Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bana Motosiklet'i anlatır mısın?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bana Motosiklet'i anlatır mısın?

Bana Motosiklet'i anlatır mısın?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.12.2005 - 12:35    Mesaj konusu: Bana Motosiklet'i anlatır mısın? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Senin için Motosiklet ne ifade ediyor?

Benim için;
Motosiklet yalnızların aracıdır .
icinde bir yerde gizli bir aşktır, yolların insanının aracidir bu .
Yollar gidildikçe, sevdada büyür kocaman olur.
Gidonu tutarken sanki bir sevgili,bir çocuk eli tutar gibi olursun,ısıtır içini.
Motorcu ise üzerinde kendini dunyanın en güçlü, en özgür insani sanabilir ki oyledir de .
Hıza , rüzgara , doğaya aşık ,düşünmeyi seven kalabalık gezen yalnızların aracıdır MOTOSİKLET.

Sizin için kimdir,nedir motosiklet?

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlizlik ve ozgurluk en iyi tanim bence Dil çıkarıyorumh oh

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
rahooooo_busa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.12.2005 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsiklet aldatmayan ve aldatıldığında sana zehrini boşaltmayan sadık bir sevgilidir...
_kurt_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya/side

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsiklet üzerindeyken özgürlüğü sana hissettiren ve ona iyi davrandığın zaman karşılığını sana fazlasıyla veren bir dost gibidir... :MTR:

Son Mesajdan 30 saniye:

2003 SUZUKI BANDIT600S (SATILIK)
2004 KAWASAKI ZX-6R (FULL SATILIK)
Başa dön
_kurt_ Çevrimdışı _kurt_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hep gitmek, bir yere varmak değil, yolda olmak demektir... Gittiğin ortamı hissettiren, senin yolda olduğunu hatırlatan bir özgürlük sembolüdür...
:MTR:
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anti depresan..............
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne desem boş anlatamam ki....
YAFF bide cok para demek ya onuda yapıyım bunuda koyıyım çocuktan beter valla..Yeme yedir giyme giydir.... :-D :-D

LEGENDS ARE NOT DIE...

En son DOUBLE_R_750 tarafından 22.12.2005 - 13:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsiklet benim için sadece bir araçtan hariç arkadaşım yoldaşım her şeyim motor olmadan benim ayaklarım yok sanki motorla örneğin yazın akşam üstü gezmeni üstüne hiç bir şeyi değişmem rüzgarın saçlarını havalandırması motor sesi bence motor tek kelimeyle ÖZGÜRLÜKTÜR !!!
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nemidir ZEVK,KORKU,ADRENALIN deposu insani yanliz birakmayan her istediginde yaninda olan ASKDIR,SEVGILIDIR aldatmaz ve seni uzmez!!!
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim için hayatın takendisidir ve biricik sırdaşım Dil çıkarıyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önemsediğim en önemli icat Motosiklettir...

Motosiklet = Özgürlük
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Offf offf , evde hatun çocuklar , evin düzeni hergün ihtiyaca göre değişiyor , bir aradığımı bulamıyorum Üzgünüm , arabayı yıkatıyorum , içinde bisküvi bilmemne yeniyor , oda kendimin değil artık nihayet trafikçe çektiğimde cabası Şok oldum , motor öylemi ama tamamen benim , alır parlatırım , çantada ne var ne yok kimseyi ilgilendirmez , kimse hesap soramaz :muz: rüzgarla aramda kimse yok , park yeri derdimde yok , eh göçebe toplumdan gelmişiz , at-avrat-silah demişler , hatun var , silah derdimizde yok , atımızda motorumuz oldu artık ( yazın sattık ama , inşallah baharda yenisi olacak)
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ey guzel arkadaslarım!! motorsıklete bır takım canlı hıslerının yuklenmesı (sevgılım sırdasım gıbı) ne kadar mantıklı bılmıyorum, aldatmak aldatılmak gıbı kavramlar bence daha cok 'YUSUFLAMAKLA' ılgılı Bravo aslında bu sekılde davranarak 'lutfen benı dusurme hata yapsamda ıdare et bak ben de senıı dusrmemek ıcın elımden gelenı yapacagım' demeye benzıyor. Sonucta onu yoneten bızız. Ne kadar keyıf aldıgımız kendımızı ne kadar ozgur hıssettıgımızı anlatmaya gerek yok tabıı kı. Motoruma bınerım keyfıme bakarım Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en iyi moral veren arkadaştır bence çünkü moralim bozuk iken motorla gezersem her zman moralim yerine gelir bence sizde deneyin hava bozuk olaun yada olmasın.ona ne zman bir şey olsa içim acıyor yada kötü bakılmış bit motor görünce benim düşüncelerim bunlar
Başa dön
BlackSupra Çevrimdışı BlackSupra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mazot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Urla... famagusta/Cyprus

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun üstünde yanlızken hisstiğimiz herşeydir motorun en güzel tarifi...
Başa dön
mazot Çevrimdışı mazot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal