Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kanuni Deer 152!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kanuni Deer 152!

Kanuni Deer 152!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TGP
Üye
Üye

Nereden: TR

MesajTarih: 08.01.2006 - 22:37    Mesaj konusu: Kanuni Deer 152! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar bu motoru cok begendim ama subat yada mart ayında askere gitme ihtimalim var. Askere gitmeden once ehliyet alayım dedim. İşyerime yakın bir yer ile gorustum. Bana direksiyon egitimi vermediklerini cunku bazılarının kaza yaptıgını kendilerini yaraladıklarını ve ya motora hasar verdiklerini bu yüzden bana "önce motor al, kullanmasını öğren sonra ehliyet almak için başvura yaparsın" dediler...

Kurs 250 YTL istiyormuş. 250 YTL'de diğer harcamalar yani ehliyet yenilemek icin + saglık raporu + vs....

Hani ehliyet gerektirmeyen 50 cc'lik motorlar var. Bunlardan alsam ileride satmam gerekecek buyük bir ihtimal. Çünkü cok kucuk motor hacmi...

Mondial 151 RS'nin tipi cok guzel ama sorun yaratır mı bilmiyorum...

Yada Yamaha YBR 125 gibi mantıklı seceneklerde var. Ama askerden geldikten sonra tipi güzel mümkün oldugunca normal motorsiklet yapısında, tekerleri büyük ve kaliteli bir sey almak istiyorum. Ben gelene kadar Büyük tekeri olan scooter'ların sayısı artar sanırım....

Geçen bün bir kurye ile konustum. Altında 125 cc Zeulsan vardı. Çin malı. Sordum seni hiç yolda bıraktıgı oldu mu diye sorum o da bana suan 28000 km'de bi kere debriyajı degistirdim. Baska da sorun yasatmadi ama kanuni, honda daha kaliteli tabii ki demisti....

Zaten onumde askerlik engelim var... Zamanda daraldıgı icin B ehliyetimi A2 yapamıyacam sanırım cunku kullanmasını da bilmiyorum....

Baska bir forumda konu acmistim. Bazı arkadaslar Kanuni'yi kotuledi. Parcalarını yurt disindan getiriyorlarmıs ve Türkiye'de montajinin yapıldıgını soylediler. Deer 152 nasıl bir scooter. Yorumlarınız...

Piago yanlıs yazmamısımdır umarım. Bu firmanın FLY 150 diye bir modeli var. Scooter'ın arabalarda ki gibi calinmaya karsi korumalı immobilizer (elektronik motor kilitleme sistemi) umarım yanlıs telafuz etmemisimdir. Bulundugum yere motoru park edemem cunku ara sokak ta oturuyorum. Ve surekli araclar park halinde burada yani sokaga girmesi ve cikmasi bir dert... Motoru otoparka bile park etsem. Otoparklar calinmaya karsi guvenilir yerler degil. Yani ben motoru park ederim. Benim motorun yanına doblo benzeri bir arac park eder ve motoru iki kisi yardımı ile doblo benzeri aracin arkadasina atıp calabilirler. Eğer hırsızlık otoparkta gerceklesirse kasko sorununu ucretli otopark ile hallet diyor... Benim oturdugum semtte guvenilir bir otopark ta yok... Oturdugum semtteki benim oturdugum ara sokak dahil butun sokaklar dar. Ve benim oturdugum cikmaz sokagin girisinde surekli arabalar park halinde. Ben sabahin 6'sında ise gitmek icin evden cikiyorum. Yani surekli komsulara arabanizi ceker misiniz diye sabahları ricada bulunmam gerekir. Bu da ayrı bir sorun. Ama IST'da kullanamasam bile koye alıcam. Yani askerden geldikten sonra illaki motor almak icin bi bahane bulucam...
Başa dön
TGP Çevrimdışı TGP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mozaik1966
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 09.01.2006 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hani ehliyet gerektirmeyen 50 cc'lik motorlar var

yok öyle bir şey türkiyede bisiklete bile ehliyet isterler

Africa Twin ! , gerisi yalan
Başa dön
Mozaik1966 Çevrimdışı Mozaik1966 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.01.2006 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl bi kurs ya bu Öfkeliyim böyle nasıl bi zihniyet ya ögren gel Öfkeliyim bence deer cok güzel ama o fiyat cok arkadaşım.. ve o piago degil piaggo(bilgi amaçlıdır yanlış anlama) piaggo kesinlikle daha iyi deer152 ye verecegin parayı ona ver bence Dil çıkarıyorum ama deer begendiysen gercekten kullanımı cok rahat ve seri bi motor ama biraz pahalı Bravo
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 09.01.2006 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TGP Sen gel askerden sana bi motor ayarlarız. ben de mart, nisan gibi gidebilirim o yüzden motoru büyütmek için bekliyorum belli olmasını.

başlık mesajla çok alakalı değil gibi Donald amca kızar böyle şeylere Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

deer iyi motordur. çok açılmış konu var bi arasan hemen bulursun...
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 09.01.2006 - 04:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mozaik1966 demiş ki:
Alıntı:

Hani ehliyet gerektirmeyen 50 cc'lik motorlar var

yok öyle bir şey türkiyede bisiklete bile ehliyet isterler

a1 Ehliyeti Var Çok gülüyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.01.2006 - 05:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat demiş ki:
.................. ve o piago degil piaggo(bilgi amaçlıdır yanlış anlama) piaggo.....................

Hayır gene yanlış Gülümsüyorum ..Doğrusu Piaggio..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dreamrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-üçkuyular

MesajTarih: 09.01.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım deer 152 arkadaşta var tavsiye etmem ybr 125 iyi bir seçim olur. piaggio da çok iyi marka bilgin olsun
Başa dön
dreamrider Çevrimdışı dreamrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 09.01.2006 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende tavsiye etmem ybr 125 güzel motor...veya honda cg 125 olabilir
Başa dön
crazy_tekteker Çevrimdışı crazy_tekteker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ontheroad
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul/Acybadem

MesajTarih: 09.01.2006 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eralp i ara istanbuldaysan.
www.motoregitim.com
Başa dön
ontheroad Çevrimdışı ontheroad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
titrettin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.01.2006 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla deer kullanıcısı olrak deer güzel motor benim çok hoşuma gidiyo ama belki ilk motorum hala onun heeycaındayım ondan bana çok güzel geliyo Gülümsüyorum benim hiç vitesli tecruben fln olmadığı için önce otomatik vites alayım dedim onun için deer aldım performansı fln iyi biraz fazla yakıyo herrhalde ben 1 depo benzinle 120 km yapıyoorum 75 80 gördüğüm oluyo herügn eve gitmek içiçn 2-3 km lik bi viyadükten geçmek lazım yani biraz hesapsız ama güzel tavsiye ederim ama tabikide ybr ile kıyaslanmaz..
Başa dön
titrettin Çevrimdışı titrettin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 10.01.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kurs 250 YTL istiyormuş. 250 YTL'de diğer harcamalar yani ehliyet yenilemek icin + saglık raporu + vs....

Çok fazla istiyor siteninde sponsoru olan gelişim 120 milyon istiyor Dil çıkarıyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.01.2006 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Eğer hırsızlık otoparkta gerceklesirse kasko sorununu ucretli otopark ile hallet diyor...

Hangi kasko diyor bunu? Söyle de alayım ayağımın altına... Öfkeliyim
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TGP
Üye
Üye

MesajTarih: 10.01.2006 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazı yazdıklarımı ve başlıgı editlemek istedim ama 120 dk icinde yapmadigim icin yasakmis...

Deer 152 ile 500 km yol gidilir mi? Yani motoru cok ısınır mı?

Hava sogutmalı ve su sogutmalı motorlar arasında hararetlerinde onemli bir fark var mıdır?

Direksiyon egitimi vermiyen bir kurs benden 250 YTL istedi. Acaba bu ne parası? Soylemistim benim B ehliyet var diye...

Kanuni'nin motorları çin malı parçalardan mı oluşuyor?

Acaba bayramdan sonra direksiyon egitimi alsam hafta sonları yetişirmiyim bu ayın 18'indeki sınava... Bildigim kadarı ile her ayın 18'inde direksiyon sınavı var...

Fly 150 güzel ama bana fiyatına gore cok kucuk gorunuyor. Ayrıca tekerleri büyük scooterlar daha hosuma gidiyor. Tabii fiyatı 7000-8500 YTL olanlarına hic gucum yetmez. Sorun cikarmiyacagini bilsem Mondial 151 RS alırım 1538 + 200 YTL (Plaka+ Ruhsat)

Piaggio'larda immobilizer'de var. Yani calinmaya karsi elektronik motor kilitleme sistemi... Aynı yeni arabalarda ki gibi...

http://www.piaggioturkiye.com/

-----------------------------------------------------------

Düzeltme:
Ben televizyonda izlemistim. Adamın arabasının camında hasar meydana geliyordu. Adamda otoparkciıya "simdi bu hasarı sigorta/kasko'da karsılamaz" demisti. Ben o gunden bu gune bunu aklımda kasko olarak algılamısta olabilirim...
Başa dön
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.01.2006 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TGP demiş ki:
Deer 152 ile 500 km yol gidilir mi? Yani motoru cok ısınır mı?

Durmadan gidilmemesi tavsiye edilir..Tavsiye edilen her 1 saatte motoru 10 dk dinlendirmektir..
Alıntı:

Hava sogutmalı ve su sogutmalı motorlar arasında hararetlerinde onemli bir fark var mıdır?

Düşük cc'de pek fark etmez..Yüksek cc'lerin çoğu zaten likit soğutmalı..
Alıntı:

Direksiyon egitimi vermiyen bir kurs benden 250 YTL istedi. Acaba bu ne parası? Soylemistim benim B ehliyet var diye...

Senden istediği para ise seni kazıklamaya çalışmış açıklaması bu..Piyasada 150 - 200 arası sürücü kursları(B'den A2 farkı ve direksiyon eğitimi verilmez ise).
Alıntı:

Kanuni'nin motorları çin malı parçalardan mı oluşuyor?

Evet..Türkiye'de montaj yapılıp Kanuni ismi ile satlıyor.Tıpkı Mondial, Asya , Jinlun vsvs gibi..
Alıntı:

Acaba bayramdan sonra direksiyon egitimi alsam hafta sonları yetişirmiyim bu ayın 18'indeki sınava... Bildigim kadarı ile her ayın 18'inde direksiyon sınavı var...

Bir günlük eğitimle bile sınavdan geçebilirsin..Formalitesi ve sınavı oldukça kolay.Sınavlar genelde scooterla yapılıyor..Ama vitesli olarak da yapılsa dahi çok zorluk çekmezsin..
Alıntı:

Fly 150 güzel ama bana fiyatına gore cok kucuk gorunuyor. Ayrıca tekerleri büyük scooterlar daha hosuma gidiyor. Tabii fiyatı 7000-8500 YTL olanlarına hic gucum yetmez. Sorun cikarmiyacagini bilsem Mondial 151 RS alırım 1538 + 200 YTL (Plaka+ Ruhsat)

Scooter almayı düşünüyorsun gibi hissettim..Scooterda piaggio ve yamaha öneririm.Honda biraz pahalı.Ama gene de vitesli düşünmeni tavsiye edip o fiyata Yamaha YBR125 almanı öneririm.
Alıntı:

Piaggio'larda immobilizer'de var. Yani calinmaya karsi elektronik motor kilitleme sistemi... Aynı yeni arabalarda ki gibi...

Var ama unutma ki bu bir çözüm değil..Kilit,branda,zincir de takman hırsızı unutma ki Caydırmaya daha çok yarayacak..
Alıntı:

Ben televizyonda izlemistim. Adamın arabasının camında hasar meydana geliyordu. Adamda otoparkciıya "simdi bu hasarı sigorta/kasko'da karsılamaz" demisti. Ben o gunden bu gune bunu aklımda kasko olarak algılamısta olabilirim...
Bu konuyu anlamadım..Ama sorduğun karşılar mı ise, kaskonuzun poliçesinde sel baskını, olağanüstü haller, deprem, terör gibi teminatlar mevcut ise karşılar..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TGP
Üye
Üye

MesajTarih: 11.01.2006 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cevap veren bütün arkadaslara tesekkurler... :alkış

Son Mesajdan 43 dakika sonra eklendi:

Honda CBR 125'in fiyatı kaç para?

Deer 152'ye Port Bagaj takılabilir mi?
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal