arkadaşlar bugun motorun garanti belgesini kurcaladım bide ne goreyim ilk sayfada urun CE (avrupa standartı galiba) uymamaktadır tse uymaktadır garantisi 2 sene olup omru 5 sendir
offf ya offff adamlar kabak gibi yazmıs bide ama hiç dikkat etmemişim
olsun ama motor cokunceye kadar binmeye karalıyım :MTR:
Tarih: 25.12.2005 - 21:01 Mesaj konusu:
Nasıl ya şaka gibi valla adamlar hem kazıklıyolar bizi hemde ta.... geçiyolaR valla :öfke: :öfke: :öfke: :öfke: _________________ tanry beni motorsiklet için yaratty bende ona layyk olmak için hep elimden gelenin fazlasyny yapyyorum.......
eee ş..siz cinliler akıllı abi eskiyip dökülmezse yenilerini kime satıcaklar.ee nüfusta 1-2 milyar olunca nasıl geçinicekler dimi neyse kardeş saglık olsun sana bişey olmasın..
Kayıt: Dec 18, 2005 Mesajlar: 117 Nereden: Izmir - Karsiyaka
Tarih: 25.12.2005 - 21:17 Mesaj konusu:
Sen uzulme 5 sene gitmez zaten o motorlar. Sen de dayanamaz satarsin zaten hurdacinin birine. Ben en cok milli servete aciyorum. Kimler kimler aldi o motorlardan. Yazik cok yazik. Hemde bile bile. _________________ sürmek için ya?a, ya?amak için sür...
Tarih: 25.12.2005 - 21:20 Mesaj konusu:
burak89izmir, kimse malı almadan garanti belgesini okumaz ki; Nereden bileceksin böyle yazdıklarını? Hem kötü de yazmamışlar. 2 yıl garanti, 5 yıl ömür... Daha ne olsun?
Ama ben bu yazdıklarına inanmadığımı hemen söyleyeyim. Bu tür araçlara ömür biçilemez! Dolayısıyla hiç bir firma da ürettiği motora son kullanma tarihi belirleyemez! Ne yani? Şimdi sen bunu alsan ve hiç kullanmadan evindeki kömürlüğe kapatsan. Beş yıl sonra kullanılmaz mı olacak?
Hem senin motosikletinin markası ve modeli nedir? Yazar mısın buraya? _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
burak89izmir, kimse malı almadan garanti belgesini okumaz ki; Nereden bileceksin böyle yazdıklarını? Hem kötü de yazmamışlar. 2 yıl garanti, 5 yıl ömür... Daha ne olsun?
Ama ben bu yazdıklarına inanmadığımı hemen söyleyeyim. Bu tür araçlara ömür biçilemez! Dolayısıyla hiç bir firma da ürettiği motora son kullanma tarihi belirleyemez! Ne yani? Şimdi sen bunu alsan ve hiç kullanmadan evindeki kömürlüğe kapatsan. Beş yıl sonra kullanılmaz mı olacak?
Hem senin motosikletinin markası ve modeli nedir? Yazar mısın buraya?
kime sordun o soruyu motorun ne markası ne derken:?
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız