Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kullanım Klavuzu olayı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kullanım Klavuzu olayı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Atom Karynca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Yzmir

MesajTarih: 04.08.2004 - 18:38    Mesaj konusu: Kullanım Klavuzu olayı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm
Ben motoru 2 el aldım ve malesef bir kullanım klavuzu yok
Motor bmw f 650 97 model
bmw servisinden kullanım klavuzlarını istedim bir kaç kere gittim konuştum vs vs onlarda nazikçe salladılar
sonra internette aradım aradım bir yede buldum ve kredi kartı numaramı girmemek için almadım

şimdi ben bu kullanım klavuzunu nerden bulabilirim? ? ? ?
Başa dön
Atom Karynca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 04.08.2004 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
kredi kartı numaramı girmemek için almadım

Bu konuda paranoyak davranmaya gerek yok. Baglandigin web sayfasinin sag kosesinden "security certificate" ini inceleyebilirsin. 128bit guvenlik var artik internette. O kadar da endiselenmemek lazim.

---

Kilavuz konusunda BMW ya biraz daha baski yap. Olmadi bu forumda ve diger motosiklet forumlarinda arastir. Ama INette bulduysan en iyisi o zaten.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Atom Karynca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Yzmir

MesajTarih: 05.08.2004 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler
belki birinden fotokopi filan alabilirim diye düşünmüştüm.
Neyse zaten netten almaktan başka çare kalmadı gibi
Başa dön
Atom Karynca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye