yaw okulun meydanında (yıldız teknik üniv. beşiktaş iş bankası önü) sırf 10 metre fazladan gidip uğraşmadan dar dönüş yaparak motoru park etmeye çalışmam sebebiyle düştüm ve yere sırt üstü uzandım :alkış motorun arka lastiği dönüşümü yaparken kaldırıma takıldı, ayağımı da yere tam basamadım.. bastığımda da çok geç olmuştu ve tutamadım.. ben yere uzandım motor da ayağımın üstüne.. rezil olmak derdinde değilimde motorumun şasisi ve motor kapağı çizildi ona yanıyorum.. bi tecrübe daha katmış oldum kendime ufak şeylerden büyük olaylar çıkabiliyo.. dikkatli olun, kendinizi sağlama alın..
hadiyaaa hah hah haaaa ya dostum bunu unutmicamm muuhahhaaaa dikkat ederim sen haa sırt ustu haaa zzzuuhahahaaaa _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Benimde başıma benzer bir olay gelmişti. İzmir - Kordon'da kaldırıma yanaşıp durayım dedim, yanaştım tam dururken ayağımı kaldırıma attığım an bir farkettim ki ayağımın altında olması gereken kaldırım benden 5-10 cm uzakta kalmış... Tabii bunu farkederken bir yandan da ayağımın boşluğa gelmesi ve benim yana doğru hafifçe düşüşüm söz konusu olmuştu :alkış
Daha motoru aldığım ilk gün bunu yaşadım, bende ilk başta utanmıştım fakat etrafta bulunan diğer motorcu arkadaşların da başına geldiğini duyduğumda içim rahatladı eheheu demek Dünya'nın ilk ve son acemisi ben değilim...
Oluyor böyle ufak kazalar ama dikkatli olmak gerek.
Motoruna da üzüldüm, olsun ama mala gelsin cana gelmesin... _________________ Donsuz Binilir, KASKSIZ BYNYLMEZ...
-------------------------------------------
Siyah YBR125 - 0(Rh-)
agag bene tavsıye duserken rewsıl olmak ıstemıyosan soyel estetık bı dusus yap soole dusunde bes on takal at vay be der etrafındakıler adam nasılda dusuyo!sacmalama kardes qalalah beterınden saklasın ya kıme ne herkaez kendı nısıne baksın dedıgım gıbı alalah beterınden saklasın gecmıs olsun onemlı bısey yoksa sende gelen mla gelsın _________________ go bayby go
zaten cogu motorcu park ederken dusuyor kafana takma bunları
olur boyle seyler.sende bırsey yoksa gerısı bos hallolur gıder.
gecmıs olsun kardesım _________________ gökhan çaliskan - izmir / KARSIYAKA
banada aynisi ulmuştu yagmurda fazla gaz verip dönmüştüm oldugum yerde ve bi baktim motor döndü ama ben yerdeyim _________________ DYKKAT:arkadaslar motorum çalinmi?tir(titan deluxe)gri renktedir eger görecek olursaniz bildirmeniz beni sevindirecektir ...plakasy(34TY1202)
tel(05462902387) msn:atahan21@hotmail.com
´´´MOTORUMU ÇOOKKK ÖZLEDYM´´´
bande yolun sonundaki çimde tekerin kayacağını hesaplayamadım.Ama bütün suç o kaldırımı oraya koyanda.Geçmiş olsun sırtında daha kötü bi şey olsaydı motoruna üzülemezdin bile.
Tarih: 03.01.2006 - 20:09 Mesaj konusu:
gecmis olsun .
hayir hicte rezil olmadin . onuda nerden cikardin . ayip bir sey yapmadinki rezil olasin . sadece dustun . herkez dustu . herkez duser . yer kure asufte bir kadin gibi cekicidir , ceker . buna yercekimi denir . bu cekicilik oldurup saplanana kadar devam eder . onun icin dikkatli ol . erken saplanma . rezil oldum dusuncesini aklindan cikar .
ancak insan hata ve unutmadan murekkeptir , yani bunlar insanin karisiminda vardir . sen ve digerleri herkez boyledir . oyle ise ozguvenin tam olsun .
gibi gorunerek deyil , kendin ve digerleri ile barisik ahenkli bir hayat surerek tahsil etmeni dilerim . sevgiler ...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız