alet çok güzel olmuş. her ne kadar bu trike denen şeyleri motordan saymayıp nefret etsemde, bu hakikatten çok güzel olmuş. yanlız fiyatı duyduğuma göre 70 milyarmış. :md: _________________ Honda 600F -
Kayıt: Nov 25, 2004 Mesajlar: 902 Nereden: Istanbul / Anadolu
Tarih: 27.12.2005 - 12:29 Mesaj konusu:
Fiyatın yüksek olması normal çünkü çok ciddi aks ve aktarım organları kullanılıyor ve uğraştırıcı modifikasyon yapılıyor.
Bu aletleri kullanan 60-70 yaşında çiftlerin olduğu bir program seyretmiştim Discovery channel da hakikaten çok güzeldi acaip özenmiştim pon pon yaşlılara
İnşallah bizlerde o yaşlara kadar motor üzerinde oluruzda bu aletlerden kullanırız. _________________ Yolunuz açyk, ?ansynyz bol olsun
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 30.12.2005 - 15:59 Mesaj konusu:
Alıntı:
ya varya alıcan bole bırsey keyfıne bakacan haa aslında
Üstü açılan araba al.. Hem gerektiğinde üstünü kapatırsın.. Hem yazın klima filan olur nefis.. Nasılsa trafikte dur kalka gircen ikisiylede.. _________________
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 30.12.2005 - 16:10 Mesaj konusu:
Alıntı:
Üstü açılan araba al.. Hem gerektiğinde üstünü kapatırsın.. Hem yazın klima filan olur nefis.. Nasılsa trafikte dur kalka gircen ikisiylede
Sınan'cım laf atma bana , arabayla rasında fark oldugu kesın, trafık konusunda haklısın tabıı kı, ama boyle bır aletle guneyde yasayacaksın cok keyıf duyarsın, ne dersın? _________________
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 30.12.2005 - 16:16 Mesaj konusu:
UZAYIM, :md: güney dedin olay bitti.. ben istanbul diye düşündüm ister istemez.. neden laf atmayayım sen bildiğim erkeklerden değilmisin _________________
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 30.12.2005 - 16:22 Mesaj konusu:
Alıntı:
UZAYIM, güney dedin olay bitti.. ben istanbul diye düşündüm ister istemez.. neden laf atmayayım sen bildiğim erkeklerden değilmisin
Sınancım, at bıraderım laf ıstedıgın kadar at :-D aslında eskıden trıkeları motordan saymazdım ama artık onemlı olan motorun seklı degıl de ıcındekı motorcunun ruhu onemlı dıye dusunuyorum _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız