Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125 in jantını nasıl boyatabilirim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125 in jantını nasıl boyatabilirim

cbr 125 in jantını nasıl boyatabilirim
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/gostepe

MesajTarih: 11.01.2006 - 22:40    Mesaj konusu: cbr 125 in jantını nasıl boyatabilirim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkdaslar cbr 125 alıcam 1 ay içinde ve jantını boyatmak istiyorum sizce bunu nerde ve ne sekilde yaptırmaliyim sizce uygunmudur? garantiden dusme gibi bi olayla karılasabilirmiyim? simdiden herkese tesekkurler
Başa dön
PoRt Çevrimdışı PoRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 11.01.2006 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herhangi bir oto boyacısında yaptırabilirsin ama önce motorun geldiğinde teslim almadan önce jantlarını orada söktür boyattıktan sonra da götür taksınlar ayrıca garantiden düşme gibi bir durumuda kesinlikle yok rahatlıkla yaptırabilirsin çok güzel oluyor benim avatarıma bakarsan görebilirsin Dil çıkarıyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2006 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki cem serviste boyatma gibi şansımız yokmuki? tahmini oto boyacısında ne kadara boyatabilirim hem fiyat hemde zaman olarak? bi fikrin varmı kardeş
Başa dön
Baybaydar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyata?y

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Servisde boyamazlar sanırım,ama sen yinede bir sor,diğer çözüm motoru almadan önce servise cantları çıplak olarak alıp boyatacağını söyle sonra bir oto sanayi sitesine götür ,renk numunesini de yanında götür tahmini bir günde alırsın 50-60 ytl gibi malolur.
Başa dön
Baybaydar Çevrimdışı Baybaydar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boyattığın günün ertesi günü alırsın çünkü kuruması gerekli.
yaw bende düşündüm ama zaten rengarenk bi motor bide cantları boyatıp çocuk oyuncağı gibi olmasın dedim.iyiki de öle düşünmüşüm yakışmıyo çünkü.çünkü jantlar ince olduğu için siyah bunu saklıyabiliyo.boyatınca bi zamanlar plastik jantlı bmx ler vardı aynı öle oluyo.
ben boyama yerine fosforlu şerit yapacam, hem daha çok yakışıyo,hem daha kullanışlı, hem daha ucuz.
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

boyattığın günün ertesi günü alırsın çünkü kuruması gerekli

Boyattığın gün içerisinde alabiliyorsun zaten o kurumuş oluyo

Alıntı:

jantlar ince olduğu için siyah bunu saklıyabiliyo

Siyah bence dahada ince gösteriyo
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir kardeş senin mottorun repsol sanırım ona repsol turuncusu cok güzel gidiyo bende motora ayrı bi hava katıyo cem arkadasımız yapmış bence cok güzelş olmus
Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46CeM46, açık konuşuyum repsol en seksi modeli ama artık motora reklam almışım gibi hissettiriyo bana.aslında neyse.....
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ben boyama yerine fosforlu şerit yapacam

canerdemir79, dostum jant a forforlu şerit i tavsiye etmiolar...O şeritler yapıştırma olacağı için hızlandığın zaman şerit çıkıyor ve tekere dolanıyor buda sana tehlike yaratır Bravo
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Jantı boyatacağınız boyacıyı iyi seçin , jant biçimsel olarak akmaya çok müsait bir parça boyarken akma kolay olur , sonra boyacı bunu zımparayla düzeltir ama asıl olan boyarken akmaması , iyi boyacı akıtmaz .
Başa dön
Guclu Çevrimdışı Guclu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10_uR, gerçekten enteresan bunu ilk defa senden duyuyorum ya.ama asıl beni düşündüren 2006 R6 da bu standart (siyahında kırmızı şerit var yaw).
Başa dön
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, onu bilemem ama benim arkadaşımın başına geldi...2004 ybr si wardı beyaz şerit çekmişti çocuk ..şeriti yaptığı gün bi hız yaptı şerit çıkmış ön disk e dolanmış ve kaza yapıodu çocuk Bravo
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeee
o zaman fosforlu boya mı kullansak şerit yerine...
bak beni de korkuttun şimdi allaa alllaaaa
Başa dön
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10_ur bence her işin bi kalitesi vardır japon ve cim motorları gibi onun için bence o kıyas yanlıs ama tabi fikrin için saol dostum
Başa dön
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede repsol modeli en sexsisi
Başa dön
crazy_tekteker Çevrimdışı crazy_tekteker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal