Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TURKAY DAN MOTOR ALMAK!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TURKAY DAN MOTOR ALMAK!!!!

TURKAY DAN MOTOR ALMAK!!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mmotorcu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.08.2004 - 13:42    Mesaj konusu: TURKAY DAN MOTOR ALMAK!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eveeet,
BU YAZISMALAR NETICESINDE BEN DE HEVESLENIP TURKAY'A 6 MAYIS 2004 TARIHINDE BIR MOTOR ISMARLADIM.PESINATI-KI MOTOR UN BEDELININ NEREDEYSE TAMAMI- MOTOR HALEN GELECEK.BANA UC AYDIR OKUDUGU ....ABI PAZARTESI GELECEK....ABI CUMA GELECEK...
VUCUT KIMYAM BOZULDU VE MOTORDAN NEFRET GELDI. PARAYI DA VERMEYE YANASMIYOR.ARTIK BICAK KEMIGE DAYANDI...BEN YANDIM SIZ YANMAYIN...
Başa dön
mmotorcu Çevrimdışı mmotorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 06.08.2004 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uyarın için saol kardeş...
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 06.08.2004 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu koca istanbulda aranızda toplanıp neden bu adamı linç etmiyorsunuz siz yahu,sinirleniyorum ben bu tür insanların yaptığı şerefsizlik ve kancıklıklarını duyunca..

NOT:Admin ve mod arkadaşlarım bu yazımın küfür ve şiddete itmek unsurunda zıt fikire sahipler ise silebilirler Dil çıkarıyorum
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.08.2004 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TURKAY kim neresi yahu ben anlamadim Bravo

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
detel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAR?IYAKA

MesajTarih: 06.08.2004 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mmotorcu uyarı için teşekkürler...bu tip konuları tarafsız ve gerçek olarak birbirimize aktaralım.
Başa dön
detel Çevrimdışı detel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.08.2004 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yahu koca istanbulda aranızda toplanıp neden bu adamı linç etmiyorsunuz

Türkay İstanbul degil izmir de..
Aylar önce Türkay a dikkat edin..Sağlam degildir diye bu forumlarda yazmıştım ve tepki görmüştüm..
Ama bakın yine haklı çıktım...
Bakın Mart ayındaki yazılara http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=875&highlight=t%FCrkay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 06.08.2004 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hatta bi arkadaşımız ondan ucuza motor aldığını söyleyip, O'nu savunuyordu...
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Deli125cc
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 09.08.2004 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzüldük kardejj uyarın içinde saol bizde istden motor alalım diye düşünüyorduk aklımızda bulunsun
Deli125cc Çevrimdışı Deli125cc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
musti4266
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.09.2004 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uyarın için sağ ol mmotorcu kardesim hemen turkay a gitmek uzereydim
Başa dön
musti4266 Çevrimdışı musti4266 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 01.09.2004 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben taaa Holladadayım ve ben bile kim olduğunu bildim Çok gülüyorum , Hakan_R1 in dediği gibi birkaç ay önce formda muabetti geçmişti, süper indirim yapıyormuş felan. Hakan_R1 uyarmıştı Dil çıkarıyorum .mmotorcu, dostum sende inşallah paranı kurtarırsın Üzgünüm .
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 01.09.2004 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim altımdaki vmaxı da türkaydan almıştık parayı peşin verdik motosiklet geldi gelmedi evrak oldu olmadı derken bizi oyalamaya çalıştı da allahtan bileğimiz, kemerimiz sağlam. iki konuşmada şak diye geldi motorda evrakları da.

sanırım hakanR1 de motorunu aylarca alamamıştı yoksa sexmurat mıydı . hanginizdi hakanım hatırlayamadım şimdi. murat biraderim di değil mi?
türkaydan parayı toplayıncaya kadar aylar geçti.
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 14.09.2004 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte bu sitenin önemi. Böyle kişileri burada yazarsak hiç olmazsa başkalarını kurtarmış oluruz.
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.09.2004 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malı görmeden paçaları sıvamayın :oops:
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal