Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 3. Motorumu Aldım , 2006 HayaBusa Siyah/Gri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

3. Motorumu Aldım , 2006 HayaBusa Siyah/Gri

3. Motorumu Aldım , 2006 HayaBusa Siyah/Gri
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.12.2005 - 21:35    Mesaj konusu: 3. Motorumu Aldım , 2006 HayaBusa Siyah/Gri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun senelerdir Harley kullanırım , 2 tanede Harley sahibiyim , ancak çıktığından beri gözüm Hayabusalardaydı , sonunda dayanamadım ve bir tane aldım Gülümsüyorum pazartesi günü teslim alıcam , Hayabusa kullanan dostların özel tavsiyeleri varsa dinlemek isterim , yani motorun kronik bir yol alış yada yatış problemleri var mı , dikkat etmem gerek özel bir şey var mı ... teşekkür ederim .

diğer aktif kullandığım motorlarım ,

Harley Davidson Heritage Softail Classic 2005 :

Harley Davidson FatBoy Anniversary Limited Ed. 2003 :
Başa dön
Guclu Çevrimdışı Guclu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 22.12.2005 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen en iyisi hayabusayı 'rahooo busa' ya sor.kitabını yazar sana Gülümsüyorum
bu arada hayırlı olsun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok teşekkür ederim , her modelin kendine has refleks ve tavırları oluyor , kronik problemleri oluyor , vs ... bu tip konularda tavsiyeleriniz olursa zevkle okuycağımı bilmenizi isterim Gülümsüyorum tekrar teşekkür ederim .
Başa dön
Guclu Çevrimdışı Guclu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 22.12.2005 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi günlerde kullanman dileğiyle..Hayırlı olsun
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Baybaydar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyata?y

MesajTarih: 22.12.2005 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Guclu, güle güle kullan Dil çıkarıyorum
Başa dön
Baybaydar Çevrimdışı Baybaydar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yavuzk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.12.2005 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 harley, 1 hayabusa..... ohhh dream life..... hayırlı olsun..
Başa dön
yavuzk Çevrimdışı yavuzk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.12.2005 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun..rahooo_busa iyi bilir Çok gülüyorum

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 22.12.2005 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun dostum allah kaza bela vermesin çok güzel bir motor Dil çıkarıyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 22.12.2005 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun allah güle güle kullanmak nasip etsin

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gixxer1000
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun... Kronik problemmidir bilmem ama dediklerin doğru, her motorun kendine has özellikleri vardır. Hayabusanın frenlemesi bana ilk başlarda biraz farklı gelmişti, 2 kademede yapıyordum, önce amortisör hafif içeri giriyor ilk hamlede, sonra abanıyordum, böyle daha iyi duruyor gibime geliyordu, yani 1000liklerdeki gibi direk asılamıyordum.
Keyifli, hızlı hızlı uzun yol yapaileceğin bir makine almışsın, Allah kaza bela vermesin. Ama şehir içinde yorucu oluyordu, çok ağır çünkü...
Tren gibi makine, güvenli, hataları affedebiliyor, son surati çok iyi, ama ileride de bir 1000lik almanı tavsiye ederim, makine dediğin biraz oynak olmalı :muz: Göz kırpıyorum
Başa dön
gixxer1000 Çevrimdışı gixxer1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
rahooooo_busa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

teslim aldıysan 2006 değil 2005 dir... zaten 2005 ile 2006 arasında vida farkı bile yok.. kesinlikle amortisor ayarıyla oynama.. standartta kalsın.. mutlaka performans hava filtresi tak.. vede durmadıktan sonra ne kadar yavaşlarsan yavaşla 1. vitese düşmemeye çalış..

çok güzel motordur.. güle güle kullan..
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 22.12.2005 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Dil çıkarıyorum ..Garaja bir tane de enduro lazım bence Bravo

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim tüm mesajlar için Gülümsüyorum

@rahooooo_busa , pazartesi günü teslim edilecek , 2006 model dediler , fotoğraflarını paylaşıcam , detaylı konuşuruz üstünde , egzoz , xenon far , 340 kadran gibi şeylerde almak istiyorum .
Başa dön
danyal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Bahçeşehir

MesajTarih: 22.12.2005 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin güle güle kullan Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
danyal Çevrimdışı danyal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan demiş ki:
Hayırlı olsun Dil çıkarıyorum ..Garaja bir tane de enduro lazım bence Bravo

teşekkür ederim , babam enduroları seviyor , yaz gibi düşünüyor , zamanı gelince o konuda da sizlerden yardım isterim .
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal