarih: 18.12.2005 - 22:19 Mesaj konusu:
alenalper demiş ki:
Alıntı:
Meze yapımı işi Yasemin, Katalitik soba temini işi Göksel, Tv temin işi Hakan ,dansöz temin işi Burçin,
sevişme temin işi Erkan,
Sevişme temin işi derken.... :md:
aaa ankara md birbiriyle çookk kaynaşık bir md topluluğudur 8)
bu kaynaşmayı da sevişmemize borçluyuz.
Merak edenleri,kaynaşmak isteyneleri aramıza bekliyoruz..
abi legal ne demek??
:md: :md: Orda anarşik dae ve oki varken bu münmkün mü
Ayırıca Jackhummer.ı niye götürdünüz oraya Fight Club'tan bilmiyomusunuz,oksijen çok iyi kafa yapar :md: bizimki yine dağıtmadı di mi :P :P
malsef bir enduro veya kros çalışması olmadı.Çünkü takımda herkeste enduro yok. Treking yaptık.makinaların hepsi 10 cc ve 1/2 beygir gücünde idi.Bunun için tüm motorseverlerden özür dileriz.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız