Tarih: 28.12.2005 - 20:27 Mesaj konusu:
PoRt, bunu gülerek niye sordun? Açıkta bir şey mi gördün?
İlk kullanıcı race meraklısı ise cbr 125 öneriyoruz. Sağlam makinedir ama düşürmeyeceksin, ona göre... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: May 18, 2005 Mesajlar: 266 Nereden: Ankara/ Y.mahalle
Tarih: 28.12.2005 - 22:01 Mesaj konusu:
Bende ilk vitesli olarak CBR 125 tercih edenlerdenim.Gayet memnunum.Herşeyi ile kusursuz bir motordur...Ancak boyun uzun ise bir şey diyemem. Benim boyum 1,70. Eklemeyi deneyeyim bakalım resim çıkacakmı...
Eklemeyi başardım . Güleceğiiimmm gülemiyorum...Şimdi Cumoni abim banada sorsa ben ne derim...
Dayanamadım abi... _________________ ________________________________________
2004 BMW F 650 GS
Benim ilk motorum. (daha 2nci motorum olmadı eylülde inşallah ) Çok memnundum makinemden. Hiçbir kötü yanı yok. Başlangıç için süper. _________________ Honda CBR125R _-?imdi uzaklarda-_ Mayys-Haziran gibi satylacaktyr haberiniz olsun...
Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
Kayıt: May 16, 2005 Mesajlar: 522 Nereden: TEXAS´LIYIZ EZELDEN
Tarih: 29.12.2005 - 00:28 Mesaj konusu: Re: arkadaslar yardım istiyorum (cbr 125 almaya karar verdim
[quote="PoRt"]arkadaslar ben cbr 125 almaya karar verdim
sizce ilk kullanıcı için nasıl alınırmı bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?
-----------------------------------------------------------------------------
karar verdim demişsin olumsuz yazanlar senin moralini bozmasın
Başlangıç için güzel motor..Ama yedek parçası oldukça pahalı..Belli bir yerden sonra da yetmiyecek daha büyüğünü isteyeceksin.. _________________
[/url]
Kayıt: Dec 27, 2005 Mesajlar: 517 Nereden: istanbul/gostepe
Tarih: 29.12.2005 - 00:42 Mesaj konusu:
arkadaslar aslında niyetim cbr 600f ama şimdi binmeye cesaretim bile yok one baslamak için istemiştim zaten
177 boyunda 90 kiloyum sizce ölcülerim motoru kurtarırmı
Kayıt: Oct 31, 2004 Mesajlar: 87 Nereden: Ystanbul/Bostancy
Tarih: 29.12.2005 - 00:43 Mesaj konusu:
PoRT 0km mi yoksa 2.el mi düşünüyosun cbr 125 i?benim 2400km de mavi 2005 temmuz trafiğe çıkışlı bir cbr 125im var bu aralar değiştirip er5 almak istiyorum resim malesefki yok.eğer düşünürsen mesaj at.bu arada cbr 125 güzel bir başlangıç motoru tavsiye ederim.sorunları ile ilgili kafanda düşünceler varsa yardımcı olalım dicem ama allah için bana hiç bir problem çıkarmadı eminimki diğer cbr125 kullananlarda problemle karşılaşmamıştır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız