Tarih: 19.12.2005 - 19:18 Mesaj konusu: Ankara MD ve MDSK Toplantısı 22 Aralık Perşembe
Ankaralı MD üyeleri, bu hafta toplantı topiğini ben açıyorum. Zira Ankara MD için bir aksiyon almak şart oldu.
Yer: PİRATES CAFE&BAR
4.Cad. 61. Sok. No:6 EMEK-ANKARA
(312)2229999
SAAT 20:00
Ankara'da MD portalında olan herkes ve MDSK üyeleri davetlidir.
MDSK üyelerine Mail aracılığıyla toplantı bildirilecektir.
MDSK üyelerinden ricam toplantıya saat 19:30 da katılmaları olacaktır, zaten az kişi olduğumuz için 20-25 dk arası bir durum değerlendirmesi yapmamız yeterli olacaktır.
Ankara'dan yeni katılacak olan üyeler 05362777716'dan beni arayıp daha ayrıntılı bilgi alabilirler.
Ulaş. _________________ Objects in the mirror may appear closer than they are.
ben kurtlar vadısını ızlıcem sıze ıı eglenceler kurtlar vadısı bıttıkten sonra her gezıde yanınzdaım _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Tarih: 19.12.2005 - 22:53 Mesaj konusu: Re: Ankara MD ve MDSK Toplantısı 22 Aralık Perşembe
ANKARA MD nin buluşma organizasyonu topicinde alakasız yazılarınız silinmiştir.
MD WEBTEAM _________________ "Hiçbir ?ey ummady?yn sürece her ?eye sahipsin" BUDDHA
Tarih: 20.12.2005 - 01:17 Mesaj konusu:
Sanırım bu toplantıda bir çok konuya açıklık getirilir,bu arada başka topiclerde olayların muhattabı kişlerde katılırsa daha iyi olur..
Kulüp ve büyük grupların hep içinde olan bişey vardır..En güzel kararlar büyük fikir çatışmalrının sonucunda çıkar..
Kulüp ve derneklerin olagan toplantılarında saygı çerçevesinde sonuna kadar tartışın,tartışınki güzel şeyler ortaya çıksın..Ama saygıyı hiç bir zaman kaybetmeyin. _________________
teşekkürler hakan:)
mdsk üyelerine telefonla bilgi verdim...
maillede yolluyorum.
md ve mdsk oluşumu için çok önemli bir toplantı olacaktır.
İlgili herkesei bekliyorum... _________________ Objects in the mirror may appear closer than they are.
eleştiri değil sakın yanlış anlamayın sadece bir öneri, işlerin daha iyi olabilmesi için küçük nüanslar, bu mesajıma kımse cevap vermek durumunda da degıl . . . ama bu konuda sessız kalmak hos olmayacak gıbı . . .
Öncelikle tüm bu arkadaşlıkların oluşumunda, güzel dostlukların yaşanmasında ve bir ekip oluşmasındaki MD kurucusunun katkılarını görmezden gelmek mümkün değil, amacı ne olursa olsun bır sekılde buna vesıle oldu ve olmaya da devam edecek, çünkü bu hem kurucu hem de dostluklar kurmaya bir yerlere ait olmaya çalışan ve hak eden, ait olduğunu hissettiği yerin haklarını sonuna kadar korumaya çalışan insanların menfaatinedir. Belli ki Ankara MD'ye bir başkan, sorumlu müdür adına ne derseniz deyın bir baş seçılmeye çalışıldı, bu da organize olmanın ve elinin altındaki insanları biryerlere yönlendirmenin yoludur, hepimiz biraz idarecilikten anlarız değil mi . . ama bunu yaparken eğer bu grubu doğru yönlendirirseniz insanları karşınıza almamış olursunuz bunun için de grubu oluşturan insanların düşüncelerini göz önünde bulundurmanda fayda var . . . bu ekıbı olusturan arkadaslarımın, abılerımın, ablalarımın, ve de kardeslerımın tamamı gayet efendı aklı basında ınsanlar, bu yuzden bu farklı ınsanlara farklı yaklasımlar gerekmektedır, bu da nasıl yapılabılır, tabıı kı bıraz empati kurarak, ve de daha hosgorulu davranarak . . maalesef bu motor grubunun da dıgerlerınden pek de farklı olmayacagı ve belırlı olculerde admin'in goruslerıne uygun fikirler ureten ve bir anlamda iktidara boyun eğen ve paralel fikirde olan arkadasların birleştiği bir klup olmaktan öte gidemeyeceği anlaşıldı yanı en azından benım anladıgım o . . . lütfen daha köşesiz tavırlar takınalım ve birbirimize hosgorulu davranalım, bunu en cok da kurucunun yapması lazım . .. yanı sımdı bu KONU'DA flynaked'ın yazısını engellemek kimseyı yuceltmez . . . bu arkadasımızla bır dostlugum, iş ilişkim oldugundan dolayı bu yazıyı yazmıyorum, işi basından berı takıp eden ve işin basından berı bu işin daha yumuşak yollarla halledılmesı gerektigini dusunen biriyim . . . kimseyi kırmazsan arkandan daha cok ınsan gelır . . .kırılması gerekenı kırarsın tabıı kı de ama hem ifade özgurlugundan bahsedıp hem de bırılerının yazılarını engellemek bıze yakısan bır tavır degıl kimse kimseye küfretmiyor en nihayetınde, kimsenın kişilik haklarına da bır saygısızlık yok o zaman sorun nedır . . . sorunun halletmemk adına MD kurucusu der kı ; benım sectıgım, ya da daha önceki ekibin sectıgı Ankara MD sorumlusu bu adamdır, insanları bu arkadaş bir araya getirip huzurla motora binmelerini ve MD olmanın ayrıcalıklarını yaşatabılıyorsa, kendini bilen her arkadaşım zaten bu arkadaşımızı lider olarak görecektir, aksi takdirde kimse bu Portala mecbur değil, kimse başka herhangi bir portala da mecbur değil ama ben arkadaşlıklarıma mecburum ve bunu kimsenın bozmasına da izin veremem. . . . Ulaş kardeşim bu grubun liderliğini yapabilecek kabiliyet ve isteğe sahiptir, ki anladığım kadarıyla şimdiye dek Ankara MD sorumluluğunu almaya çalışmış bir insandır . . . İlle de biri önder, lider olacaksa Ulaş olsun, biz zaten bir şekilde toplanıp sağa sola giderken birbirimize haber verip toplu halde motora binmenin tadına varıyoruz . . . lütfen fevri tavırlarla kim olursak olalım[çağla lafım sana degıl alınma sakın] bu ekıbın huzurunu kacırmayalım . . . bu kimseye fayda getırmez . . .yapıcı olursak karşılığında da yapıcı tavırlar goruruz. . . ne kadar ekmek o kadar köfte demiş değil mi birileri . . .
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
hadi millet alınganlık yapmanın küsmenin de bir anlamı yok . . . KONU'ya katılım yapalım ve toplanalım . . . . :öfke: :öfke: :öfke: :öfke: :öfke: _________________ Nerede o yi?itler ki gür
Sesleri ülkeyi bürür
Yürü dese da?lar yürür
Dur dese kalpler durur.
doksanalti, makul ve mantikli seyler yazmissin, benim dusuncelerim ile ayni dogrultuda. butun yazilanlari MD'den takip ettim, yorum yazmadim cunku butun Ankara MD uyeleri benim icin ayni degere ve oneme sahip kisiler, iclerinden birilerine ne uzagim ne de digerlerinden daha yakinim. grup faaliyetlerine uzak kaliyor gibi gorunsem de benim oncelikli amacim bu grupla birlikte daha cok motor uzerinde paylasimlarim olmasidir. mevsim nedeniyle de motorlar genelde yattigi icin ben de kabuguma cekilmis durumdayim. bana gore herkes hakli ama orta yolda bulusmak gereklidir. kotu sozler sarfedildi belki ama herkes birbirinden ozur diler ve uzlasmaya calisilirirsa bence sorunlar buyuk olcude ortadan kalkar.
benim onumde giden her motor benim icin bir oncu ya da lider olabilir, pesine takilir giderim. yeterki nereye gidildigini bileyim. :MTR: :MTR: _________________ Aprilia Pegaso Trail
Ankara - Keçiören
hepinize iyi eğlenceler umarım toplanıp güzel dakikalar geçirirsiniz ve aranızda yaşanan tüm sorunlarınızı çözmüş olursunuz ve bir kes daha MD kardeşliği kanıtlanmış olur..
Hollivud sineması ayağımıza gelmıs yaw baska tarihmi bulamadınız. her zaman diorum kardesım persembeye koymayın dıe yAWW!
Dostum benim zaten bu kurtlar vadisi-şampiyonalar ligi vs konularla ilgili yapacak birşey yok herkes seyrediyor ancak sen saat 19:30 da orada olda kısa bir toplantı olacak zaten.Yetişirsin tv'ye. Kırk yılda birşey istedik yani :)ben sana çatıracam dev ekrandan seyrederiz toplatıdan sonra.
Barış ilgine alakana sevgine dostluğuna teşekkürler, söylediklerinden kendime gereken dersleri alıyorum merak etme. Komutanım seni de bekliyorum toplantıya yere inersen tabii, cd arabada bozulacak valla...Pedrosa'nın kupasını kaldırırken çekmişiz seni:) mdye koysak olay olur herhalde....Neysem sen gelirsen eğer şu bizim fotoları da getirsen diyorum. görüşlerin için tekrar saolasın _________________ Objects in the mirror may appear closer than they are.
ulas bazi kisisel sebeplerden ötürü toplantiya gelmiyecegim. sonradan bana 'gelicem diyip gelmedin' demeyesin diye haber veriyorum... _________________ -------------hyosung gv 250---------------
---------------06 af 8374-------------------
>>FaRyNyZ aÇyK GaZyNyZ KySyK oLSuN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız