bu motor hakkında lütfen bilgi verin arkadaşlar "ramzey QM 125 10-d "
çok sorun çıkarıyormu tamamen türk mü yoksa bu ndada biraz çinlik varmı ???
lütfen yardım edin arkadaşlar
Tarih: 10.01.2006 - 16:53 Mesaj konusu:
malzeme çinden geliyor.montaj ramzeyin fabrikasında yapılıyor.yani türk işçiliğini çin işçiliğine yeğleyebilirsin.bildiğim kadarıyla senin bahsettiğin motor diğer markalar tarafından da üretilen bi scooter.yani hiç farketmez ramzeyin fiyatı uygun geliyosa ondan alırsın
Tarih: 10.01.2006 - 17:11 Mesaj konusu:
Valla yüzde oranını bilemem ama ramzeyi en yerli çinli olarak kabul edebilirsin! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Jan 04, 2006 Mesajlar: 101 Nereden: bursa/osmangazi
Tarih: 10.01.2006 - 17:20 Mesaj konusu:
en yerli çinli güzeel bu laf
bence türk işçiliği iyidir yaa parçalar çinli olsun napalım fiyat güzel bende 1.900 falandı gaalba güzel bence motor bakacaz artık
Tarih: 10.01.2006 - 17:30 Mesaj konusu:
Türk işçiliğinin daha iyi olduğunu kim söylüyor dostum? Ne yazık ki bizimkilerin montaj işçiliği çinlilerden daha kötü Çünkü, henüz bu konuda eğitimli kalifiye elemanları yok! Üç beş paraya, derleme eleman çalıştırıyorlar Ama zaman içinde tecrübe kazanacaklardır; Bundan eminim!
Sonuç olarak bizimkiler, tork anahtarı kullanmadan kafalarına göre montaj yapıyorlar... Bazan sökmen gereken somunu sökemiyorsun; Bazan de sökülmemesi gereken somun kendiliğinden gevşiyor Yeri gelmişken hatırlatayım: Emsalleri içinde en çok vibrasyona sahip motosikletler Ramzeyler olabilir :!: _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
işte hocam motor bu ben kullanıorum çin malı ama içlerinde en iyisi diyebilirim.Ben çok memnunum hatta şimdi indim üzerinde çok rahat kullanımı kolay tek sorun var oda scooter olmasından kaynaklanıyor virajlarda çok kayıyor hızını 30yapman lazım dönmek için.Eğer başka sorun varsabeklerim cvplamaya hazırım.. _________________ sakarya universitesi: KYMYA
AB RH+ 18 KASIM
Kayıt: Jan 04, 2006 Mesajlar: 101 Nereden: bursa/osmangazi
Tarih: 11.01.2006 - 16:20 Mesaj konusu:
rauf ant,
bilmiyorum resmi sitede de öyle yazıyor ve bi arkadaşımda aldı bayiden 1.950 demişler çocuklta sitede böyle yazıyor falan dedi ama bayiler belirleyebiliyolarmış fiyatları her bayide başka dır heralde ama bir şehir genelinde genelde aynıdır şehirler arası fark var heralde ama bursada fiyat bu abi orayı bilemem
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
haa ewet bws ye gelince yani oda güzel ama tabi yamahanın dayanıklılığı olmadıkça bişeye benzemez bws alacaksam gerçeğini alırım yani o bana ufak geldiği için ben qm 125 10-d almak istiyorum ama oda güzel motor
Tarih: 11.01.2006 - 19:22 Mesaj konusu:
TheCooL demiş ki:
....... tek sorun var oda scooter olmasından kaynaklanıyor virajlarda çok kayıyor hızını 30yapman lazım dönmek için...
Vırajda kayma olayının motosikletin scooter olmasıyla bir alakası olmaz. Biraz detaylı anlatırmısın, ben pek anlamadım. Nereye kayıyor, niye, neresi kayıyor, kontra tekniğini kullanıyormusun, lastiklerin durumu vs. _________________ http://donald.hypermart.netMotosiklet Teorisi http://www.sahafium.comMT Kitabi http://www.kimneyebiniyor.comKimin neye bindigi
Tarih: 11.01.2006 - 19:53 Mesaj konusu:
yaa gercekten 30 km/h da nasıl kayıyor bende anlamadım evet eger yagmurluysa gazı fazla acarsan arkası kayıyor ama kuru asfaltta istedigim gibi cok rahat dengeli dönüyorum biraz yatırıp dönmeyi dene... eger bursadaysan gel ben nasıl viraja girilir gösteriyim o kadar korkmayın kayıyo falan diye
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız