Tarih: 24.12.2005 - 19:15 Mesaj konusu: Artık türkçe motor dergisi almayacağım!!!
Ya yıllardır adamlara destek olalım dedik, aldık. ne oldu.. hiç bir ilerleme yok. içerikler yetersiz, her yönüyle kötü olan bu dergilere 5 ytl vermemin bir anlamı kalmadı. bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Aynı fikirdeyim. Geçenlerde almıştım bi tane, bir daha da kolay kolay almam. Bomboş. Reklam falan var işte birkaç tane. Sonra sıfır km fiyatları, servislerin olduğu yerler adresler falan. Orjinal hiç birşey yoktu. _________________ My First Bike = Fazer
Ben liseye başladığımdan beri bütün sayıları alıyordum ama son 1 yıldır almıyorum. İçerikleri pek iyi değil reklam çok fazla vs vs. Bir de gelip 5 ytl istiyorlar. Haftalık haber dergileri bile 1-1.5 ytl arasında satılıyor ve içinde birbirinden güzel yazılar araştırmalar yer alıyor. Motor dergileride kalitesini artırsın ondan sonra 5 ytl istesin. _________________
Tarih: 25.12.2005 - 02:18 Mesaj konusu:
96 dan beri neredeyse eksiksiz dergi aldım (motobike-motosiklet dünyası) ama son 1 senedir almıyorum hiçbirini... ingilizcem iyi olsa alıcağım dergileri biliyorum ama ingilizcem yok dencek kadar az. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 26.12.2005 - 12:58 Mesaj konusu:
sadece fiyat farkına bakmak yanlış. bizim dergilerde yazıların da içi boş.
kısır sataşmalar, eksik çeviriler söz konusu. adam yeni bi makina tanıtıyor. motorun gücünü torkunu yazmamış.. yani bari 30 sayfa dergi çıkarıyosun, yazdıkların tam olsun. ama nerde...
Tarih: 26.12.2005 - 13:32 Mesaj konusu:
f--a,
Alıntı:
mottorrad
motor dergileri arasında bana göre times , newsweek gibi birşeydir lisedeyken siyah beyaz ilan sayfalarıyla defterlerimi kitaplarımı kaplardım acayip havalı olurdu .....bütün odamı içinden çıkan posterlerle süslemiştim peh ne günlerdi yahu.... :muz: :muz: :muz: _________________ Always Innovate , Never Imitate
Tarih: 26.12.2005 - 13:49 Mesaj konusu:
abi yabancılar reklam deyınce bır numara ıslerını eksıksız yapıyor ve musterı kazanıyor ya bızım turkler dıyecek laf bulamıyorum (artık ne motorbike.ne motosıklet alcam ) benım md sıtem var daha genıs arastırma capına sahıp
Tarih: 27.12.2005 - 12:48 Mesaj konusu:
narcosis demiş ki:
sadece fiyat farkına bakmak yanlış. bizim dergilerde yazıların da içi boş.
kısır sataşmalar, eksik çeviriler söz konusu. adam yeni bi makina tanıtıyor. motorun gücünü torkunu yazmamış.. yani bari 30 sayfa dergi çıkarıyosun, yazdıkların tam olsun. ama nerde...
farkı fiyatı işte.. ne kadar ekmek okdar köfte..?? az para verirsen az bilgi çok para verirsen çok bilgi alırsın.. ama desteklenmediği için gelişememiştir bu dergiler.. vede karşılaştırdığınız dergilerin farkı dünya internasyonel olması.. dünyanın her yerinde satışının olması.. yani bu iki dergiyi karşılaştırmak biraz saçma oluyor.. _________________ Don´t be afraid of dark. Be afraid of what it hides.......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız