somer cok teşekkürler gercekten süper yaa bende kendime şehir içinde profesyonelleştim diyordum ama burda 10 dk 10 kaza yaparım...şaka gibi yaa :alkış :alkış bravo
abi adamlarda şerit yok bişey yok hiçte kaza da yok.
birbirinin arasından geçip geçip gidiyolar.
bizim Türkiye de olsa günyüzü görmemiş küfürler oluşur valla. _________________
Aman ya, nasıl trafik bu böyle..Ama genede çoğu kişi motor kullanıyor en azından o olumlu..Bizim istanbul'un trafiği daha kötü bence.. _________________
[/url]
seyrederken yoruldum valla, sanki bi film seti ve bütün hepsi oyuncu ... bu kadar da uyum olur mu yaw ve hiçbirinde kask yok ! yurdum insanı daha karmaşığını bile yapar bu ne ki :alkış _________________ 0 Rh (+) 11/06/1975
hoş bir trafik, özellikle de o kadar motor arasında birkaç arabanın olması ve bocalamaları çok hoş, bizdekinin aksine.... _________________ TIRTIL
2003 F 650GS
Kar?yyaka YZMYR
Buna inanmamı beklemeyin sakın nedir bu böyle yahu... O kadar motosiklet, bisiklet birbirinin arasından nasıl geçer. Yok artık yuh falan yani...
heuhe supper supper... _________________ Donsuz Binilir, KASKSIZ BYNYLMEZ...
-------------------------------------------
Siyah YBR125 - 0(Rh-)
Tarih: 06.01.2006 - 23:26 Mesaj konusu:
22somer22,nereden buldun bu guzel ,dusundurucu gosteriyi.tskler.
inanilmaz birsey ama var demekki,oluyor,olabiliyor demekki.
yayalar,bisikletler,motorlar(daha cok scooterler),otobusler,arabalar.isik yok.trafik kesintisi yok.sac orgusu dokur gibi,karinca kumeleri gibi vizir vizir gidip geliyorlar.akis duzgun.kivirmaca,serit (o da yok ya :!: )degistirmek yok.hiz orta ama duzgun,adeta sabit.onlar icin bir lux,bir merak,bir ozenti olmaktan cikmis.bir yasam bicimi olmus.ve aradabir lafini ettigimiz motosiklet kulturu dogmus,yerlesmis ve bu,onlarin hayatini kolaylastiriyor.baktikca ,bir de birbirlerine nekadar da saygili olduklarini gorduk galiba.
boyle bir topluma bizden de saygilar,sevgiler.darisi basimiza.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız