Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Artık türkçe motor dergisi almayacağım!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Artık türkçe motor dergisi almayacağım!!!

Artık türkçe motor dergisi almayacağım!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
narcosis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 24.12.2005 - 19:15    Mesaj konusu: Artık türkçe motor dergisi almayacağım!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya yıllardır adamlara destek olalım dedik, aldık. ne oldu.. hiç bir ilerleme yok. içerikler yetersiz, her yönüyle kötü olan bu dergilere 5 ytl vermemin bir anlamı kalmadı. bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Başa dön
narcosis Çevrimdışı narcosis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
casibart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.12.2005 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı fikirdeyim. Geçenlerde almıştım bi tane, bir daha da kolay kolay almam. Bomboş. Reklam falan var işte birkaç tane. Sonra sıfır km fiyatları, servislerin olduğu yerler adresler falan. Orjinal hiç birşey yoktu.
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 25.12.2005 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet narcosis,bende fazla beğenmiyorum ama ne yapalım elimiz mahküm alıyoruz işte

Son Mesajdan 23 saniye:

Bu arada avatar için sana pm attım almadın mı?
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.12.2005 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

narcosis avatarını küçültmeni tavsiye ederim
ceza alabilirsin Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 25.12.2005 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben liseye başladığımdan beri bütün sayıları alıyordum ama son 1 yıldır almıyorum. İçerikleri pek iyi değil reklam çok fazla vs vs. Bir de gelip 5 ytl istiyorlar. Haftalık haber dergileri bile 1-1.5 ytl arasında satılıyor ve içinde birbirinden güzel yazılar araştırmalar yer alıyor. Motor dergileride kalitesini artırsın ondan sonra 5 ytl istesin.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 25.12.2005 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

narcosis, Doru. Fakat,
Avatarın Çok Büyük Gülümsüyorum DD Görmesin.. :P
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MVUGJ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 25.12.2005 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende 4-5 sene önce düzenli olarak alıyordum ama dediğin gibi içerik adına hiçbirşey yok.
Başa dön
MVUGJ Çevrimdışı MVUGJ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 25.12.2005 - 02:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

96 dan beri neredeyse eksiksiz dergi aldım (motobike-motosiklet dünyası) ama son 1 senedir almıyorum hiçbirini... ingilizcem iyi olsa alıcağım dergileri biliyorum ama ingilizcem yok dencek kadar az. Üzgünüm
rahooooo_busa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.12.2005 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biri diğerinin 4 katı fiyatında.. bırakında aralarında fark olsun..
narcosis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 26.12.2005 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece fiyat farkına bakmak yanlış. bizim dergilerde yazıların da içi boş.
kısır sataşmalar, eksik çeviriler söz konusu. adam yeni bi makina tanıtıyor. motorun gücünü torkunu yazmamış.. yani bari 30 sayfa dergi çıkarıyosun, yazdıkların tam olsun. ama nerde...
Başa dön
narcosis Çevrimdışı narcosis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2005 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuda yabancılardan şaşmam Dil çıkarıyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 26.12.2005 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

f--a,
Alıntı:
mottorrad
motor dergileri arasında bana göre times , newsweek gibi birşeydir lisedeyken siyah beyaz ilan sayfalarıyla defterlerimi kitaplarımı kaplardım acayip havalı olurdu .....bütün odamı içinden çıkan posterlerle süslemiştim peh ne günlerdi yahu.... :muz: :muz: :muz:
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 26.12.2005 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi yabancılar reklam deyınce bır numara ıslerını eksıksız yapıyor ve musterı kazanıyor ya bızım turkler Öfkeliyim dıyecek laf bulamıyorum (artık ne motorbike.ne motosıklet alcam ) benım md sıtem var daha genıs arastırma capına sahıp Çok gülüyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rahooooo_busa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.12.2005 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

narcosis demiş ki:
sadece fiyat farkına bakmak yanlış. bizim dergilerde yazıların da içi boş.
kısır sataşmalar, eksik çeviriler söz konusu. adam yeni bi makina tanıtıyor. motorun gücünü torkunu yazmamış.. yani bari 30 sayfa dergi çıkarıyosun, yazdıkların tam olsun. ama nerde...

farkı fiyatı işte.. ne kadar ekmek okdar köfte..?? az para verirsen az bilgi çok para verirsen çok bilgi alırsın.. ama desteklenmediği için gelişememiştir bu dergiler.. vede karşılaştırdığınız dergilerin farkı dünya internasyonel olması.. dünyanın her yerinde satışının olması.. yani bu iki dergiyi karşılaştırmak biraz saçma oluyor..
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.12.2005 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

benım md sıtem var daha genıs arastırma capına sahıp

Aynen katılıyorum.... Kardeşime...
:alkış :alkış :alkış
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal