Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kymco venox 250 cc

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kymco venox 250 cc

kymco venox 250 cc
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
456
Üye
Üye

MesajTarih: 05.01.2006 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar ben kymco markası nasıldır ? parça ve servis gibi ..Birde bu motorun fiyatı 6500 dolar civarı bu ayarda başka daha kaliteli bu tarzda tavsiya ede bileceginiz bir motor varsa yazarsanız sevinirim

Son Mesajdan 26 saniye:

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

ya arkadasşlar cevap bekliyorum kimse bakmıyormu suna yoksa gidip alacağım şu makinayı

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Başa dön
456 Çevrimdışı 456 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 05.01.2006 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga kymco markası iyidir yedek parça ve servisini bilmem ama bu fiyat biraz pahalı bunun yerine 6500 dolara daha iyi makinalar var Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 05.01.2006 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Durduğun kabahat! Bence hemen git al, kullanmaya başla... Dil çıkarıyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2006 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de hiç düşünmeden al arkadaşımda vardı 250 chopper ından hiç bir sorun cıkarmadı..125 likleri de öyle cok kaliteli hiç sorunsuz..ben güveniyyorum kymco ya...
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 05.01.2006 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

6500 dolar iyi para 9 milyar eder kim ki o kimko şak diye 9 milyarı sayıyorsun.....dimi ama Şok oldum
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 06.01.2006 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kymco iyi bir marka ,Venox u da yakından incelemiştim güzel motor,nikelajı işçiliği kaliteli idi.Paran varsa ve beğendiysen bence al.Yalnız distüribitörünü araştır önce yedek parça ,müşteri hizmetleri önemli. Dil çıkarıyorum
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 06.01.2006 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işçiliğnin kaliteli olduğuna bende şahidim Dil çıkarıyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 06.01.2006 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

456, Motora bu para çok gibi geldi bana ama karar senin tabii... Yani 4 japon'dan birinin 250cc'sini tercih etsen gene bu paraya alırsın sanırım. Bi araştır derim.
Buraası Kymco TR' sitesi ve aradığın model ---> http://www.kymcotr.com/html/urun_001.html#
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 06.01.2006 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahi Hocam, İi değerlendir Paranı.
Vn500 Falan Bak Yani.
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
olidamara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.01.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam 250cc ye pahalı bence çok temiz ikinci el bi çok motor bulabilirsin.
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 06.01.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kimko gusel bı motor bu aykı motor dergısınde (motorbıke) incelemesı war ben begendım servıs we yedek parca hakkında kötü bı yorumda duymadım Dil çıkarıyorum
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/gostepe

MesajTarih: 06.01.2006 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım ben cok baktım o motoro motor 10 numara 4 4lük marka en az japonlar kadar büyük ve kaliteli türkiyeyede yer yapmaya basladı fiyatı az daha ucuz olsa hiç düşünmeden ben alacam eger imkanın varsa hiç düşünme o cizgilere sahip baska motor yok suan piyasada
Başa dön
PoRt Çevrimdışı PoRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motobey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 06.01.2006 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben uzun süren araştırmalar sonucu Kymco'da karar kıldım. Hem yazın yapacağım kısa soluklu geziler için hemde yaz sonunda kardeşime hediye edeceğim için fiyat kalite açısından uygun bir motor peşindeydim. Kymco aradığım bütün cevapları bünyesinde barındırıyordu. Ben CK 125 Pulsar modelini alacağım. Rodajını kendim yapıp ona ilk hayat öpücüğünü veren ben olacağım kısmetse. Çok gülüyorum Kalite konusunda hiç korkun olmasın. Mükemmel aletler üretmişler. Senin tercihin ise nispeten pahalı bir model. Ama durumun müsaitse kendi sınıfında dizayn ve motor olarak çok kaliteli bir model. Fiyatı 2. el motor istemene sebep olabilir ama her zaman ilk el olması motora ruh verir bence. Sıfır aracın yerini hiçbirşey tutmaz. Dil çıkarıyorum
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/gostepe

MesajTarih: 12.01.2006 - 06:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kymco aradığım bütün cevapları bünyesinde barındırıyordu.

+1
kesinlikle cok kaliteli ve güzel bi marka
Başa dön
PoRt Çevrimdışı PoRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adrenalin-16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TEXAS´LIYIZ EZELDEN

MesajTarih: 12.01.2006 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sorunsuz yedek parça sıkıntısı olmayan güzel bir makina burda vakit kaybetme git al
Başa dön
adrenalin-16 Çevrimdışı adrenalin-16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal