Tarih: 22.12.2005 - 12:35 Mesaj konusu: Bana Motosiklet'i anlatır mısın?
Senin için Motosiklet ne ifade ediyor?
Benim için;
Motosiklet yalnızların aracıdır .
icinde bir yerde gizli bir aşktır, yolların insanının aracidir bu .
Yollar gidildikçe, sevdada büyür kocaman olur.
Gidonu tutarken sanki bir sevgili,bir çocuk eli tutar gibi olursun,ısıtır içini.
Motorcu ise üzerinde kendini dunyanın en güçlü, en özgür insani sanabilir ki oyledir de .
Hıza , rüzgara , doğaya aşık ,düşünmeyi seven kalabalık gezen yalnızların aracıdır MOTOSİKLET.
Sizin için kimdir,nedir motosiklet? _________________
Tarih: 22.12.2005 - 12:41 Mesaj konusu:
motorsiklet aldatmayan ve aldatıldığında sana zehrini boşaltmayan sadık bir sevgilidir... _________________ Don´t be afraid of dark. Be afraid of what it hides.......
Tarih: 22.12.2005 - 13:06 Mesaj konusu:
Hep gitmek, bir yere varmak değil, yolda olmak demektir... Gittiğin ortamı hissettiren, senin yolda olduğunu hatırlatan bir özgürlük sembolüdür...
:MTR: _________________
Ne desem boş anlatamam ki....
YAFF bide cok para demek ya onuda yapıyım bunuda koyıyım çocuktan beter valla..Yeme yedir giyme giydir.... :-D :-D _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
En son DOUBLE_R_750 tarafından 22.12.2005 - 13:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 22.12.2005 - 13:16 Mesaj konusu:
motorsiklet benim için sadece bir araçtan hariç arkadaşım yoldaşım her şeyim motor olmadan benim ayaklarım yok sanki motorla örneğin yazın akşam üstü gezmeni üstüne hiç bir şeyi değişmem rüzgarın saçlarını havalandırması motor sesi bence motor tek kelimeyle ÖZGÜRLÜKTÜR !!! _________________ YOLUMUZA ÇİZGİ ÇEKENİN ASFALTINI SÖKER ATARIZ !!!
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 22.12.2005 - 13:20 Mesaj konusu:
benim için hayatın takendisidir ve biricik sırdaşım _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 22.12.2005 - 13:24 Mesaj konusu:
Offf offf , evde hatun çocuklar , evin düzeni hergün ihtiyaca göre değişiyor , bir aradığımı bulamıyorum , arabayı yıkatıyorum , içinde bisküvi bilmemne yeniyor , oda kendimin değil artık nihayet trafikçe çektiğimde cabası , motor öylemi ama tamamen benim , alır parlatırım , çantada ne var ne yok kimseyi ilgilendirmez , kimse hesap soramaz :muz: rüzgarla aramda kimse yok , park yeri derdimde yok , eh göçebe toplumdan gelmişiz , at-avrat-silah demişler , hatun var , silah derdimizde yok , atımızda motorumuz oldu artık ( yazın sattık ama , inşallah baharda yenisi olacak) _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 22.12.2005 - 13:32 Mesaj konusu:
ey guzel arkadaslarım!! motorsıklete bır takım canlı hıslerının yuklenmesı (sevgılım sırdasım gıbı) ne kadar mantıklı bılmıyorum, aldatmak aldatılmak gıbı kavramlar bence daha cok 'YUSUFLAMAKLA' ılgılı aslında bu sekılde davranarak 'lutfen benı dusurme hata yapsamda ıdare et bak ben de senıı dusrmemek ıcın elımden gelenı yapacagım' demeye benzıyor. Sonucta onu yoneten bızız. Ne kadar keyıf aldıgımız kendımızı ne kadar ozgur hıssettıgımızı anlatmaya gerek yok tabıı kı. Motoruma bınerım keyfıme bakarım _________________
en iyi moral veren arkadaştır bence çünkü moralim bozuk iken motorla gezersem her zman moralim yerine gelir bence sizde deneyin hava bozuk olaun yada olmasın.ona ne zman bir şey olsa içim acıyor yada kötü bakılmış bit motor görünce benim düşüncelerim bunlar
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız