Slm, bana motor demeyinn,((( motor almaya karar verdim, aileme söylediğimde ise bana motor kullanmama izin vermiyeceklerini çok tehlikeli olduğunu söylüyorlar, ne dediysem dinletemiom, onlara çok dikkatli kullanacağımı ve kask v.b. korumalar takıcağımı söylememe rağmen omaz diolar,gerçi hak veriyorum onlara iyiliğmi istiolar sonuçta. Nasıl ikna edebilirimm of yaa, bu tür şeyler sizinde başınıza geldimii napimmm??
Kayıt: Dec 08, 2004 Mesajlar: 889 Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem
Tarih: 08.01.2006 - 03:36 Mesaj konusu:
ben oz abimi motorda kaybetmis biri olarak bu sorunu cok yasadım.
evde pc de oyun oynarken kask taktım aynanın karısısına gecip kendime baktım annem yanımdayken uyuyor numarası yapıp sanki uykumda konusuyormus gibi motor modelleri markalarını sıraladım.sonunda izini kopardım _________________ Yerli Metal Gruplarina Sahip Cik
mysapace.com/erenarslan
www.avicon.com.tr
banada motor almayacaklardı ama babama dedim. bu arada babamda yıllarca motosiklet kullandı ve hala kullanıyor.
baba kendin sürmüşün bizde gencizz filan dedim o da ikna oldu. arkadaşlardan babaannesi amcası gibi etkili kişilerden yardım alanlar var
Ailen ne diyorsa hakıldır..Bunu kafana koy öncelikle..yaşın kaç bilmiyorum ama güven duygusu özellikle motor konusunda zor oluşacak bir durum..Eğer ekonomik özgürlüğün varsa bir motor alıp onlara gösterebilirisin..Yeterli koruman ve yavaş kullandığını dikkatli olduğunuı belirtirsen bir nebze inanacaklardır.. _________________
[/url]
Tarih: 08.01.2006 - 06:23 Mesaj konusu:
öncelikle motor ekipmanları (kask, mont, eldiven, dizlik..vs..) alip, evde haftalarca öyle dolaşmanı tavsiye ederim. Alısiyorlar bi zaman sonra:) İzni koparırsın...
Aliesinden kolayca izin alıp da onların parasıyla motora binen insan sayisi emin ol cok az... Cok calismali ve asla yilmamalisin... _________________ faster than the speed of life...
Tarih: 08.01.2006 - 09:52 Mesaj konusu:
Ne diyorsun arkadaşım sen yahu?
Sen ekonomik özgürlüğünü kazandınsa, paran da varsa; Kendinden başka kimseye muhtaç ve sorumlu değilsen; Senin motor almanı kim engelleyebilir ki? Haa, durum öyle değil de engelleniyorsan; Hemen çalışıp kazanmaya başla derim! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 08.01.2006 - 10:01 Mesaj konusu:
FasterPussyCat demiş ki:
Aliesinden kolayca izin alıp da onların parasıyla motora binen insan sayisi emin ol cok az... Cok calismali ve asla yilmamalisin...
Aaaa! nede öyle diyorsun.. ben varım mesela.. ben söyledim, liseyi bitirince bilgisayar değil motosiklet istiyorum dedim, şimdi ikisine de sahibim. ve çok mutluyum.
işallah bu arkadaşımız da motorunu alabilir. bence sen motoru al ,o zaman izin vermek zorunda kalacaklardır.. ya da seni evlatlıktan red edeceklerdir _________________
ANY 21
alma diyorlarsa alma
bana alma dediler aldım
kaza yaptım
20 sene geçti
şimdi baba oldum ve onları anladım.
yeniden aldım
birşey diyecek kimse kalmadı artık _________________ Africa Twin ! , gerisi yalan
Tarih: 08.01.2006 - 10:20 Mesaj konusu:
bende 2 sene once aynıs sorunla karşılastım ama benim babam da motor surdugu için heralde birazdaha anlayıslı oldu.yemin ettim kask takıcam hız yapmıcam diye gecekten 2 senedir bir kere bile kaskımı cıkarmadım ve montumuda babm bana motor alırken dediki eger dusersen ilk ve son kazan olur dedi motoru alırım dedi kaza yapmadım işallahda yapmam sende yemin et bi dene gerekirse agla
Kayıt: Dec 27, 2005 Mesajlar: 7 Nereden: istanbul/anadoluyakasy
Tarih: 08.01.2006 - 10:23 Mesaj konusu:
kardeş işin en zor kısmı bu zaten!!!aileyi ikna etmek bunu becerirsen gerisi corap sökügü gibi gelir.bence al gel motorunu onlara göster,napa bilirlerki ellatlıktanmı reddecekler!!!
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız