Tarih: 01.01.2006 - 19:31 Mesaj konusu: hyosung ılgılenenler buraya
arkadaslar benle bırlıkte 1 arkadasım var gt250 r alıcaz bu fuarda dıger alcak olan arkadaslarımız varsa bulusalım ne kadar cok makıne okadar cok pazarlık olur global motorada gıdılır gorusulur anlasılır bulusalım msj lasalım
tmm memo bizde fuardan dusunuyoruzz.Fuar ne zmn olurr? telefonlasırız gıderız konusuruzz bayi ile ben ztn bu hafta içi gidicem bakıcam gt 250 r a
benım arkadasıma alıcaz bende alıcaktım ama askere gıdıyorum
Tarih: 02.01.2006 - 00:17 Mesaj konusu:
fuar 23 mart 26 mart arası lutfu kırdarda .ve 18 subat21 subat arasıcnr expo fuar yesılkoy olması lazım. the.gok@mynet.com e mailim msj lasalım telefonlasalım.toplu halde gıdelım ne kadar kalabalık okadar pazarlık .makıne global motora geldımıkı fuarda gelmıcekmı eger makıne ordaysa haber ver bızde makıne gelmeden oraya gıtmeyelım bosuna nede olsa yakınsın unutma haber ver
Tarih: 02.01.2006 - 00:27 Mesaj konusu:
bende de hyosung gv250 var çok memnunum gt250R benim aldığım zamanda yoktu olsa kesin onu alırdım. naked ı vardı onu sevmiyorum. tavsiye ederim iyi marka, biraz daha otorunca daha da iyi olacak
Tarih: 02.01.2006 - 01:06 Mesaj konusu:
nasta ve memo; motoru gecen fuarda aldım, 3500 km oldu, su ana kadar hiçbir problem yaşamadım (rodajdan sonra motoru zorladım ve devirli kullandım) kaliteli bi makine. gt250r ı bilmiyorum ama benimkinin kullanımı hızlanması manevra kabiliyeti gayet güzel. diğer tum 250 liklerin içinde en iyisi denebilir
Kayıt: Dec 10, 2005 Mesajlar: 2115 Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk
Tarih: 02.01.2006 - 01:11 Mesaj konusu:
Açık Konuşmak Gerekirse Gt 250R'ı Merak Ediyorum. Benimde Aklıma Yattı. Aprilla Rs 125 Modeline Yoğunlaşmıştım. Fakat Kimseden net bir Fiyat alamadım. Aprilla'nın Yedek Parçası Hakkında Fiyat Bilgimde Var.
Yani Hyosung Gt250 Benim Aklıma Daha Cok Yattı Yani. _________________ 07' ßws Kırmızı "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h"
yavuzk,nerdeyse 1 sene olmus ve sadece 3500 km mı kullandın :md: ayıpladım senı sımdı ben agustosun ortasında aldım ve makına suan 11.500 oldu ve daha tık yok maşallah _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Tarih: 02.01.2006 - 01:17 Mesaj konusu:
3 kısı olduk sımdıden hysoung ıcın email den tlf onlasalım hep bırlıkte bakalım yedek parca olayı var fazla beklemek yok kok lu bı fırma cogu yerde bayı servıs var yaygında dıger markaları aramak bıraz bana macera gıbı geldı aprılla parca yok elınde aylarca kalıyo zzr desen aynen oyle bu ıs macera hazır 250r gelmıs 2 sene gozu kapalı bınılır o makıneye dostlar . the.gok@mynet.com tlfonlasalım bakalım ıste daha cok ınsan daha cok makıne daha cok pazarlık nısan 20 sınde makıneyı arkadasla bız alıyoruz fuarda kaporayı vercez makınemızı bu tarıhte alcaz darısı herkesın basına
Tarih: 02.01.2006 - 01:18 Mesaj konusu:
conan81 demişki;
Alıntı:
yavuzk,nerdeyse 1 sene olmus ve sadece 3500 km mı kullandın ayıpladım senı sımdı ben agustosun ortasında aldım ve makına suan 11.500 oldu ve daha tık yok maşallah
haklısın biraz az kullandım, ama yazın kullanamamıştım motoru başka yerdeydim , sana yetişirmiyim bilmiyorum ama artık hep kullanıyorum
fuardan almak ile bayiiden almak arasındaki farkı anlatırmısınız?
bende yarın bir hyosung bayisine gitmeyi planlıyordum. motoruda şubat ayında alıcam zaten. eğer daha avantajlı ise bende katılabilirim size.
tek sorunum motoru ankaraya nasıl getireeceğm
arkadaslar www.globalmotor.com.tr de detaylı bilgi veriliyor.Ben turkıye distribitoruyle gorustum telefonla su anda gt250 r ellerınde var hemde butun renkleri.Yetkılının bana söledigi kıs nedenıyle fıyatlarını asagı acekmısler 8.8 den 7.8 ındırmısler.Ben fenerbahcede oturuyorum İstanbul motorda hysoung satılıyomus beni oraya yonlendırdı hatta adını da verdi galeriye gidince söle ilgilinırler diye.Siyah gt 250 r ı dukkana gonderıcez gıdıp bakabılırısın ii ce inceleyebilirsin dedi.Bakalım bu gun yarın gıdıcem ii ce bir bakıcam.İzlenimleri mi aktarırım en kısa zmnda.Ayrıca bende bu motordan kesınlıkle almayı dusunuyorum ama nısan da askere gidicem fakat arkadasım kesin alıcak dün memo ya da soledim konusalım telefonlasalım olmadı fuardan öncede bakabılırız bayıdende alabılırızz.
Tarih: 02.01.2006 - 23:00 Mesaj konusu:
o zaman 3 kısıyız makıneye talıp .hadı hayırlısı .abı bu ıs global de bıtecek ancak orda pazarlık yapabılırız .fuarda pazarlık zannet mıyorum fu arda kaporayı verdıkmı aynı fıyata alırız sunuda soylıyım alcak ve goruscek ve ya hep bırlıkte alıcagımız arkadaslar yanıı fazla bı fıyat kırcak larınıda zannet mıyorum makıne basına 100 veya 150 en fazla ne olursa bakılcak ıste berke verdım ben tl fonu o da alcak olan arkadasına vercek zannedıyorum cunku baska turlu nasıl bulusuruz veya fuar zamanı na kadar tlf larımız bırbırımızde kalcak fuarda herkes makınenın basına gıdıp bırbırını arıycak orda gorusulcek olurmu yazarken aklıma geldı
ankara temsilcisinde bugun bir görüşme yaptım.
Aslen gv 250 leri görmek için gitmiştim ama gözüm gv 650 lere takılıp kaldı. Bir motor resimlerde ancak bu kadar antipatik çıkabilir. Gerçeği akıllara zarar bir güzellikte. 3000-5000 ytl peşin geri kalanı vade farksız 7 ay olmak üzere anlaştım(banka kredisiz, sadece senetle). İstanbul sizlere daha iyi şartlar sunacaktır. Daha uygun koşullarda motor satan bir yer varmı bilmiyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız