Tarih: 03.08.2004 - 13:42 Mesaj konusu: TURKAY DAN MOTOR ALMAK!!!!
Eveeet,
BU YAZISMALAR NETICESINDE BEN DE HEVESLENIP TURKAY'A 6 MAYIS 2004 TARIHINDE BIR MOTOR ISMARLADIM.PESINATI-KI MOTOR UN BEDELININ NEREDEYSE TAMAMI- MOTOR HALEN GELECEK.BANA UC AYDIR OKUDUGU ....ABI PAZARTESI GELECEK....ABI CUMA GELECEK...
VUCUT KIMYAM BOZULDU VE MOTORDAN NEFRET GELDI. PARAYI DA VERMEYE YANASMIYOR.ARTIK BICAK KEMIGE DAYANDI...BEN YANDIM SIZ YANMAYIN...
Yahu koca istanbulda aranızda toplanıp neden bu adamı linç etmiyorsunuz siz yahu,sinirleniyorum ben bu tür insanların yaptığı şerefsizlik ve kancıklıklarını duyunca..
NOT:Admin ve mod arkadaşlarım bu yazımın küfür ve şiddete itmek unsurunda zıt fikire sahipler ise silebilirler _________________ ...:::Virajdan ?ykyp a?ynca gazy ruhumun geride kaldy?yny hissediyorum!:::...
TIME COST MONEY!!
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 01.09.2004 - 20:08 Mesaj konusu:
Ben taaa Holladadayım ve ben bile kim olduğunu bildim , Hakan_R1 in dediği gibi birkaç ay önce formda muabetti geçmişti, süper indirim yapıyormuş felan. Hakan_R1 uyarmıştı .mmotorcu, dostum sende inşallah paranı kurtarırsın . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 01.09.2004 - 20:21 Mesaj konusu:
benim altımdaki vmaxı da türkaydan almıştık parayı peşin verdik motosiklet geldi gelmedi evrak oldu olmadı derken bizi oyalamaya çalıştı da allahtan bileğimiz, kemerimiz sağlam. iki konuşmada şak diye geldi motorda evrakları da.
sanırım hakanR1 de motorunu aylarca alamamıştı yoksa sexmurat mıydı . hanginizdi hakanım hatırlayamadım şimdi. murat biraderim di değil mi?
türkaydan parayı toplayıncaya kadar aylar geçti. _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Kayıt: Aug 31, 2004 Mesajlar: 563 Nereden: Ahmetli /MANISA
Tarih: 14.09.2004 - 09:39 Mesaj konusu:
İşte bu sitenin önemi. Böyle kişileri burada yazarsak hiç olmazsa başkalarını kurtarmış oluruz. _________________ Söz Konusu VATAN'sa Gerisi Teferruattır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız