Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mototal'in ordaki trike goldwing.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mototal'in ordaki trike goldwing.

mototal'in ordaki trike goldwing.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 27.12.2005 - 12:13    Mesaj konusu: mototal'in ordaki trike goldwing. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alet çok güzel olmuş. her ne kadar bu trike denen şeyleri motordan saymayıp nefret etsemde, bu hakikatten çok güzel olmuş. yanlız fiyatı duyduğuma göre 70 milyarmış. :md:
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 27.12.2005 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyatın yüksek olması normal çünkü çok ciddi aks ve aktarım organları kullanılıyor ve uğraştırıcı modifikasyon yapılıyor.

Bu aletleri kullanan 60-70 yaşında çiftlerin olduğu bir program seyretmiştim Discovery channel da hakikaten çok güzeldi acaip özenmiştim pon pon yaşlılara Çok gülüyorum
İnşallah bizlerde o yaşlara kadar motor üzerinde oluruzda bu aletlerden kullanırız. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

http://www.fazerturkiye.org
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 27.12.2005 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah be Murdock bide bi ik resim ekleseydin keşke..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İST.

MesajTarih: 27.12.2005 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ah be Murdock bide bi ik resim ekleseydin keşke..

+111
merak ettim abi nsl bişimiş bu??
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.12.2005 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kuvvetle muhtemel böyledirde.. Kanlı canlı daha hoştur Çok gülüyorum

Bu da bonus :md:

Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.12.2005 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SinanATASOY, önce resim istemen sonra da kendin bulup kpyman imzanın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor sanırım Gülümsüyorum
Başa dön
chimeraby_ Çevrimdışı chimeraby_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 27.12.2005 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende gördüm gerçekten çok güzel olmuş
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
lawbreaker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: B.Ba?y-Yst.

MesajTarih: 27.12.2005 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten çok güzel olmuş, :alkış :alkış
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 30.12.2005 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzel ve enterasan olmuş kısacası 3 tekerlekli araba işte ya
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 30.12.2005 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya varya alıcan bole bırsey keyfıne bakacan haa aslında
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.12.2005 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ya varya alıcan bole bırsey keyfıne bakacan haa aslında

Üstü açılan araba al.. Hem gerektiğinde üstünü kapatırsın.. Hem yazın klima filan olur nefis.. Nasılsa trafikte dur kalka gircen ikisiylede..
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 30.12.2005 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Üstü açılan araba al.. Hem gerektiğinde üstünü kapatırsın.. Hem yazın klima filan olur nefis.. Nasılsa trafikte dur kalka gircen ikisiylede

Sınan'cım laf atma bana Gülümsüyorum , arabayla rasında fark oldugu kesın, trafık konusunda haklısın tabıı kı, ama boyle bır aletle guneyde yasayacaksın cok keyıf duyarsın, ne dersın?
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.12.2005 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UZAYIM, :md: güney dedin olay bitti.. ben istanbul diye düşündüm ister istemez.. neden laf atmayayım sen bildiğim erkeklerden değilmisin Çok gülüyorum
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 30.12.2005 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

UZAYIM, güney dedin olay bitti.. ben istanbul diye düşündüm ister istemez.. neden laf atmayayım sen bildiğim erkeklerden değilmisin

Sınancım, at bıraderım laf ıstedıgın kadar at :-D aslında eskıden trıkeları motordan saymazdım ama artık onemlı olan motorun seklı degıl de ıcındekı motorcunun ruhu onemlı dıye dusunuyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 30.12.2005 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Trike kullanandaki motorcu ruhu, motoryat kullanandaki yelkenci ruhuna benzer" diyeyim, olayı koparayım ben de. Yani yoktur.

Buyurunuz, saldırınız. Hücum.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal