Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - oldman2003 - Çağsama (Nostaljik) Fotoğraflar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

oldman2003 - Çağsama (Nostaljik) Fotoğraflar

oldman2003 - Çağsama (Nostaljik) Fotoğraflar
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 28.12.2005 - 10:23    Mesaj konusu: oldman2003 - Çağsama (Nostaljik) Fotoğraflar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gençlik hızla gelip geçer... Tadını çıkarmak gerek... Sanırım ki ben gençliğimi imkanlarım ölçüsünde değerlendirdim... Hem de iki tekerin üzerinde...

İşte belgeler;

Mola... Sürüş esnasında, dikkat yoğunluğunu (konsantrasyonu) artırmak için zaman zaman dinlenmekte yarar vardır...

Saçlar rüzgarla taranmış durumda...

Frikya krallığı başkenti Gordion 'a 12 kilometre daha var...

Ankara 'ya 40 kilometre kalmış...

[/b]

İstikamet "Yumurtalık"... Sağ alt köşede yer alan tarih yanıltmasın... Bu fotoğraf da 70 'li yıllara ait...

(Yumurtalık 70 'li yıllarda sinemacı Yılmaz Güney 'in elinden çıkan kaza sonucu tanınmış bir kıyı kasabasıdır... Tabi şimdilerde boru hattı ile tanınıyor)

Endurocu olacağım o yıllardan belli... Kimbilir neredeyim... Konya ovası olabilir mi? Belki de...

Bu fotoğrafa ne zaman baksam, "Susadım su isterim eminem" türküsünü çağrıştırır...

Bunu hep yapardım... Şimdilerde enduro 'ya anca biniyor, anca iniyoruz...

Hangi Ereğli? Konya mı? Karadeniz mi? Sanırım Konyadır...

0-400 Hızlanma testi... Şaka tabi... Motora bindiğim ilk günden beri hiç iddialı olmadım...

O yıllarda benzinin litresi sadece ve sadece 280 Kuruş...

Adana da bir zirai ilaçlama uçağı... Genelde karadaki araçları havadan uçaklar izler... Ben bir ilke imza atıp, karadan havada ki uçağı izledim... Pilot 'un adı Orcan Biner... Ne hafıza ama... Hala unutmamışım...

Ihlara vadisi ve oldman2003 Çok gülüyorum

Bu sayfayı açma nedenim; hem gençlik yıllarımı sizlerle paylaşmak hem de zaman zaman gündeme gelen küçük hacimli makina ile uzun yola gidilir mi? sorusuna yanıt vermekti...

Şimdilik bu kadar... Bu sayfayı izleyen herkese teşekkürü bir borç bilirim...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Siebe-gorman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Asıl böyle resimleri bizlerle paylaştığın için biz sana teşekkür ederiz. Resimlerden oldukça keyif aldım. Umarım en kıa sürede bende resimlerimi burada sizlerle paylaşacağım.

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

oldman2003 aslında dışarıdaki bir çok gençlere bakılırsa nick'in youngman2003 olmalı. Bu arada bize resimdeki motorundan söz eder misin?
Başa dön
Siebe-gorman Çevrimdışı Siebe-gorman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
enDo
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.12.2005 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

supersin abi .. :alkış :alkış :MTR:
enDo Çevrimdışı enDo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zenoya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.12.2005 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vedat Bey

1) Çok etkileyici bir hikaye olmuş Dil çıkarıyorum
2) Fotograflar tek kelimeyle süper Dil çıkarıyorum
3) Aynı tarihlerde bende Konya Ereğli'deydim Bravo
4) Elinize sağlık gerçekten de benim için her anlamda çok nostaljik oldu Gülümsüyorum
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siebe-gorman diyor ki;

"...bize resimdeki motorundan söz eder misin?..."

Sn. Hocam,

-1976 Model, Honda CB 125 S1 (125 cc, Tek silindir, 12 BG)...

-Maksimum hızı 120 km/h (kadranda yazan hızda buydu Çok gülüyorum ),

-Yakıt deposu 7,2 Lt (1,2 Lt rezerv dahil), Menzili ise rezerve geçmeden yaklaşık 110 km civarı idi...

-18.500,- TL. 'ya almıştım...
Başa dön
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 28.12.2005 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek kelimeyle muhtesem.. Dil çıkarıyorum

Daha foto varsa, bekliyorum.

http://www.burdayiz.biz
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Siebe-gorman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Estağfullah Ağabey, o nasıl söz. Burada bizimle anılarını paylaştın, çok mutlu olduk. Motor hoşuma gitti, onun için sordum, bir de motorların o zamandan bu zamana ne kadar değiştiğini görmüş olduk.
Alıntı:

Sn. Hocam,

Siebe-gorman Çevrimdışı Siebe-gorman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 28.12.2005 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vedat abi süpersin senın resımlere baktıkca genclık yıllarım gelıyor aklıma Gülümsüyorum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masallah cok ii arsiv abicim
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah yıllar ahh ne cabuk ta geciyor , anılara baktıkca ınsan off offf bizlerle paylastığın için tesekkkürler oldman .
hani korumaların kaskın bakayım neden uzun yolda gıymedın kaskı elbıselerını bi daha olmasınn Çok gülüyorum Çok gülüyorum
desene o yıllarda koruma kaskmı vardı gazete koy göğsüne yallah Çok gülüyorum
Başa dön
tamero şimdi Çevrimiçi tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HeinzBrausewetter
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah be abicim Ne mutlu sana...Çok güzel Fotoğraflar...

The person you are trying to shoot NOT AVAILABLE,Please try again later.
Başa dön
HeinzBrausewetter Çevrimdışı HeinzBrausewetter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003 demiş ki:
Siebe-gorman diyor ki;

"...bize resimdeki motorundan söz eder misin?..."

Sn. Hocam,

-1976 Model, Honda CB 125 S1 (125 cc, Tek silindir, 12 BG)...

-Maksimum hızı 120 km/h (kadranda yazan hızda buydu Çok gülüyorum ),

-Yakıt deposu 7,2 Lt (1,2 Lt rezerv dahil), Menzili ise rezerve geçmeden yaklaşık 110 km civarı idi...

-18.500,- TL. 'ya almıştım...

18.500 de iyi para hani bir motor için o yıllarda. hacı murat 124 cıktığında 23 bin liraydı yanlış hatırlamıyorsam ..
Başa dön
tamero şimdi Çevrimiçi tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maliboga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA KALEDEN

MesajTarih: 28.12.2005 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok iyi yaa. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Allah size daha motor üzerinde çoooook uzun ömür versin.
sen çoğumuzu cebinden çıkaracak yaşlı ( kızmaca yok), ama bunun doğru olmadığını ispat etmek istercesine ruhu genç bir abimizsin
Başa dön
maliboga Çevrimdışı maliboga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cycle-RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilirsiniz şarapları tanımak için öncelikle şarabın hammaddesi olan üzümü ve farklı üzümlerin şaraplara verdiği tadı bilmek gerekir...

işte burada oldman2003 bize nasıl yıllandığını anlatıyor belgelerle...

Nasıl ki bir chardonay, riesling, cabernet sauvignon, merlot gibi üzümlerden o muhteşem şaraplar çıkıyorsa, Anadolunun tozu toprağı içinden 76 model Honda ile de oldman2003 çıkmıştır.

oldman2003, hani hepimizin Vedat Abisi, motor camiası içinde sanırım en çok, herkese yardım etmesi, sorulan en basit soruyu bile cevaplaması ile tanınır.
oldman2003 ü ne zaman bir grup sürüşünde görsem ve birinin yardıma ihtiyacı olacak olsa şu kısa öykü gelir aklıma:

Birkaç yıl önce, Seattle Özel Olimpiyatları'nda, zihinsel özürlü olan 9 yarışmacı 100 metre koşusu için başlama çizgisinde toplandılar. Başlama işareti ile birlikte hepsi birden yarışa başladılar.
Bir hamlede başlamadılar belki ama, yarışı bitirmek ve kazanmak için istekliydiler.
Yarış başlar başlamaz içlerinden genç bir delikanlı tökezleyip yere düştü ve ağlamaya başladı. Diğer 8 yarışmacı genç delikanlının hıçkırıklarını duydular ve yavaşlayarak geriye baktılar. Sonra hepsi yönlerini değiştirdiler. Geriye dönerek genç delikanlının yanına geldiler.
İçlerinden Down Sendromlu bir kız eğilip genç delikanlının yanağına bir öpücük kondurdu ve
" - Bu onun daha iyi olmasını sağlar" dedi. Sonra dokuzu birden kol kola girdiler ve bitiş çizgisine doğru hep birlikte yürüdüler. Stadyumdaki herkes ayağa kalkıp dakikalarca bu yürekli insanları alkışladılar. O gün orada bulunan herkes hala bu öyküyü anlatıyor.
Başa dön
cycle-RR Çevrimdışı cycle-RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sn. cycle-RR;

Hayatta önemli olan şey sadece kendimiz için kazanmaktan ziyade, yavaşlamak anlamına gelse bile kendimizle birlikte diğerlerinin de kazanmasına yardım etmektir!...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal