Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD ve MDSK Toplantısı 22 Aralık Perşembe

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD ve MDSK Toplantısı 22 Aralık Perşembe

Ankara MD ve MDSK Toplantısı 22 Aralık Perşembe
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sylverio
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.12.2005 - 19:18    Mesaj konusu: Ankara MD ve MDSK Toplantısı 22 Aralık Perşembe Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankaralı MD üyeleri, bu hafta toplantı topiğini ben açıyorum. Zira Ankara MD için bir aksiyon almak şart oldu.
Yer: PİRATES CAFE&BAR
4.Cad. 61. Sok. No:6 EMEK-ANKARA
(312)2229999
SAAT 20:00
Ankara'da MD portalında olan herkes ve MDSK üyeleri davetlidir.
MDSK üyelerine Mail aracılığıyla toplantı bildirilecektir.
MDSK üyelerinden ricam toplantıya saat 19:30 da katılmaları olacaktır, zaten az kişi olduğumuz için 20-25 dk arası bir durum değerlendirmesi yapmamız yeterli olacaktır.
Ankara'dan yeni katılacak olan üyeler 05362777716'dan beni arayıp daha ayrıntılı bilgi alabilirler.
Ulaş.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 19.12.2005 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kurtlar vadısını ızlıcem sıze ıı eglenceler kurtlar vadısı bıttıkten sonra her gezıde yanınzdaım
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 19.12.2005 - 22:53    Mesaj konusu: Re: Ankara MD ve MDSK Toplantısı 22 Aralık Perşembe Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ANKARA MD nin buluşma organizasyonu topicinde alakasız yazılarınız silinmiştir.
MD WEBTEAM

Ankara Kale Grubu
Başa dön
flynaked Çevrimdışı flynaked Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.12.2005 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım bu toplantıda bir çok konuya açıklık getirilir,bu arada başka topiclerde olayların muhattabı kişlerde katılırsa daha iyi olur..
Kulüp ve büyük grupların hep içinde olan bişey vardır..En güzel kararlar büyük fikir çatışmalrının sonucunda çıkar..
Kulüp ve derneklerin olagan toplantılarında saygı çerçevesinde sonuna kadar tartışın,tartışınki güzel şeyler ortaya çıksın..Ama saygıyı hiç bir zaman kaybetmeyin.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.12.2005 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler hakan:)
mdsk üyelerine telefonla bilgi verdim...
maillede yolluyorum.
md ve mdsk oluşumu için çok önemli bir toplantı olacaktır.
İlgili herkesei bekliyorum...
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 20.12.2005 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulaş sen dogru olanını yapıyorsun,
Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 21.12.2005 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eleştiri değil sakın yanlış anlamayın sadece bir öneri, işlerin daha iyi olabilmesi için küçük nüanslar, bu mesajıma kımse cevap vermek durumunda da degıl . . . ama bu konuda sessız kalmak hos olmayacak gıbı . . .
Öncelikle tüm bu arkadaşlıkların oluşumunda, güzel dostlukların yaşanmasında ve bir ekip oluşmasındaki MD kurucusunun katkılarını görmezden gelmek mümkün değil, amacı ne olursa olsun bır sekılde buna vesıle oldu ve olmaya da devam edecek, çünkü bu hem kurucu hem de dostluklar kurmaya bir yerlere ait olmaya çalışan ve hak eden, ait olduğunu hissettiği yerin haklarını sonuna kadar korumaya çalışan insanların menfaatinedir. Belli ki Ankara MD'ye bir başkan, sorumlu müdür adına ne derseniz deyın bir baş seçılmeye çalışıldı, bu da organize olmanın ve elinin altındaki insanları biryerlere yönlendirmenin yoludur, hepimiz biraz idarecilikten anlarız değil mi . . ama bunu yaparken eğer bu grubu doğru yönlendirirseniz insanları karşınıza almamış olursunuz bunun için de grubu oluşturan insanların düşüncelerini göz önünde bulundurmanda fayda var . . . bu ekıbı olusturan arkadaslarımın, abılerımın, ablalarımın, ve de kardeslerımın tamamı gayet efendı aklı basında ınsanlar, bu yuzden bu farklı ınsanlara farklı yaklasımlar gerekmektedır, bu da nasıl yapılabılır, tabıı kı bıraz empati kurarak, ve de daha hosgorulu davranarak . . maalesef bu motor grubunun da dıgerlerınden pek de farklı olmayacagı ve belırlı olculerde admin'in goruslerıne uygun fikirler ureten ve bir anlamda iktidara boyun eğen ve paralel fikirde olan arkadasların birleştiği bir klup olmaktan öte gidemeyeceği anlaşıldı yanı en azından benım anladıgım o . . . lütfen daha köşesiz tavırlar takınalım ve birbirimize hosgorulu davranalım, bunu en cok da kurucunun yapması lazım . .. yanı sımdı bu KONU'DA flynaked'ın yazısını engellemek kimseyı yuceltmez . . . bu arkadasımızla bır dostlugum, iş ilişkim oldugundan dolayı bu yazıyı yazmıyorum, işi basından berı takıp eden ve işin basından berı bu işin daha yumuşak yollarla halledılmesı gerektigini dusunen biriyim . . . kimseyi kırmazsan arkandan daha cok ınsan gelır . . .kırılması gerekenı kırarsın tabıı kı de ama hem ifade özgurlugundan bahsedıp hem de bırılerının yazılarını engellemek bıze yakısan bır tavır degıl kimse kimseye küfretmiyor en nihayetınde, kimsenın kişilik haklarına da bır saygısızlık yok o zaman sorun nedır . . . sorunun halletmemk adına MD kurucusu der kı ; benım sectıgım, ya da daha önceki ekibin sectıgı Ankara MD sorumlusu bu adamdır, insanları bu arkadaş bir araya getirip huzurla motora binmelerini ve MD olmanın ayrıcalıklarını yaşatabılıyorsa, kendini bilen her arkadaşım zaten bu arkadaşımızı lider olarak görecektir, aksi takdirde kimse bu Portala mecbur değil, kimse başka herhangi bir portala da mecbur değil ama ben arkadaşlıklarıma mecburum ve bunu kimsenın bozmasına da izin veremem. . . . Ulaş kardeşim bu grubun liderliğini yapabilecek kabiliyet ve isteğe sahiptir, ki anladığım kadarıyla şimdiye dek Ankara MD sorumluluğunu almaya çalışmış bir insandır . . . İlle de biri önder, lider olacaksa Ulaş olsun, biz zaten bir şekilde toplanıp sağa sola giderken birbirimize haber verip toplu halde motora binmenin tadına varıyoruz . . . lütfen fevri tavırlarla kim olursak olalım[çağla lafım sana degıl alınma sakın] bu ekıbın huzurunu kacırmayalım . . . bu kimseye fayda getırmez . . .yapıcı olursak karşılığında da yapıcı tavırlar goruruz. . . ne kadar ekmek o kadar köfte demiş değil mi birileri . . . Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

hadi millet alınganlık yapmanın küsmenin de bir anlamı yok . . . KONU'ya katılım yapalım ve toplanalım . . . . :öfke: :öfke: :öfke: :öfke: :öfke:
Dur dese kalpler durur.
Başa dön
doksanalti Çevrimdışı doksanalti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
enDo
Üye
Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doksanalti, makul ve mantikli seyler yazmissin, benim dusuncelerim ile ayni dogrultuda. butun yazilanlari MD'den takip ettim, yorum yazmadim cunku butun Ankara MD uyeleri benim icin ayni degere ve oneme sahip kisiler, iclerinden birilerine ne uzagim ne de digerlerinden daha yakinim. grup faaliyetlerine uzak kaliyor gibi gorunsem de benim oncelikli amacim bu grupla birlikte daha cok motor uzerinde paylasimlarim olmasidir. mevsim nedeniyle de motorlar genelde yattigi icin ben de kabuguma cekilmis durumdayim. bana gore herkes hakli ama orta yolda bulusmak gereklidir. kotu sozler sarfedildi belki ama herkes birbirinden ozur diler ve uzlasmaya calisilirirsa bence sorunlar buyuk olcude ortadan kalkar.
benim onumde giden her motor benim icin bir oncu ya da lider olabilir, pesine takilir giderim. yeterki nereye gidildigini bileyim. :MTR: :MTR:
enDo Çevrimdışı enDo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 21.12.2005 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doksanalti, enDo, herkez sizin gibi düşünse zaten ortada hiç bir problem kalmayacak..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALevLeRiN DiYaRyNDaN

MesajTarih: 21.12.2005 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize iyi eğlenceler umarım toplanıp güzel dakikalar geçirirsiniz ve aranızda yaşanan tüm sorunlarınızı çözmüş olursunuz ve bir kes daha MD kardeşliği kanıtlanmış olur..

saygılarımla... Dil çıkarıyorum

DJ___SuSKuN___@hotmail.com
Başa dön
DeViL_125 Çevrimdışı DeViL_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
AteSh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara,TR

MesajTarih: 21.12.2005 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

perşembe akşamı kurtlar vadısı var arkadaş nası gelcez valla gelmem ANDY GARCİA nın oynadığı bolum hemde billa gelmem koskoca Hollivud sineması ayağımıza gelmıs yaw baska tarihmi bulamadınız. her zaman diorum kardesım persembeye koymayın dıe yAWW! :öfke:
Sylverio
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hollivud sineması ayağımıza gelmıs yaw baska tarihmi bulamadınız. her zaman diorum kardesım persembeye koymayın dıe yAWW!

Dostum benim zaten bu kurtlar vadisi-şampiyonalar ligi vs konularla ilgili yapacak birşey yok herkes seyrediyor ancak sen saat 19:30 da orada olda kısa bir toplantı olacak zaten.Yetişirsin tv'ye. Kırk yılda birşey istedik yani :)ben sana çatıracam dev ekrandan seyrederiz toplatıdan sonra.

Barış ilgine alakana sevgine dostluğuna teşekkürler, söylediklerinden kendime gereken dersleri alıyorum merak etme. Komutanım seni de bekliyorum toplantıya Gülümsüyorum yere inersen tabii, cd arabada bozulacak valla...Pedrosa'nın kupasını kaldırırken çekmişiz seni:) mdye koysak olay olur herhalde....Neysem sen gelirsen eğer şu bizim fotoları da getirsen diyorum. görüşlerin için tekrar saolasın
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.12.2005 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulas bazi kisisel sebeplerden ötürü toplantiya gelmiyecegim. sonradan bana 'gelicem diyip gelmedin' demeyesin diye haber veriyorum...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2005 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasıl geçti toplantı? Fotoğraf yok mu? Kusura bakmayın ben gelemedim Gülümsüyorum
Wee-Strom Çevrimdışı Wee-Strom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dengesiz_timo
Üye
Üye

MesajTarih: 23.12.2005 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw bende gelemedim, kusura bakmayın malum Askerlik Çok gülüyorum,halbuki ne kadarda çok gelmek istiyordum Çok gülüyorum
Başa dön
dengesiz_timo Çevrimdışı dengesiz_timo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal