Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cin motorlarının foyasını yeni anladım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cin motorlarının foyasını yeni anladım

cin motorlarının foyasını yeni anladım
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
burak89izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.12.2005 - 20:52    Mesaj konusu: cin motorlarının foyasını yeni anladım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bugun motorun garanti belgesini kurcaladım bide ne goreyim ilk sayfada urun CE (avrupa standartı galiba) uymamaktadır tse uymaktadır garantisi 2 sene olup omru 5 sendir Ağlıyorum
offf ya offff adamlar kabak gibi yazmıs bide ama hiç dikkat etmemişim Çok gülüyorum
olsun ama motor cokunceye kadar binmeye karalıyım :MTR:
Başa dön
burak89izmir Çevrimdışı burak89izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.12.2005 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten ömrü 5 senemi yazıyor hayret yaa!
Başa dön
yc_ şimdi Çevrimiçi yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gceterez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-ODTÜ

MesajTarih: 25.12.2005 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burak89izmir,

abi çek bunun resmini koy siteye avatar yapacam Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gceterez Çevrimdışı gceterez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
raulozer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANYSA - BURSA

MesajTarih: 25.12.2005 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasıl ya şaka gibi valla adamlar hem kazıklıyolar bizi hemde ta.... geçiyolaR valla :öfke: :öfke: :öfke: :öfke:
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 25.12.2005 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

E tabi bunların ömrü ne kadar olucak ki 5 sene dayanması bile çok iyi ama tabi onun 5 sene dayanabilmesi için çok çok iyi bakmalısın Çok gülüyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Psikopat
Üye
Üye

MesajTarih: 25.12.2005 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi ya 5 sene ömru warmıyımış çin motorunun 5 seneyse iyi wallaha
Başa dön
Psikopat Çevrimdışı Psikopat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bluezeppelin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 25.12.2005 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlı olsun :öfke:
free01
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 25.12.2005 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee ş..siz cinliler akıllı abi eskiyip dökülmezse yenilerini kime satıcaklar.ee nüfusta 1-2 milyar olunca nasıl geçinicekler dimi neyse kardeş saglık olsun sana bişey olmasın..
Başa dön
free01 Çevrimdışı free01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cb750
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir - Karsiyaka

MesajTarih: 25.12.2005 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen uzulme 5 sene gitmez zaten o motorlar. Sen de dayanamaz satarsin zaten hurdacinin birine. Ben en cok milli servete aciyorum. Kimler kimler aldi o motorlardan. Yazik cok yazik. Hemde bile bile.

50ccScooter Yamaha AXIS
GN125 Suzuki
Başa dön
cb750 Çevrimdışı cb750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 25.12.2005 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burak89izmir, kimse malı almadan garanti belgesini okumaz ki; Nereden bileceksin böyle yazdıklarını? Hem kötü de yazmamışlar. 2 yıl garanti, 5 yıl ömür... Daha ne olsun?

Ama ben bu yazdıklarına inanmadığımı hemen söyleyeyim. Bu tür araçlara ömür biçilemez! Dolayısıyla hiç bir firma da ürettiği motora son kullanma tarihi belirleyemez! Ne yani? Şimdi sen bunu alsan ve hiç kullanmadan evindeki kömürlüğe kapatsan. Beş yıl sonra kullanılmaz mı olacak?

Hem senin motosikletinin markası ve modeli nedir? Yazar mısın buraya?
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
free01
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 25.12.2005 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
burak89izmir, kimse malı almadan garanti belgesini okumaz ki; Nereden bileceksin böyle yazdıklarını? Hem kötü de yazmamışlar. 2 yıl garanti, 5 yıl ömür... Daha ne olsun?

Ama ben bu yazdıklarına inanmadığımı hemen söyleyeyim. Bu tür araçlara ömür biçilemez! Dolayısıyla hiç bir firma da ürettiği motora son kullanma tarihi belirleyemez! Ne yani? Şimdi sen bunu alsan ve hiç kullanmadan evindeki kömürlüğe kapatsan. Beş yıl sonra kullanılmaz mı olacak?

Hem senin motosikletinin markası ve modeli nedir? Yazar mısın buraya?

kime sordun o soruyu motorun ne markası ne derken:?
Başa dön
free01 Çevrimdışı free01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _iS+anBuL_

MesajTarih: 25.12.2005 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence sadece bi köşede dursa 5 yıl gene cöker adamlar acık acık kafa buluyoo yazık... Üzgünüm
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gceterez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-ODTÜ

MesajTarih: 25.12.2005 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni,
yanlış hatırlamıyosam mondialin 50cc lik olanıydı
Başa dön
gceterez Çevrimdışı gceterez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 25.12.2005 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine çok vermişler Gülümsüyorum

5 sene kullana bilsen heheh daha ne istiyon Bravo
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 25.12.2005 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yanlız öyle yazmaları cidden çok ilginç hatta komik..
Alıntı:

garantisi 2 sene olup omru 5 sendir

Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal