Tarih: 30.12.2005 - 17:32 Mesaj konusu:
bi ara syk deam burda duyurmuşdum burda ppek sky team kullana yok olsa yazarlar herhalde arazi için motor düşünüyorsan ve çok uzun süreli yolculuk yapmayacaksan sana şahsen ben sana zongshen tavsiye ederim çünki kendim kullanıyorum şu ana kadar 500 km yapdım iyi görünüyo durum ama ben her yere gircem dere tepe uzun yol filan düsüncem diyosan butcen iyiyse sana Bmw 650 dakar tavsiye ederim :muz: _________________ PARASINI HARCAMASINI BYLMEYEN
ZENGYN HER ZAMAN ZÜ?ÜRTTÜR
HONDA AKLIMA HEP ONDA
eski chopper ci yeni endurocu
Az paraya eğlenceli bir motor.Bozuk arazide toprak yollarda süspansiyon memnun edebilir.Uzun seyahatler için makinanın max hızlarına doğru titreşim normal olarak artar ve rahatsız eder.Ben bu paranın hakkını veriyor derim.
İşçilik zayıf ve malzeme kalitesi düşük olduğunu bilerek fakat basit motor yapısı nedeni ile fazla sorun cıkarmayacak, ucuz yedek parça ve düşük tüketimle ekonomik olarak sıkıntı vermeyecek kirli motor olarak kullanılacak bir alet.
Alettin reklamını yapar gibi oldum.Markayla hiçbir alakam yoktur.
Yukarda söylediklerim.Genel olarak benzer çinli kardeşler için geçerlidir.Toprağı seven arkadaşlara tavsiye ederim. _________________
o makinelerin gerçeğini gördün mü ???
ben hiç beğenmedim...
ama hiç kullanamadığım için kullanımı hakkında bir şey söyleyemem ama ben zealsun aldım çin in en buyuk üreticisi zongshen yapımı...
hoş zealsun da oyle yüksek kaliteli değil ama üreticini büyüklüğüne güvenerek aldım bende...(ilk bakışta dış görünüş olarak da, skyteamden çok daha kaliteli görünüyor)
ama gönül Honda ister, Husqvarna ister... _________________ ---
BOO 74 MERHABA BU MAKİNA İLE BEN YOL YAPMADIM AMA YAPAN ARKADAŞLARIM VAR COK AMA COK MEMNUNLAR VE KÜÇÜMSENMEYECEK BI ŞEY DAHA SANA VE HERKESE SKY TEAM GEÇTİĞİMİZ AY BODRUM CROOS YARIŞINDA JAPON MOTORLARINI BİLE GERİDE BIRAKARAK HASAN ENÇ İLE BİRİNCİ OLDU DERGİLERDE DE ÇIKTI BENCE ALINMAYA DEĞER :MTR: :MTR: :MTR:
bunun mavisinden bodrum'da görmüştüm. avrupa ve abd'de de satılan bi model, 1700$ civarı etiketi var gavur memlekette _________________ BOO_74
--------------
önce denge, hayatynyzy dengeleyin!
--------------
Tarih: 03.01.2006 - 09:40 Mesaj konusu:
Alıntı:
BOO 74 MERHABA BU MAKİNA İLE BEN YOL YAPMADIM AMA YAPAN ARKADAŞLARIM VAR COK AMA COK MEMNUNLAR VE KÜÇÜMSENMEYECEK BI ŞEY DAHA SANA VE HERKESE SKY TEAM GEÇTİĞİMİZ AY BODRUM CROOS YARIŞINDA JAPON MOTORLARINI BİLE GERİDE BIRAKARAK HASAN ENÇ İLE BİRİNCİ OLDU DERGİLERDE DE ÇIKTI BENCE ALINMAYA DEĞER :MTR: :MTR: :MTR:
Hasan ENÇ isimli arkadaşımız amatör 125 cc'de yarıştı kategorisinde zaten 4 yada 5 motor vardı. Hasan çok başarılı bir sporcu diğer rakipleri ise belkide ilk defa bu yarışa girdiler. Hasan'ın altına jawa'dan cross yapıp versen bu kategoride yine birinci olurdu. _________________ Kirkor ERMENEKYAN
Bostancı-İSTANBUL
Harley Davidson Sportster 1200 Custom
Dün , Ben bu motoru görmeye gittim İzmir bayisine. Diğer motosiklet sitelerinde skyteam e dağ keçisi yakıştırması yapılmış , inanın makinaya üstten bakınca aynen keçi izlenimi veriyor . Keçi sırtı gibi incecik bir sele aynen keçi boynunu andırır bir şekilde depo üzerine kadar uzatılmış. Zongshen-Zealsun ların selesi daha geniş ve rahat. Alette depo ve grenajlar tamamen plastik sac hiç kullanılmamış. Yüksekliği, 170 boyumla bana sorun çıkarmaz gibi geldi ancak daha kısa boylar için yüksek kalır diyebilirim.
Bayi yetkilisi, İzmirde 8-10 adet sattıklarını ve problem yaşayan olmadığını söyledi. Ancak motor piyasaya sürüldükten sonra tespit edilen karburatör yetersizliği sorunu (motorlar 125 lik karburatörü ile gelmiş ve 3. vitesten sonra yetersiz kalmış) sonradan gönderilen 200 lük motora uygun karburatörlerle değiştirilerek çözülmüş.
Motorun şasesi sağlam duruyor. Motoru zongshen-zealsun lardakiyle birebir aynı.
Motoru 2 lastik seçeneği ile alabiliyorsunuz. Asfalta uygun lastiklerle ya da kros lastiklerle.
İzmir fiyatı 2400 verdiler , nedeni nakliye farkıymış ?! _________________ Yki tane hobim var biri foto di?eri moto...
Tarih: 27.01.2006 - 13:55 Mesaj konusu:
merhaba
aynı motoru satın almayı bende dusunmustum
ama marka konusunda tereddut ettım ıstanbul bayısınde motoru gordum
goruntu ıtıbarı ıle albenısı var ama arkadasların bahsettıgı gıbı sele bıraz ınce
uzun yolda sıkıntı yaratabılır
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız