Selam arkadaşlar ben kymco markası nasıldır ? parça ve servis gibi ..Birde bu motorun fiyatı 6500 dolar civarı bu ayarda başka daha kaliteli bu tarzda tavsiya ede bileceginiz bir motor varsa yazarsanız sevinirim
Son Mesajdan 26 saniye:
Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:
ya arkadasşlar cevap bekliyorum kimse bakmıyormu suna yoksa gidip alacağım şu makinayı
Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2043 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 05.01.2006 - 14:12 Mesaj konusu:
aga kymco markası iyidir yedek parça ve servisini bilmem ama bu fiyat biraz pahalı bunun yerine 6500 dolara daha iyi makinalar var _________________ AB (rh) +
bence de hiç düşünmeden al arkadaşımda vardı 250 chopper ından hiç bir sorun cıkarmadı..125 likleri de öyle cok kaliteli hiç sorunsuz..ben güveniyyorum kymco ya...
Kymco iyi bir marka ,Venox u da yakından incelemiştim güzel motor,nikelajı işçiliği kaliteli idi.Paran varsa ve beğendiysen bence al.Yalnız distüribitörünü araştır önce yedek parça ,müşteri hizmetleri önemli. _________________ HATE THE SIN,NOT THE SINNER.
Tarih: 06.01.2006 - 09:44 Mesaj konusu:
456, Motora bu para çok gibi geldi bana ama karar senin tabii... Yani 4 japon'dan birinin 250cc'sini tercih etsen gene bu paraya alırsın sanırım. Bi araştır derim.
Buraası Kymco TR' sitesi ve aradığın model ---> http://www.kymcotr.com/html/urun_001.html# _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kimko gusel bı motor bu aykı motor dergısınde (motorbıke) incelemesı war ben begendım servıs we yedek parca hakkında kötü bı yorumda duymadım _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Kayıt: Dec 27, 2005 Mesajlar: 517 Nereden: istanbul/gostepe
Tarih: 06.01.2006 - 14:57 Mesaj konusu:
arkadasım ben cok baktım o motoro motor 10 numara 4 4lük marka en az japonlar kadar büyük ve kaliteli türkiyeyede yer yapmaya basladı fiyatı az daha ucuz olsa hiç düşünmeden ben alacam eger imkanın varsa hiç düşünme o cizgilere sahip baska motor yok suan piyasada
Ben uzun süren araştırmalar sonucu Kymco'da karar kıldım. Hem yazın yapacağım kısa soluklu geziler için hemde yaz sonunda kardeşime hediye edeceğim için fiyat kalite açısından uygun bir motor peşindeydim. Kymco aradığım bütün cevapları bünyesinde barındırıyordu. Ben CK 125 Pulsar modelini alacağım. Rodajını kendim yapıp ona ilk hayat öpücüğünü veren ben olacağım kısmetse. Kalite konusunda hiç korkun olmasın. Mükemmel aletler üretmişler. Senin tercihin ise nispeten pahalı bir model. Ama durumun müsaitse kendi sınıfında dizayn ve motor olarak çok kaliteli bir model. Fiyatı 2. el motor istemene sebep olabilir ama her zaman ilk el olması motora ruh verir bence. Sıfır aracın yerini hiçbirşey tutmaz. _________________ Yasal Umut Taciri Geldi Hanymmmmmmm...........
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız