Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Suzuki K5 debriyaj

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Suzuki K5 debriyaj

Suzuki K5 debriyaj

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2005 - 01:45    Mesaj konusu: Suzuki K5 debriyaj Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aşagıdaki resimdeki yazıyı okuyanlar bence en kısa zamanda Bir Suzuki servisine gidip gerekeni yaptırsın.Kızıltoprakta Kamil Usta var.Suzuki servisi.Eger yakalarsanız orda ve keyfi yerinde ise yardımcı olur..

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 29.12.2005 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda ingilizce yazıyo keşke Türkçeye çevirseydinde öyle yollasaydın anlamadımki şimdi hiç bişi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2005 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende anlamadım zaten.K5 i olanlar düşünsün..Yakında debriyajdan ses gelmeye başlayınca hemen tercüme ederler merak etme.. Gülümsüyorum
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 29.12.2005 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yanlız bu K5 ve diğer yeni 1000liklerin debriyajları Slipper yani kaygan-kaydırmalı debriyaj.. Mogo GP makineleri gibisinden.. Arka lastiği kitlemeden vites dusurmeye yarıyor bıldıgım kadarı ıle en basıtı.. Bu yuzden yeni bir teknoloji seri uretım motorlarda, belki motor ustaları bu konuda pek bilgili olmayabilir...
stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2005 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper, delta motordakı kamıl ustamı?
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.12.2005 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu aslında güzel bir sistem. Bu topiği bir arkadaş sorunca gördüm. K5 in şu anda kullanılar sistemi aslında F1 de kullanılan sistemle aynı.

Gücü tekerleğe verirken kavramadaki titremeyi alıyor, artı kompresordeyken motorun gücünü yere dengeli veriyor, çift yay sistemi kullanılmış. Tork dengeleyici diye geçer. Bir de ani gaz açışlarda, yani yüklenmede sıyırmaz ve bu gücü ile tekerleğin kilitlenmemesine, gücü tekerleğe orantılı verip, dengeli sürüş sağlamanıza yarar.

Bu sistemi bilmeyecek bir servis olmadığına inanmam. En azından bunun için açılan kurslar vardı, Suzuki ustalarına bunun için kurs açmıştı ama kimler gitmiştir bilmiyorum.

Florya'da Murat Şennik ile bir ara bu motorlar hakkında konuşurken, bu kursu aldığını ve özelliklerini anlatmıştı. Yukarıdaki bilgileri ondan biliyorum.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CENKR1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 29.12.2005 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya hazır burda topik açılmışken sorim k4 lerin debriyajı
problemlimi hepsinin
yoksa bana mı denk geldi.aynı şey arkadaşın k5 indede vardı
suzukilerin hepsinde var dediler
pekde önemsemedim açıkçası varmı bu konuda bilgisi olan
Başa dön
CENKR1 Çevrimdışı CENKR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.12.2005 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

K 3 ve K 4 te bu sorunlar var. Bu motorlarda sadece sert kalkış yaptığında olur. Normalde yapmaz. Debriyaj tasından kaynaklanan bir sorun bu. Ancak debriyaj tasını değiştereyim sorun bitermi diye soracak olanlara da 5 000 km bir sorun yaratmaz ancak daha sonra bunda da yapıyor. Ancak bu Drag kalkışı gibi kullanan motorlarda olur. Diğerlerinde pek olmaz. Demekki sert kalkış yapıyorsunuz. Yani özetli K3 ve K4 lerde bu sorunlar var, hepsinde.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CENKR1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.12.2005 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu garantiden değişirlermi
Başa dön
CENKR1 Çevrimdışı CENKR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2005 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzuki k5 satılık varsa alırım 0532 3638163
Başa dön
CENKR1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.12.2005 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ismail bende alırım.valla Çok gülüyorum
Başa dön
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2005 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CENKR1, vay cenk sen sattınmı?
Başa dön
motorparca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.12.2005 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sistem yeni kullanılmaya başlanan bir sistemdir.ana çalışma prensibini bazı üyeler belirtmişler.bu bir sorun değil çok önemli ve artı yönü ağır basan bir yöntemdir.2005 Suzuki GSX-R 1000 K5 modelinin yanı sıra Kawasaki ZX-6RR gibi modellerde de kullanılmaktadır.K3 ve K4 modellerinde olan debriyaj problemi debriyaj tasının hatalı üretimi yada v.b problemlerden değil tam tersine fabrikanın bilerek ürettiği bir olaydır.çözümü debriyaj tası değişimi değildir.değişimden sonra belli bir km sınırı yoktur.değişseniz bile ilk denemede aynı problem gene yaşanır.bu problemi yaşayan arkadaşlar daha evvelde bir topic'te belirttiğim üzere hemen debriyaj tası değişimine değil çözümünü bulduğumuz sisteme yönelmelidirler.garanti kapsamında değişecek bir sorun değildir.özel mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.iyi günler.
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2005 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sorunun nasıl giderilecegi yukarda yazıyor zaten.Bende onun için onu orjinal hali ile koydum.Ceviride kendime göre cevirip yanlış kelimeler kullanmak istemedim.Ama Yukardaki resimde görülen parcanın uclarına molbydenum gress yagını ile iyice doldurup takın ve debrijajı olusturan herhalde pek anlama teknik konudan o parcaların sıralama ve konumlarına dikkat ederek tekrar takın der.Suzuki oralara gress yagı sürmedigi için ki yazıda da bunu tuhaf olarak nitelendirmiş bu tür bir sorun oluyormuş ve bu şekilde yapın çözüm olabiliyor denmiş.

Andic..
Alıntı:

alenalper, delta motordakı kamıl ustamı?

Evet Delta motor ve ordaki Kamil usta...Evliya Celebi gibi oldu oda..Kendisinde de K5 var ve daha motoru çalıştırmamış bile.Dükkanda öyle kuzu gibi yatıyor.Bu arada siyah 1000 RR gördüm senin dükkanda.Ne isterler ona..Birde 600 RR arayan biri var.Sana gönderiyorum..
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.02.2006 - 06:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper; abi gerçektende motor bakımında senin üstüne tanımıyorum. bilmesen bile araştırıp buluyorsun. ne diyelim helal olsun valla... :alkış
Başa dön
CANGO Çevrimdışı CANGO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal