--------------
Basliklar anlasilir olsun. editledim. + Avatarini kucult lutfen. DD _________________ TaKKe TeSpİh TaKuNYa TeaM
OnCe HuPlEtİr SoNrA GuMleTiR
motordelisi@msn.com
yok artık diyorum ayıp olurmu bilmem ama diyecem dayanamıyom ohaaaaa o ne lan sisi bar da takaydınız bari _________________ Yunus Emre YÜCE
2006 CBR600F (60 AB 600)
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 04.01.2006 - 00:10 Mesaj konusu:
Abi bunun ruhuna iblis girmis, exorcism olayi olmus bu motora, hemen ufurukcu hoca bulup cikarmak lazim ki ozgun ruhuna kavussun zavalli makina, eger siz de motorunuzun basina boyle birsey gelmesin istiyorsaniz, motorun bir yerine sarimsak asin _________________
Kayıt: Aug 08, 2005 Mesajlar: 408 Nereden: istanbul erenkoy
Tarih: 04.01.2006 - 00:13 Mesaj konusu:
abi adam benım motorumun aynısı mahvetmıs tühh yazıklar olsun senin gibi kawacıya hakkımı helal etmiom _________________ RESPECT-KEEP IT REAL Turgut Bora 0 rh(-)
Kayıt: Jul 07, 2004 Mesajlar: 336 Nereden: Sessiz ve Derinden
Tarih: 04.01.2006 - 00:42 Mesaj konusu:
Ben bile beğenmedim yahu öğek! _________________ "Sanki ?l?m bu d?nyada bizden ba?kalaryna yazylmy?tyr! Sanki te?yi etti?imiz ?l?ler, bir m?ddet sonra, bize tekrar d?necek olan m?safirlerdir! Onlary kabirlerine indirir, sonra hi? ?lmeyecekmi? gibi, miraslaryny yeriz!"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız