Uzun senelerdir Harley kullanırım , 2 tanede Harley sahibiyim , ancak çıktığından beri gözüm Hayabusalardaydı , sonunda dayanamadım ve bir tane aldım pazartesi günü teslim alıcam , Hayabusa kullanan dostların özel tavsiyeleri varsa dinlemek isterim , yani motorun kronik bir yol alış yada yatış problemleri var mı , dikkat etmem gerek özel bir şey var mı ... teşekkür ederim .
Tarih: 22.12.2005 - 21:52 Mesaj konusu:
çok teşekkür ederim , her modelin kendine has refleks ve tavırları oluyor , kronik problemleri oluyor , vs ... bu tip konularda tavsiyeleriniz olursa zevkle okuycağımı bilmenizi isterim tekrar teşekkür ederim .
Hayırlı olsun... Kronik problemmidir bilmem ama dediklerin doğru, her motorun kendine has özellikleri vardır. Hayabusanın frenlemesi bana ilk başlarda biraz farklı gelmişti, 2 kademede yapıyordum, önce amortisör hafif içeri giriyor ilk hamlede, sonra abanıyordum, böyle daha iyi duruyor gibime geliyordu, yani 1000liklerdeki gibi direk asılamıyordum.
Keyifli, hızlı hızlı uzun yol yapaileceğin bir makine almışsın, Allah kaza bela vermesin. Ama şehir içinde yorucu oluyordu, çok ağır çünkü...
Tren gibi makine, güvenli, hataları affedebiliyor, son surati çok iyi, ama ileride de bir 1000lik almanı tavsiye ederim, makine dediğin biraz oynak olmalı :muz:
Tarih: 22.12.2005 - 22:07 Mesaj konusu:
teslim aldıysan 2006 değil 2005 dir... zaten 2005 ile 2006 arasında vida farkı bile yok.. kesinlikle amortisor ayarıyla oynama.. standartta kalsın.. mutlaka performans hava filtresi tak.. vede durmadıktan sonra ne kadar yavaşlarsan yavaşla 1. vitese düşmemeye çalış..
çok güzel motordur.. güle güle kullan.. _________________ Don´t be afraid of dark. Be afraid of what it hides.......
Tarih: 22.12.2005 - 22:15 Mesaj konusu:
teşekkür ederim tüm mesajlar için
@rahooooo_busa , pazartesi günü teslim edilecek , 2006 model dediler , fotoğraflarını paylaşıcam , detaylı konuşuruz üstünde , egzoz , xenon far , 340 kadran gibi şeylerde almak istiyorum .
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız