Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gizli Güzeller..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gizli Güzeller..

Gizli Güzeller..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.07.2004 - 04:16    Mesaj konusu: Gizli Güzeller.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tutturmuşuz Honda,Yamaha,Kawasaki,Suzuki
ama daha ne güzeller var..

2004 Ducati 749 Dark

Laverda SFC 1000

Mondial Piego Evo

MV Agusta F4 1000

MZ Deyip geçmeyin baksanıza şu 1000 cc lik MZ e

Triumph Daytona 600

Benelli Tornado

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 30.07.2004 - 06:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Bunlar Turkiyede "gizli" suphesiz.
O MV Augusta BMW K1200S in hedef alindigi rakiptir.
Duke ve Benelli zaten iyi bilinen markalar yurtdisinda. Digerleri icin ayni seyi soyleyemeyecegim...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.07.2004 - 06:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

perfect Dil çıkarıyorum vallahi doğru söylüyosun insanın içi eriyor . benim gibi bir babanın bile
Başa dön
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ayhan_xv250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/Kadyk?y

MesajTarih: 30.07.2004 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bildiğimiz üreticilerden neden böyle şık tasarımlar çıkmıyor.bilindik performanslarıyla bu şıklığı birleştirseler bir numara olurlar.fantaziye pek ilgileri yok anlaşılan.selamlar.
Vae_victis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2004 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En çok mz dikkatimi çekti. Bir garip işler dönüyor ama hadi hayırlısı
Başa dön
Vae_victis Çevrimdışı Vae_victis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 30.07.2004 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Memlekete belli motorlar geliyor.Biz de diğerlerini dergilerde görüp ağzımızın suyu aka aka fotograflara bakıyoruz. Öfkeliyim

özgür
Başa dön
ozgur Çevrimdışı ozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NeBu_La
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 30.07.2004 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benelli herzaman dikkatimi çekti benim...Türkiyede yaygın olsa kesin onun koltuğunda olurdum...Mv Agusto zaten kendini ispatlamış ve çok şık bir makina....Benellinin özellikle depo kısmına dikkatinizi çekerim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
butku
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.07.2004 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte bazılarının İtalya fiyatları:
Mondial Piega Evo................... 23.950 EUR
MV Agusta F4 1000...................29.500 EUR
Benelli Tornado Ltd Edition........36.000 EUR
Eh bunlar Türkiye'ye gelseler üzerlerine en az 3-4 bin EUR daha gelir, kim bilir kaç tane satabilirler ? ? ?
butku Çevrimdışı butku Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.07.2004 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende MZ ye inanamadım. Çok başarılı Şok oldum
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 30.07.2004 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
Çok gülüyorum
O MV Augusta BMW K1200S in hedef alindigi rakiptir.
...

@D.D

Bu olamaz iste :!:
İkiside tamamen ayrı kategorideki motorlar....Bu MV Augusta cok fena hızlı bir makina .... Giderken 5 inci yada 6 ıncı vites cekiş saniyelerini karşılaştırırsan anlarsın D.D amcam ;-) Bravo Bravo

Biri Süpersport biri Sporttouring motorsiklet :!: :!:

Buldum hatanı D.D amca uzun sürdü ama hehehheehehehehhe Çok gülüyorum Çok gülüyorum :-D :-D :-D Bravo Bravo Bravo Şok oldum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 30.07.2004 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Sino...

K 1200 S diyorum, "S".....!
Daha piyasaya bile cikmadi, neyini karsilastiracaksin? Göz kırpıyorum Ustelik tamamen ayNi kategoridir.

Bulmus hatami ...peh !... Çok gülüyorum

----------------

Buarada bir arkadasim K1200S i Nurburgring de kullanmis. Deneyimlerini anlatti...Inanilmaz bir makine geliyor, siki durun... Gülümsüyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 30.07.2004 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Haritada iki nokta arasındaki mesafeye anlam veren şeye motosiklet denir...DD

Buna bayıldımmmmm Dil çıkarıyorum
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 30.07.2004 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+1
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NeBu_La
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 30.07.2004 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmw nin race makinası bunlara rakip olamaz bence...
Başa dön
NeBu_La Çevrimdışı NeBu_La Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.07.2004 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bunların alayı italyan
italyan marka sevemem sevenide sevmem

ya böyle yorummu olur..nasıl bir yorum bu anlayamadım..Allah bilir şimdi İtalyan lar bize Apo yu teslim etmedi gibi bir zırva çıkar ortaya bunun arkasından..
O zaman makarna da yeme..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal