Gençlik hızla gelip geçer... Tadını çıkarmak gerek... Sanırım ki ben gençliğimi imkanlarım ölçüsünde değerlendirdim... Hem de iki tekerin üzerinde...
İşte belgeler;
Mola... Sürüş esnasında, dikkat yoğunluğunu (konsantrasyonu) artırmak için zaman zaman dinlenmekte yarar vardır...
Saçlar rüzgarla taranmış durumda...
Frikya krallığı başkenti Gordion 'a 12 kilometre daha var...
Ankara 'ya 40 kilometre kalmış...
[/b]
İstikamet "Yumurtalık"... Sağ alt köşede yer alan tarih yanıltmasın... Bu fotoğraf da 70 'li yıllara ait...
(Yumurtalık 70 'li yıllarda sinemacı Yılmaz Güney 'in elinden çıkan kaza sonucu tanınmış bir kıyı kasabasıdır... Tabi şimdilerde boru hattı ile tanınıyor)
Endurocu olacağım o yıllardan belli... Kimbilir neredeyim... Konya ovası olabilir mi? Belki de...
Bu fotoğrafa ne zaman baksam, "Susadım su isterim eminem" türküsünü çağrıştırır...
Bunu hep yapardım... Şimdilerde enduro 'ya anca biniyor, anca iniyoruz...
Hangi Ereğli? Konya mı? Karadeniz mi? Sanırım Konyadır...
0-400 Hızlanma testi... Şaka tabi... Motora bindiğim ilk günden beri hiç iddialı olmadım...
O yıllarda benzinin litresi sadece ve sadece 280 Kuruş...
Adana da bir zirai ilaçlama uçağı... Genelde karadaki araçları havadan uçaklar izler... Ben bir ilke imza atıp, karadan havada ki uçağı izledim... Pilot 'un adı Orcan Biner... Ne hafıza ama... Hala unutmamışım...
Ihlara vadisi ve oldman2003
Bu sayfayı açma nedenim; hem gençlik yıllarımı sizlerle paylaşmak hem de zaman zaman gündeme gelen küçük hacimli makina ile uzun yola gidilir mi? sorusuna yanıt vermekti...
Şimdilik bu kadar... Bu sayfayı izleyen herkese teşekkürü bir borç bilirim...
Tarih: 28.12.2005 - 10:38 Mesaj konusu:
Asıl böyle resimleri bizlerle paylaştığın için biz sana teşekkür ederiz. Resimlerden oldukça keyif aldım. Umarım en kıa sürede bende resimlerimi burada sizlerle paylaşacağım.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
oldman2003 aslında dışarıdaki bir çok gençlere bakılırsa nick'in youngman2003 olmalı. Bu arada bize resimdeki motorundan söz eder misin?
1) Çok etkileyici bir hikaye olmuş
2) Fotograflar tek kelimeyle süper
3) Aynı tarihlerde bende Konya Ereğli'deydim
4) Elinize sağlık gerçekten de benim için her anlamda çok nostaljik oldu _________________ Ankara Kale Grubu
Tarih: 28.12.2005 - 10:55 Mesaj konusu:
Estağfullah Ağabey, o nasıl söz. Burada bizimle anılarını paylaştın, çok mutlu olduk. Motor hoşuma gitti, onun için sordum, bir de motorların o zamandan bu zamana ne kadar değiştiğini görmüş olduk.
vedat abi süpersin senın resımlere baktıkca genclık yıllarım gelıyor aklıma _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Tarih: 28.12.2005 - 11:17 Mesaj konusu:
ah yıllar ahh ne cabuk ta geciyor , anılara baktıkca ınsan off offf bizlerle paylastığın için tesekkkürler oldman .
hani korumaların kaskın bakayım neden uzun yolda gıymedın kaskı elbıselerını bi daha olmasınn
desene o yıllarda koruma kaskmı vardı gazete koy göğsüne yallah
Tarih: 28.12.2005 - 11:18 Mesaj konusu:
Ah be abicim Ne mutlu sana...Çok güzel Fotoğraflar... _________________ www.naclan.com
The person you are trying to shoot NOT AVAILABLE,Please try again later.
Tarih: 28.12.2005 - 11:43 Mesaj konusu:
abi çok iyi yaa.
Allah size daha motor üzerinde çoooook uzun ömür versin.
sen çoğumuzu cebinden çıkaracak yaşlı ( kızmaca yok), ama bunun doğru olmadığını ispat etmek istercesine ruhu genç bir abimizsin
Bilirsiniz şarapları tanımak için öncelikle şarabın hammaddesi olan üzümü ve farklı üzümlerin şaraplara verdiği tadı bilmek gerekir...
işte burada oldman2003 bize nasıl yıllandığını anlatıyor belgelerle...
Nasıl ki bir chardonay, riesling, cabernet sauvignon, merlot gibi üzümlerden o muhteşem şaraplar çıkıyorsa, Anadolunun tozu toprağı içinden 76 model Honda ile de oldman2003 çıkmıştır.
oldman2003, hani hepimizin Vedat Abisi, motor camiası içinde sanırım en çok, herkese yardım etmesi, sorulan en basit soruyu bile cevaplaması ile tanınır.
oldman2003 ü ne zaman bir grup sürüşünde görsem ve birinin yardıma ihtiyacı olacak olsa şu kısa öykü gelir aklıma:
Birkaç yıl önce, Seattle Özel Olimpiyatları'nda, zihinsel özürlü olan 9 yarışmacı 100 metre koşusu için başlama çizgisinde toplandılar. Başlama işareti ile birlikte hepsi birden yarışa başladılar.
Bir hamlede başlamadılar belki ama, yarışı bitirmek ve kazanmak için istekliydiler.
Yarış başlar başlamaz içlerinden genç bir delikanlı tökezleyip yere düştü ve ağlamaya başladı. Diğer 8 yarışmacı genç delikanlının hıçkırıklarını duydular ve yavaşlayarak geriye baktılar. Sonra hepsi yönlerini değiştirdiler. Geriye dönerek genç delikanlının yanına geldiler.
İçlerinden Down Sendromlu bir kız eğilip genç delikanlının yanağına bir öpücük kondurdu ve
" - Bu onun daha iyi olmasını sağlar" dedi. Sonra dokuzu birden kol kola girdiler ve bitiş çizgisine doğru hep birlikte yürüdüler. Stadyumdaki herkes ayağa kalkıp dakikalarca bu yürekli insanları alkışladılar. O gün orada bulunan herkes hala bu öyküyü anlatıyor.
Tarih: 28.12.2005 - 12:00 Mesaj konusu:
Sn. cycle-RR;
Hayatta önemli olan şey sadece kendimiz için kazanmaktan ziyade, yavaşlamak anlamına gelse bile kendimizle birlikte diğerlerinin de kazanmasına yardım etmektir!...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız